|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 149
| simonelis21 wrote:Buna dimineata!Marimar am si eu o micuta probleme si as vrea sa ma ajuti daca poti: am preparat pasat de portelan la rece din : 250 g amidon, 25o g aracet, 2 linguri ulei ptr bebe, si 2 linguri helas, le-am facut la microunde, pasta a iesit super dar am o mareee problema: se crapa.dar f tare.eu imi doream sa fac margele din acelea groase si nu stiu cum.imi poti da o sugestie.ce nu mi-a iesit?te pup si iti doresc o zi frumoasa
Buna Simona,scuza-ma ca nu am mai intrat in acest forum chiar de cand am afisat aceste lucrari..... Portelanul tau crapa ptr ca l-ai copt prea mult. Cand il pui in cuptorul cu microunde ai norocul sa nu iti iasa din prima ptr ca inca nu cunosti cat trebue sa il ti in cuptor...Ar fi mult mai bine sa il pui direct pe aragaz la flacara mica si sa mesteci incontinu,cand vezi ca se desprinde de pe pereti vasului atunci sti ca e gata... cand portelanul e prea copt nu e maleabil-se intinde un pic ca un cauciuc,asta nu e bun... Am auzit niste prietene ca ele nu il pune la copt si il lucreaza direct,adica amesteca toate ingredientele necesare pana devine o pasta exact ca plastelina,cand e gata se unge mainile cu niveia crema si se continuo framantatul ca si cum te joci cu plastelina apoi se pune intr-un ciolofa sa nu intre aerul,si se introduce in frigider. In momentul cand iti trebue iti ei deacolo atat cat folosesti ptr ca portelanul rece- aceasta pasta in contactul cu aerul se usuca si nu mai are aceiasi consistenta de lucru...Pentru mai multe informatii dute pe google si cauta retetele la noi in italiana ,,porcelana freda'' si daca nu intelegi limba ,copie si pune pe traducatorul google...Ciao Simo si spor la lucru |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/29/2013 Mesaje: 6
| Buna fetelor sunt noua pe aici,stie cineva cat dureaza sa se usuce portelanul si daca trebuie sa folosesc lipici. |
|
| Eu am mai gasit cate ceva nustiu daca am voie sa va arat.Lasatim un mesaj daca e voie sa va las cateva pagini de net cu idei. |
|
| Va rog spunetim cum postez poze cu ceam realizat
|
|
Inregistrat: 2/21/2013 Mesaje: 45
| ionela csutak wrote:Va rog spunetim cum postez poze cu ceam realizat
Scrii mesajul, apoi dai clic pe "Salvare". Mergi apoi la pagina unde este mesajul postat si deasupra ai butonul "Edit" linga el ai o "iconita" dai clic pe iconita si apoi atasezi pozele (alegi din fisierul unde ai salvat fotografiile si le atasezi) |
|
Inregistrat: 2/21/2013 Mesaje: 45
| Sper ca ti-am fost de ajutor. |
|
| [quote=ionela csutak]Va rog spunetim cum postez poze cu ceam realizat ionela csutak attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| ionela csutak wrote:Va rog spunetim cum postez poze cu ceam realizat Uite aici... http://forum.7p.ro/Cum-pui-poze-la-mesaje-aici-pe-forum.aspx?g=posts&t=4829 |
|
| Multumesc spune ca sunt prea mari pozele
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| ionela csutak wrote:Multumesc spune ca sunt prea mari pozele
Daca sunt prea mari, poti folosi site-ul Photobucket. Iti faci cont, incarci pozele acolo, le poti si redimensiona si apoi copii link-ul care iti apare acolo, aici. Sau descarci in calculatorul tau un program de redimensionat poze (gasesti pe internet gratis), le faci mai mici si apoi le atasezi la mesajele tale pe forum cum deja ai facut. Sper sa-ti fie de ajutor! |
|
| As dori sa crez un support pentru o lumanare aveti cumva ide cum as putea. http://s796.photobucket.com/user/ionela_csutak/library/?view=recent&page=1 |
|
Inregistrat: 1/28/2014 Mesaje: 1
| Of, fetelor, va invidiez ca va-ntelegeti între voi. As fi vrut sa pricep si eu ceva din tot ceea ce scrieti pe aici ca doar informatiile sunt utile, dar nu va înteleg, mama ei de limba... ca tare grea o fi. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| Buna ziua. Mai este cinbeva pe acest forum?Aveti vreo reteta de portelan la rece care sa si iasi? Multumesc frumos. |
|
|