Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| O idee interesanta de poseta din blugi: se pot confectiona din fuste/pantaloni mai vechi sau ramase mici...
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Primele doua sunt super! |
|
| Kiki wrote:Primele doua sunt super!
Mi-au luat si mie ochii |
|
| Am gasit si eu cateva:
|
|
| |
|
| Kiki
Sunt superbe |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ma duc sus sa caut blugii vechi..vin imediat! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| sunt super,doar ca din blugii mei or sa iasa genti cam mari |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Ce idee interesanta |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| ideea este super tare dar...ne pune cineva si niste scheme? ca m-ar tenta si pe mine sa incerc dar nu stiu de unde sa incep! |
|
| Foarte simplu, eu as folosit ( in masura in care se poate) blugi de copii sau domnisoare. Se taie parte de sus a panatlonului, se pot folosi doar parte din fata, trebuie putin indreptat la pliul pantalonului, se poate adauga un clin ( un triungi )pentru a creea un dreptunghi, partea din spate a posetii se poate face din cracul pantalonului, creand tot un dreptunghi de aceeasi marime, poate fii cusut in mijloc cu cusatura dubla. Eu as folosi ata de culora roz, mov sau portocalui la cusaturile exterioare Dupa parerea mea su pot face 2 posete dintr-un pantalon de o fetita de 12 anisori, una cu parte din spate si una cu parte din fata
Se pot folosi si fustite tot de copii/ domnisoare.
Se cos dreptunghiurile lasand parte de sus necusuta, la care se poate monta fermoar, se pot face manere din margele sau blugi.
Se poate orna cu tot felul de accesorii crosetate, din margele dupa plac...... |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| butterfly wrote:sunt super,doar ca din blugii mei or sa iasa genti cam mari |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
da si tocmai am confiscat fiica-mii centura de la o fustita ca mi se parea cam grosolana pt ea. a... si am si niste finet dintr-acela roz pepit ramas tot de la fiica-mea. |
|
| mariuta wrote:da si tocmai am confiscat fiica-mii centura de la o fustita ca mi se parea cam grosolana pt ea. a... si am si niste finet dintr-acela roz pepit ramas tot de la fiica-mea.
Sa inteleg ca tocmai cosi o posetuta??? Daca da, asteptam sa vedem ce a iesit... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Cristy wrote:Sa inteleg ca tocmai cosi o posetuta??? Daca da, asteptam sa vedem ce a iesit...
Azi nu ca e duminica, dar maine incep cu cautatul blugilor si poate ma si apuc, o sa am lucru manual pentru toata vara cum n-am masina de cusut, dar o sa vad ce iese ca sunt cam antitalent la capitolul lucru de mana. |
|
|