Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
|
Urmatoarea tema:Obiect de suflet
Mi-a venit ideea tocmai de la poza mea din concursul anterior. Sigur aveti prin casa un obiect cu o poveste de suflet. Va astept pe cat mai multe la concurs. S-aveti inspiratie !
Reguli: - poza participanta neaparat facuta in saptamana concursului si fara editari/prelucrari; - sunt acceptate doar pozele proprii; - nu sunt permise poze nud sau indecente; - inscrieri: 27 aprilie-01 mai (pana la ora 23:59); - votare: 02 mai-03 mai (pana la ora 13:00); - desemnarea fotografiei castigatoare: 03 mai; - propunerea unei noi teme de catre castigatoare: 03 mai 2011.
Si o poza personala.
Katrina attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| ce tema frumoasa sper sa reusesc si eu sa particip |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Super tema .Sper sa fie multe participante! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| frumoasa tema,felicitari sigur vor fi multe concurente |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| Buna, fetelor,
De cativa ani am niste obiecte care m-au impresionat profund si la care tin nespus de mult. Poza de mai jos contine 3 obiecte, n-am putut sa le separ, tin de latura mea sentimentala.. In rama foto e un goblen micut facut cu ocazia botezului fetitei mele si a constituit invitatia la botez. Fiecare familie a primit o invitatie cu un goblen din acesta, fiecare unic in felul sau prin paleta coloristica aleasa.. Mie imi aduce aminte de emotiile pe care le-am avut atunci.. Tabloul este printre primele pictate de surioara mea (acum studenta la Arte-pictura), e pictat pe o "felie" de copac, reprezinta un copac inflorit primavara. Tin minte ca vroia sa-l arunce pentru ca nu-i placea cum l-a pictat, iar eu l-am luat si l-am "salvat" de la pieire si l-am avut pe birou la serviciu, acolo unde toti il puteau admira. Ultimul obiect de suflet are o poveste umanitara in spate. E o minipapusica executata din panus de porumb, reprezinta o taranca cu traista si opinci. Sotul meu mi-a adus-o cand a fost acum vreo 2 ani la Vaslui de 8 Martie.. Cand mi-a pus papusica in mana m-am cutremurat, am simtit o durere sufleteasca fara margini, mi-au dat lacrimile si nu stiam de ce, simteam un gol in stomac de fiecare data cand o priveam. Taranca are un aer linistit, blazat oarecum, saraca dar mandra, resemnata parca.. Barbatul meu m-a vazut asa ravasita ma intreaba ce am patit si i-am spus ca acea taranca parca ar fi poporul roman: sarac si resemnat, dar inca cu capul sus .. Mi-a spus ca papusica era facuta special pentru a aduna fonduri in scopul ajutarii unui copil bolnav grav.. mi se face pielea de gaina de fiecare data cand ma uit la papusica, ma gandesc la necazul acelei familii si intotdeauna imi dau lacrimile: am vrea ca toata lumea sa fie sanatoasa si lipsita de griji... Irene attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| imi permit sa va arat si eu 2 obiecte de suflet, mai ales ca luna aprilie e o luna cu ,,greutate,,ca sa zic asa, acum 7 ani, in Vinerea Mare mi-a murit mama si de atunci eu am inceput sa cos punct in cruce cu o mare pasiune vazand multele ei realizari de prin toata casa, acest mic stergar e inventia ei ca si model, culoarea ii placea ei si eu il tin ca o farama, o particica din munca ei celalalt obiect este un cadou facut de o nepoata de-a mea, fata sorei mele adica, imi place tare mult verusca attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| frumoase poze .dar din cite stiu se participa doar cu o singura poza,sper sa nu gresesc |
|

| In primul rand vreau sa va multumesc pentru participare.
Imi plac toate obiectele dar din pacate in concurs trebuie sa ramana numai una. Irene are aceeasi poza doar difera luminozitatea si cred ca e in regula. Verusca ,te rog sa te hotarati pe care o lasi si sa stergi pe cealalta. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Frumoase poze |
|

| Am si eu o poza cu ceva tare drag mie... am primit-o de la a doua pereche de fini
PS: calitatea pozei lasa de dorit ptr ca este facut cu telefonul. roxy_oxxy attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| scuze, greseala mea, ramane poza cu servetul, de preferat a doua, asta pt ca e ceva mai vechi si ca are valoare sentimentala cu greutate mai mare decat celalalt obiect |
|

Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| Aceste casute imi aduc aminte de copilarie .De perioada sarbatorilor de iarna cand foarte fericiti mergeam la colindat si cand abia asteptam sa gustam din bunatatile facute de mama. .Sunt primite de la persoane foarte dragi din viata mea. mihamihaela attached the following image(s):

|
|

| mihamihaela foarte dragutze casutele |
|

Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| multumesc roxi |
|