Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| mariuta wrote:Azi nu ca e duminica, dar maine incep cu cautatul blugilor si poate ma si apuc, o sa am lucru manual pentru toata vara cum n-am masina de cusut, dar o sa vad ce iese ca sunt cam antitalent la capitolul lucru de mana.
Pai nu-i nimic, ceea ce este bine la astfel de lucruri este ca se poate retusa cusatura cu o aplicatie...o fonda o margea...nu sunt anumite reguli, iti urez succes si asteptam rezultatul final... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/5/2007 Mesaje: 28
| Andismom wrote:ideea este super tare dar...ne pune cineva si niste scheme? ca m-ar tenta si pe mine sa incerc dar nu stiu de unde sa incep!
am incercat sa fac o schema. sper ca se puate intelege cam cum trebuie lucrat
sa puate lucra in cateva feluri. in schema am incercat sa arat 2 fluri de a facut fundul posetei ^jasmin^ attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Cristy, multumesc mult de explicatii, nu pare a fi mare lucru din ce mi-ai descris tu.
Jasmin multumesc de explicatii.
zau ca ma tenteaza si pe mine asa ceva dar...vorba lui Butterfly, iese un geamantan din pantalonii de la noi din casa! |
|
| Andismom wrote: zau ca ma tenteaza si pe mine asa ceva dar...vorba lui Butterfly, iese un geamantan din pantalonii de la noi din casa!
Ei vezi poate iti cade in mana si ceva mai normal.... |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Cristy wrote: Ei vezi poate iti cade in mana si ceva mai normal....
chiar acum ma gandeam ca ar fi super tare sa ii fac nasei lui Andi un asa cadou! ca ea e mereu in "trend"! multumesc de idee si de explicatii!
in ceea ce priveste ceva mai "normal", acum o sun pe sor-mea si o intreb daca nu are ceva de "donat" la capitolul blugi!ca ea are dimensiuni normale! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Super idei. Sunt noua pe aici, dar mi-am clatit ochii cu frumusetile aratate de voi |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am si eu niste modele sper sa-mi fac vreodata
ingerash attached the following image(s):
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Superbe gentutele, Cristy! |
|
| Ingeras sunt frumoase poasete, pt vara
Taki asa este sunt superbe.
Acum mi-am adus aminte ca am 2 perechi de blugi de-a lui Eden, numai bine pt posetute si asa erau pt donat nu ies chiar foarte mari dar poseta de marime potrivita asa pe placul meu, margele nu lisesc, fonde si alte alea deasemenea, doar trebuie sa aduc masina acasa
Vezi Ingeras, ce bine sa mai faci refresh la topicuri |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multumesc . O sa continui |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| mariuta wrote:Azi nu ca e duminica, dar maine incep cu cautatul blugilor si poate ma si apuc, o sa am lucru manual pentru toata vara cum n-am masina de cusut, dar o sa vad ce iese ca sunt cam antitalent la capitolul lucru de mana. Mariuta ai mai lucrat la posetuta? eram curioasa cum a iesit |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| geanta |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Am si eu o poseta,nu este cusuta de mine ,ci doar reconditionata si decorata de mine. andrushka attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| andrushka wrote:Am si eu o poseta,nu este cusuta de mine ,ci doar reconditionata si decorata de mine. Ce frumoasa e!Am pus si eu deoparte o pereche de blugi sa-mi fac o poseta,numai sa am putin timp |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| andrushka wrote:Am si eu o poseta,nu este cusuta de mine ,ci doar reconditionata si decorata de mine. superba! |
|
|