pot da fetitei...?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dyana
Scris: Thursday, February 4, 2010 2:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/4/2010
buna ziua dragi mamici.am o fetita de doar 2luni si o saptamana,dar am o problema:nu se satura doar cu lapticul,e tot timpul flamanda(o alaptez artificial de la 2saptamani).de ieri i_am dat mar ras cu biscuite.vreau sa stiu daca am procedat bine sau nu.va rog din suflet sa imi dati raspuns.pupicicoeur
snowdrop
Scris: Thursday, February 4, 2010 2:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/26/2007
Eu te sfatuiesc sa-i schimbi lapticul.
Andreea&Ariana
Scris: Thursday, February 4, 2010 2:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Dyana,eu cred ca este prea devreme pentru mar cu biscuite what ....are doar doua luni,micuta,mai gandeste-te!
Daca nu se tine satula cu lapticul care il dai,atunci schimba-l......sper dint tot sufletul sa te mai gandesti,si sa nu-i mai dai mar,pentru ca e prea devreme!Oricum,e alegerea ta,eu doar mi-am spus parerea!
pupici pupici pupici
Mela
Scris: Thursday, February 4, 2010 2:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Dyana,cand o sa incepi diversificarea,introdu-i doar cate un aliment,nu doua deodata,e prea mult pentru stomacul ei.
schimba-i lapticul,eventual da-i sa bea mai mult,pe masura ce bebei cresc,creste si nevoia lor de hrana.
cati ml de lapte ii dai la o masa?
dyana
Scris: Thursday, February 4, 2010 2:25 PM
Nivel

ii dau milumil,:018:
dyana
Scris: Thursday, February 4, 2010 2:29 PM
Nivel

oricum depinde de la o masa la alta. ii dau doza care e scrisa pe cutie,de multe ori se intampla sa nu manance tot,alteori mananca mai putin.ms de sfat
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, February 4, 2010 2:41 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Dyana, poate nu-i neaparat flamanda, cum ai ajuns la concluzia asta? Oricum este atat de mica si toate hotararile care le ei o sa o afecteze o viata intreaga. Diversificarea precoce si incorecta duce la o groaza de probleme in urmatorii ani asa ca mai bine te-ai vedea cu un pediatru chiar daca este costisitor.
danab
Scris: Thursday, February 4, 2010 2:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Intreaba medicul pediatru,poate are doar colici - normali la varsta ei. Daca fetita nu a evoluat in greutate bine, poti sa ii adaugi fulgi de orez la laptic, e singurul pe care il recomanda doctorii.
raly
Scris: Thursday, February 4, 2010 3:38 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
In nici un caz nu as incepe diversificarea unui bebe de 2 luni!Gandeste-te tu ce stomacel are si cum ai putea tu sa i-l stici de buna cuviinta!Adreseaza-te pediatrului si sigur veti gasi impreuna o metoda buna!hearts
Ana
Scris: Thursday, February 4, 2010 4:04 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
raly wrote:
In nici un caz nu as incepe diversificarea unui bebe de 2 luni!Gandeste-te tu ce stomacel are si cum ai putea tu sa i-l stici de buna cuviinta!Adreseaza-te pediatrului si sigur veti gasi impreuna o metoda buna!hearts
subscriuthumright
delfinasa
Scris: Thursday, February 4, 2010 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Nu te-as sfatui sa incepi diversificarea asa prematur...din cate spui, fetita ta uneori nu se satura cu cantitatea de lapte oferita, nu din cauza ca nu-i place tipul de lapte...in cazul asta, mareste-i putin cantitatea, nu-i pregati sticluta numai dupa cantitatea care scrie pe cutie pentru varsta ei, ca nu toti copii au acelasi apetit...daca ramane, arunca-l. Mai ia in calcul si faptul ca, la 2 luni, pericolul colicilor inca nu a trecut si se poate ca si asta sa fie o cauza a disconfortului pe care-l are dupa masa.
madanuta
Scris: Thursday, February 4, 2010 4:26 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Mergi fuguta la pediatru! Si asa cum au zis si fetele mai inainte, nu atatea alimente noi in acelasi timp. Si eu am aimentat-o artificial pe fiica mea. Eu imi amintesc ca am inceput diversificarea cu suc de morcov( prima zi o lingurita, a doua zi doua s.a.m.d.), apoi cu suc de mar, de portocala, nicidecum cu hrana solida.
vanina
Scris: Thursday, February 4, 2010 4:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Poti sa calculezi cantitatea de care are nevoie intr-o zi asa: 150ml lapte/kg corp/zi.
yaya
Scris: Thursday, February 4, 2010 4:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2009
mergi la medic ,schimbati laptele gasiti solutia .diversificare la 4 -5 luni .se incepe cu suc de portocale morcov apoi supa .....acum trebuie sa bea laptic.
dyana
Scris: Thursday, February 4, 2010 4:53 PM
Nivel

multumesc tuturor pt.sfaturi si asa am sa urmezsorry
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.