posibil mentruatie peste sarcina?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
denisia88
Scris: Sunday, April 26, 2015 11:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/26/2015
Buna seara! Am nevoie de un sfat din partea dvs…incerc de 1 an sa raman insarcinata si aceasta este a 2 luna cand menstruatia mi-a venit mai putina cantitativ…fara dureri (eu aveam dureri inainte de a-mi veni)…a 2 zi dupa amiaza fluxul s-a redus la spooting…cateva picaturi si a 3 zi la fel cateva picaturi..de obicei imi tinea 5 zile dintre care 3 zile erau cu flux abundent.Mentionez ca am varsta de 27 de ani, ciclul regulat la 30 de zile.Nu am luat niciodata anticonceptionale.Credeti ca ar putea fi vorba de o sarcina sau de o dereglare hormonala? Multumesc
aurishta
Scris: Monday, April 27, 2015 8:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Ambele situatii sunt posibile! Mai asteapta putin, sa se opreasca sangerarea, vezi cum este , daca s-a mentinut redusa si abia apoi poti incerca un test de sarcina!
denisia88
Scris: Monday, April 27, 2015 4:21 PM
Nivel

Ms ptr raspuns...spottingul(nu ii pot spune sangerare) s-a oprit cam la a 4 zi...deci flux de sange am avut doar 1 zi jumate...si asta redus.....sper sa nu raman dezamagita dupa test....dar asta e :)
aurishta
Scris: Monday, April 27, 2015 6:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Eu am trecut printr-o situatie similara la ultima sarcina...deci se poateras Daca nu e, nu e...vine bb cand va fi timpul luiCheek Kiss
denisia88
Scris: Monday, April 27, 2015 8:54 PM
Nivel

ASA ESTE Cheek Kiss Din ce am mai citit pe alte forumuri....majoritatatea fetelor in ziua menstruatiei aveau doar spotting roz sau inchis la culoare care dura maxim 1 zi.....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.