Postura de nasi - care sunt obligatiile acestora?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 1, 2007 1:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Vesna wrote:

Mult succes in continuare la organizare si sa iasa asa cum iti doresti! pupici

Multumim pupici !
annaiuliaharry
Scris: Thursday, January 27, 2011 3:44 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
dianhana wrote:
Lanses un S.O.S pentru cei care ma pot sfatui in legatura cu acest subiect; in luna mai vom fi nasi. Nunta va avea loc la Majestic, in Bucuresti. Noi suntem din Galati. Multumesc anticipat celor care ma pot ajuta cu detalii privind indatoririle nasilor...cele banesti, materiale, caci cele spirituale le stim (e vorba de traditii, ce anume trebuie sa faca/ofere nasii finilor: cadouri, atentii, plicul traditional, etc).
Astept sfaturile familiei de pitici.
Pupi

Buna!!si noi v-om fi nasi in iulie si ne-am interesat cam care ar fi obligatiile noastre.Se zice ca tu,ca nasa trebuie sa-ti gatesti mireasa.Eu am inteles din asta k trebuie sa-i cumpar:trusa de machiaj(ruj,rimel,fard,parfum..),coronita de pus in cap(dak mireasa vrea),voalul,cercei si colier,turta pe care o voi rupe reasupra capului si baticul.Astea doar pentru mireasa; dar am convenit cu sotul meu sa-i luam si finului parfum si butonierele.Pe langa GATITUL MIRILOR,v-om cumpara lumanarile,v-om plati taxa la biserica,si darul(1000-1500€),iar ca si cadou de nunta ii vom aduce 2-3 saptamani in vacanta in Italia(roma).Nunta va avea loc la Brasov.Eu sper sa fie totul bine pt k o facem din tot sufletul chiar dak facem sacrificii.Eu cred k a fii nasi inseamna a face pomana.....asa k vom fi cat mai generosi atat spiritual cat si financiar.(noi nu am avut parte de nasi care sa ne ajute ...asa k din partea noastra vor avea tot sprijinul).Bafta multa si sanatate.:)
isabella
Scris: Thursday, January 27, 2011 6:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/11/2010
Indatoririle nasilor depind foarte mult de zona din care provin atat ei cat si finii si deciziile se iau impreuna de obicei . .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.