POT FOLOSI ACEEASI PAROLA?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andra.princess
Scris: Thursday, February 4, 2010 5:22 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
fetita mea s-a inscris pe forum ,desi are doar 10 ani ,pentru ca a citit aici subiecte legate de scoala,jocuri...si azi ma anunta cu lacrimi in ochi ca pozele ei cu citrice nu se iau in considerare de la concurs...va imaginati cum m-a durut pe mine ca mama sa vad ca fetita mea plinge (dupa ce s-a chinuit sa faca aranjamente,poze...intrebarea mea este :pot folosi eu parola ei si sa particip mai departe la concurs????????????multumesc frumos
Mela
Scris: Thursday, February 4, 2010 5:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
mami de Andra,eu am anuntat-o pe Andra ca,potrivit regulamentului,nu poate posta pe forum.nu era cazul sa se necajeasca asa.
si uite,te rog eu,ca sa eviti alte lacrimi,anunt-o ca nu acela nu e un concurs cu premii,e doar asa,pentru creativitate,pentru placerea de a poza...
legat de intrebarea ta,nu stiu ce sa zic,pozele trebuie facute chiar de cel care le posteaza...
anne.mary
Scris: Friday, February 5, 2010 1:15 AM

MULTUMESC ORICUM SAMI PTR RASPUNS .CUM NU ERAM SIGURA DACA E DA SAU NU ,AM PREFERAT SA-MI FAC CONT PROPRIU...PE ANDRA O VOI RUGA SA MA AJUTE CIND NU INTELEG CEVA...AS VREA SA CITESC REGULAMENTUL,DAR NU L-AM GASIT INCA...(IN SCHIMB AM CITIT ALTE CHESTII INTERESANTE IN FORUM)DACA MA POTI AJUTA...(SA CAUT LA PROPUNERI?),CHIAR NU STIU UNDE SA MAI CAUT nervi ...POATE CU TIMPUL GASESC SI SINGURA, NU ?!ACUM DORM TOTI SI AM TIMP SA STUDIEZ LINISTITAtopai topai topai
anne.mary
Scris: Friday, February 5, 2010 2:44 AM

draga sami,am gasit ,regulamentulyes l-am citit si acum realizez ca am facut bine ca mi-am deschis un cont al meu...(probabil andra va fi eliminata),uite dupa 2ore si 30min de cautari, am reusit sa-l gasesc ce usurare ...merci oricum ptr ca tu ai fost singura care ne-ai atras atentia ca nu era voie sa fie dady inscrisa...pupicipupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.