Posibila sarcina?(help)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
blueraven
Scris: Friday, September 22, 2017 9:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/22/2017
Buna seara fetelor,si ma bucur sa ma numar si eu pe acest forum!bis
Am ezitat putin la inceput,dar am nevoie de un mic sfat sau raspuns la intrebare.
Pe scurt: imi doresc un bebe,am avut contacte neprotejate in perioada fertila,imi masor temperatura bazala (a ramas cumva constanta la 37 plus minus, dupa ovulatie).In toata perioada luteala am avut crampe in fiecare zi (ceea ce e neobisnuit ptr mine).Apoi in ziua 14 dupa ovulatie mi-a venit ciclul,si mi-am zis "ghinion si de data asta" ...dar ce m-a pus pe ganduri e ca ciclul a tinut 2 zile jumate(5 de obicei) si s-a oprit brusc.Am facut un test ieftin de sarcina si a aparut si a 2 liniuta ,dar foarte-foarte fad.Apoi a disparut.
Sunt contrariata si nu as vrea sa sper.Si mi-e frica sa fac un al 2-lea test uff
Usoare crampe am,unele mirosuri imi intorc stomacul pe dos,sanii nu imi sunt mariti sau durerosi (dar niciodata nu am simptomele astea inainte de Ov. sau urati)
Ce sa fac? Oare e posibil sa fie ceva,chiar daca am avut un pseudo-ciclu?(nu a fost tocmai spotting,ptr ca a foat prima zi destul de abundent).
Help!
Lili Eu
Scris: Friday, September 22, 2017 9:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
blueraven wrote:
Buna seara fetelor,si ma bucur sa ma numar si eu pe acest forum!bis
Am ezitat putin la inceput,dar am nevoie de un mic sfat sau raspuns la intrebare.
Pe scurt: imi doresc un bebe,am avut contacte neprotejate in perioada fertila,imi masor temperatura bazala (a ramas cumva constanta la 37 plus minus, dupa ovulatie).In toata perioada luteala am avut crampe in fiecare zi (ceea ce e neobisnuit ptr mine).Apoi in ziua 14 dupa ovulatie mi-a venit ciclul,si mi-am zis "ghinion si de data asta" ...dar ce m-a pus pe ganduri e ca ciclul a tinut 2 zile jumate(5 de obicei) si s-a oprit brusc.Am facut un test ieftin de sarcina si a aparut si a 2 liniuta ,dar foarte-foarte fad.Apoi a disparut.
Sunt contrariata si nu as vrea sa sper.Si mi-e frica sa fac un al 2-lea test uff
Usoare crampe am,unele mirosuri imi intorc stomacul pe dos,sanii nu imi sunt mariti sau durerosi (dar niciodata nu am simptomele astea inainte de Ov. sau urati)
Ce sa fac? Oare e posibil sa fie ceva,chiar daca am avut un pseudo-ciclu?(nu a fost tocmai spotting,ptr ca a foat prima zi destul de abundent).
Help!
Daca a fost sange rosu e posibil sa nu fie bebita...si daca zici ca se vede un pic si a doua linie ori a fost bebe si ai avut un avort menstrual...si mai e o varianta poate e bebe...mai repeta un test maine cu prima urina daca se vede a doua liniuta iar dute si fati maine o analiza de sange beta HCG si asa sti sigur daca e sarcina sau nu...si daca iese ca e sarcina o repeti la 48 de ore daca se dubleaza valoarea atunci bebe e ok...eu iti tin pumni sa fie bebe Hands incearca sa pui o poza cu testu de sarcina :)
blueraven
Scris: Friday, September 22, 2017 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 9/22/2017
Am atasat ,dupa cum spuneam ,e f f stearsa liniuta 2...cyclops

blueraven attached the following image(s):
p_20170918_172010.jpg

Lili Eu
Scris: Friday, September 22, 2017 10:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
blueraven wrote:
Am atasat ,dupa cum spuneam ,e f f stearsa liniuta 2...cyclops
Daca mai ai un test repetal dimineata cu prima urina daca se vede liniuta a2 mergi la analiza daca nu, nu are rost sa te duci. Eu iti tin pumni sa fie bebeHands computerlove
Adina Mariana
Scris: Saturday, September 23, 2017 1:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Buna.Intradevar e stearsa liniuta dar trebuie sa repeti.Daca e bebe atunci liniuta va fii mai accentuata ca ieri.Daca nu..inseamna ca nu e nimic si asa a fost luna asta menstra ta.Bafta multa!daca ti se vede ceva pe test dute si fa analiza de sange beta hsg ca sa stii sigur si sa poti sa te programezi la medic.Eu am avut un test cu liniuta slab pozitiva dar beta a fost negativa 0,1.Iti atasez poza.Ah,..si iti recomant sa faci un test tip caseta mai sensibil gen Ferlidona,Trussa,Viola...

Adina Mariana attached the following image(s):
img_0991.jpgimg_0991.jpg

Geanina.samoila
Scris: Tuesday, November 28, 2017 2:21 AM
Nivel

Inregistrat: 11/28/2017
[quote=blueraven] Buna seara fetelor,si ma bucur sa ma numar si eu pe acest forum!bis
Help![/quote

Eu am avut a-II-a liniu?a la test f pala ,abia se vedea ... Orice e posibil ... Mult succes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.