Nivel: Membru
Inregistrat: 7/29/2021 Mesaje: 22
| Buna seara, mamici si viitoare mamici.. sunt noua pe aici si am si eu o situatie putin ciudata.. sper sa ma linistiti putin din experientele voastre caci sunt disperata.. povestioara mea incepe asa.. saptamana trecuta am ajuns de 2 ori la urgente din cauza unei microlitiaze renale, la 2 spitale diferite, unde mi s a comunicat ca exista probabilitatea unei sarcini.. am facut in jur de 5-6 teste toate la ceva intervale de timp si toate negative.. asta si inainte sa ajung la spital, si dupa deoarece eu incerc sa concep un bebe de vreo 3 luni.. iar cand am auzit probabilitatea ca as putea fi, am avut o imensa bucurie insa a doua zi am realizat un alt test, negativ. Ultima menstruatie a fost pe dara de 3 iunie.. nu am un ciclu foarte foarte regulat, fiind undeva intre 32-35 de zile.. insa niciodata nu mi a intarziat atat de mult si in nici un caz sa nu mi vina o luna intreaga. Am fost la gineco pt o ecografie transvaginala iar acolo mi s a spus ca nu se poate pronunta nici ca exista o sarcina, nici ca nu exista.. nu mi a spus nici de vreo afectiune ginecologica.. mi a recomandat sa fac beta HCG si maine dimineata urmeaza sa ma duc si stau cu inima cat un purice.. imi doresc enorm sa am un bebita.. insa cu toate testele negative de urina, sunt usor sceptica.. cu toate astea, am avut simptome cum ar fi oboseala accentuata, sanii ft ft sensibili, usor mariti si grei.. stari de greata, am devenit un ultimele 2 sapt extrem de plangacioasa.. nu stiu ce sa mai cred, credeti ca pot fi insarcinata cu teste negative? Sau sa se fi prins mai tarziu si sa fie o sarcina ft incipienta..? Ar detecta o beta HCG chiar si la 1-2 saptamani? Va rog din suflet sa mi dati niste pareri caci sunt cu moralul la pamant.. pot avea sperante ca exista o sarcina? |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Poți scrie la aspirante ele te vor ajuta.sa fie cu noroc la beta |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Nu ai pt ce,hai cu beta pozitiv |