|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17867
| Am si eu o mare problema. Andreiut, care pana mai ieri avea 3 fire de par in cap, acum are o mare pleata, chiar in fata, si ii tot vine in ochi.
Aveti idee daca pot sa ii tai bretonul inainte de varsta de 1 an? Sau trebuie sa astept pana la "taiatul motului"?
Am incercat eu sa il mai prind cu cleme, dar nu le suporta, si le trage imediat din cap. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu am o problema cu bretonul Sarei, ca e inegal,si cu perciunii, care mai mereu ii stau pe urechi! Astept sa vad ce spun mamicile care au trecut prin asa ceva! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Miri wrote:Eu am o problema cu bretonul Sarei, ca e inegal,si cu perciunii, care mai mereu ii stau pe urechi! Astept sa vad ce spun mamicile care au trecut prin asa ceva!
Me too! Dar, la fel, inca nu m-am hotarat ce sa fac, sa-l tund sau sa-l lasa asa sa creasca. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Noi personal nu am tuns absolut nimik inainte de luat din mot. Clamutze , ca era o caldura afaraaaa. Dupa luat din mot..... Tund nr. 1 . Cogeac a facut-o mami ! Si acum e dessss si a crescut neasteptat de repede.
Cu toate astea, nu cred ca are ceva daca tundeti copii inainte de luat din mot. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| De ce sa nu-l tunzi,daca ii vine in ochi...parerea mea, astea-s obiceiuri facute de oameni si nu scoase din cartea sfanta.E ca treaba cu pasii inapoi cand vezi pisica neagra.Eu am tuns-o pe Daria tocmai ca avea o pleata de se incalcea toata la spate si se facea ca un cuib de vrabii. |

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| O sa vorbesc cu Taka sa vedem ce facem? Cred ca am sa-i iau macar din bretinel! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si eu as tunde-o daca ar fi cazul... dar noi nu avem ce! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| Atat taiatul motului cat si alesul de pe tavita la implininrea varstei de un anisor sun pt. distractia adultilor, nu are nici o legatura cu religia.
|
| Multumesc pentru sfaturi fetelor. |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Pe Catinca nu am tuns-o, am respectat traditia, dar m-a ajutat si ea, avea parul ling, dar rar si ii prindeam codite in par, dar le lasa acolo. Pe Tudor l-am tuns de la 3 luni. |
| Gata, azi i-am luat 1 cm din mot, nu de alta, dar ramanea copilul cu probleme de vedere pe urma. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| bravooo Cum arata Andrei fara mot? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/7/2007 Mesaje: 54
| noi avem 5luni si am taiat motul, caci transpira Matteo..si zic si eu ca voi, sa-mi chinui copilasul pentru niste superstii inventate.Sper sa nu aiba nimic rau ca i l-am taiat, desi sotul era contra.Ii sta foarte bine fara mot, e om mare parca.. |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Stai linistita ca nu are nimic , si noi am tuns-o pe Cezara pe la 6 luni , si nu i-am taiat doar din bretonel ci tot. |
|
|