Nivel: Membru
Inregistrat: 4/20/2012 Mesaje: 54
| rozalina, am vazut câteva filmulete pe youtube despre reciclarea pungilor în arta crosetatului, dar nu cedeam ca pot iesi lucruri asa de frumoase! Daca nu spuneai, nici nu-mi dadeam seam aca cunt lucrate din pungi... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| super posete ,Rozalinda |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/27/2011 Mesaje: 101
| rafira wrote: Dar cata rabdare ai avut sa le tai?!
da asa este dar imi place produsul finit |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/27/2011 Mesaje: 101
| crisely wrote:rozalina, am vazut câteva filmulete pe youtube despre reciclarea pungilor în arta crosetatului, dar nu cedeam ca pot iesi lucruri asa de frumoase! Daca nu spuneai, nici nu-mi dadeam seam aca cunt lucrate din pungi...
draga mea imi place f mult sacreez ;daca ai stii ca cea neagra este din pungute mici ;ca romanul inventiv stii ;aci in Franta in parcuri sunt oameni care vin cu catelusii si aceste pungi se gasesc ;;;;si am luat cat am putut face o geanta plus port moneu ;asta este ;in fiecare zi imi gasesc altceva de facut _ ceva nou _ |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| ROZALINDA wrote:
da asa este dar imi place produsul finit intr-adevar,foarte frumos si original! |
|
| bire.anamaria attached the following image(s):

|
|
| Superba |
|
| ce frumoasa e! o sa ma apuc side posete,dar nu stiu cind!ca tot mi-a cerut o tipa,dar eu tot prinsa cu ale mele! |
|
| asta chiar nam stiut unde so pun.normal este un penar dar e tot un fel de posetuta deci.........e bine aici oare?? eu zic cai o super idee pentru scoala bire.anamaria attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| E o super idee si pentru crosete. |
|
| Anamaria multumim. Este o idee minunata pentru a depozita crosetele, nu numai creioane pentru pitici. |
|
| Anamaria esti sursa de inspiratie (tiau mai spuso fetele si repet si eu) |
|
| o idee buna!mersi,anamaria! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| adriana, imi place mult posetuta floare pe care ai facut-o la pag 1. te rog ai o schema la ea, sau daca poti sa-midai niste explicatii .ms |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce super asta cu creionul ! Imi trebuie si mie o posetuta gen borseta -poate ma incumet sa-mi fac una . |
|
|