Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| Tema concursului-Copilul meu dormind(sau copiii mei dormind)pt cine are mai multi
Reguli: - poza participanta neaparat facuta in saptamana concursului si fara editari/prelucrari; - sunt acceptate doar pozele proprii; - nu sunt permise poze nud sau indecente; - inscrieri: 18 mai-22 mai (pana la ora 23:59); - votare: 23 mai-24 mai (pana la ora 13:00); - desemnarea fotografiei castigatoare: 24 mai Exemplu nu imi apartine georgy attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| szuper tema...de abea astept maine sa ii fac poza la razvanu meu dormind |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Super tema! |
|
| andreeahana,ingerash ma bucur ca va place tema va astept cu poze |
|
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| e frumoasa tema dar eu n-am copilas ... il pot poza pe sotz |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| desi nu sunt copilasi mei dar sunt al unei prietene cu care ne plimbam toata ziua pe afara.....sunt prietenii lui razvan de joaca si plimbare andreeahana attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Va pun si eu o poza cu Angelica, dormind cu mama mea in pat |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| Doamne, ce dulceata, ce priveliste induiosatoare....e minunata
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Vise frumoase,dragalasilor!Ce dulce e somnicul copilasilor,mai mare dragul sa-i privesti |
|
| Verusca, este tare dulce baiatul tau! Somnul copiilor este mereu induiosator; fiul meu cel mare are 17 ani, dar inca mi se moaie inima cand il vad dormind! Mereu ii spun:"esti si tu mic, doar ca ti-au crescut manutele si piciorutele!" |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Si eu am poza cu Eliza dormind. alimami attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Georgy, tema este foarte frumoasa, dar cred ca trebuie sa-i schimbi titlul. Eventual "Copilas/i dormind". Este concurs de fotografie si trebuie sa aiba acces toata lumea, nu doar mamicile pentru ca nu votam copilasul ci fotografia (realizarea ei). Pup! p.s. Sper ca toate pozele postate sunt facute in saptamana concursului ca sa respectam regulamentul. Adica toate pozele participante trebuiau facute ieri. Au mai fost discutii de-a lungul timpului pe tema asta. Sper sa nu se supere nimeni! |
|
| vreau sa schimb titlul dar nu mai am optiunea edit,rog un moderator sa ma ajute.tema as vrea sa fie Copilas/i dormind. superbe poze cu copilasi sper ca respectam regulamentul si pozele sint facute in saptamana concursului,rog sa se citeasca regulamentul inainte de a pune poza fetelor va mai astept cu poze |
|
| Am mai citit o data cerinta si cred ca mi-a scapat totusi ceva . "Saptamana concursului" inseamna incepand cu data de 18? Daca da , a mea nu-i buna, caci e facuta pe 16 sau 17, nu mai stiu! |
|
| poza trebuie facuta in saptamana concursului,incepand cu data de 18 mai. aurishta daca este facuta mai inainte nu este valabila,te astept cu alta poza |
|
|