|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/20/2011 Mesaje: 433
| noi modele pentru cele mici ally_4fvr attached the following image(s):

|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2011 Mesaje: 192
| Foarte frumoase Aveti ceva explicatii pt un gheozdanel???ca ultimul postat??? |

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/8/2013 Mesaje: 33
| Sunt superbe toate. Oare s-ar incumeta cineva sa faca o posetuta cu Mickey??? Si eu musai sa ii fac o posetuta fetitei mele pentru Pasti. Daca aveti ceva sugestii ca pentru o incepatoare... As face ceva din patrate dar nu stiu ce pasi sa urmez. Of, cate as mai face si eu, dar de unde timp? Macar imi clatesc ochii cu ce lucrati voi pana ma dau si eu pe brazda cu lucrul. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/19/2009 Mesaje: 250
| Stie cineva cum se poate realiza ultimul rucsac? Are cineva schema de la el?
|
|

Inregistrat: 8/16/2013 Mesaje: 28
| O gentuta facuta in vara pentru fetita mea. oanapapuc attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Felicitari! Ce frumoasa e fetitza ta! |
|

| roxinthya wrote:Felicitari! Ce frumoasa e fetitza ta! mersi frumos! este cea mica, cea mare se lasa greu la pozat. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| si aici felicitari |
|

| delfin wrote:si aici felicitari mersi mult delfin...esti un scump(a) |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| viky_sweet88 wrote:Stie cineva cum se poate realiza ultimul rucsac? Are cineva schema de la el?
Pare destul de simplu. Faci baza,dreptunghi sau oval-cum vrei,apoi urci si lucrezi pe rotund cat vrei sa fie de inalt. Poti face orice model pe el,lucra din ce culori vrei,mai gros,mai subtire-acolo pare bumbac. Dupa ce il faci cat vrei de lung il poti aduna cu un snur. Ii faci bretelele pt spate,de la baza si pana sus,dar sub snur cam la 5cm. Apoi ii poti face capacul ala,pe latime, te prinzi direct pe lucru. Faci capacul cat vrei de lung si-i stabilesti sistemul de prindere-nasture,capse..etc.(Eu mi-am facut unul din rafie si il folosesc in fiecare vara cand merg pe litoral pt ca nu am treaba sa ramana nisip in el). |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Oana , lucrezi foarte frumos ! felicitari !
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| foarte dragutza |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Posetute: Katrina attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru