|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 149
| |
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/17/2012 Mesaje: 20
| nu te supara mie imi place tot ce faci esti foarte talentata si iti mltumesc pentru efortul care il faci ca sa ajuti pe alti care vor sa invete de la tine si te rog sa nu te schimbi sa ramai asa cum esti o fata buna si saritoare stiu ca nu ne cunoastem dar eu urmaresc tot ce faci si imi place ce vad iti doresc sa ai parte de tot ce iti doresti |
| madirai wrote: nu te supara mie imi place tot ce faci esti foarte talentata si iti mltumesc pentru efortul care il faci ca sa ajuti pe alti care vor sa invete de la tine si te rog sa nu te schimbi sa ramai asa cum esti o fata buna si saritoare stiu ca nu ne cunoastem dar eu urmaresc tot ce faci si imi place ce vad iti doresc sa ai parte de tot ce iti doresti
Multumesc din suflet Madirai:018: imi place sa fim si sa impartim experienta lucrarilor noastre intre noi ca femei,nu imi place ura si dipretul,nu imi place cand cineva imi vorbeste de la o anumita inaltime asa cum a facut Victoria crezandu-se o autostiutoare. In lume totul è posibil si nu imi pierdeam timpul afisandu-va informatii gresite pe aceste pagini.Cititi mesajele de pe topicul ,,papusi din panza-stofa'' tiparul acelor papusi e proectul meu personal,am lucrat la el un an de zile cheltuind bani pe panza metri,metri....si nu stiu care altcineva in locul meu putea sa scrie ,,hai fetelor,va dau tipare,va ajut cu informatii pentru a face si voi ceia ce fac eu,'''nu lasam adresa de e-mail meu daca eram o invidioasa.se scot bani frumosi pe aceste papusi eu vand una cu 65 euro,am 4 magazine unde le duc,am fost invitata la expozitii mari in Toscana,Roma ,Ventimiglia...imi place sa dau tot ceia ce e mai frumos din sufletul meu |
| asa sa faci mereu sa ajuti pe cei din jur si sa fi buna cu toata lumea sa nu te superi pe cei care sant rai pentruca sant mulete persoane care vor sa invete si nu au de unde si poate ca si ei au nevoie de ajutor si de bani si cu ce anvata poate sa se intretina e frumos sa dai si la alti ce sti si sa inveti si dumnezeu ne ajuta pe uni cu mai mult pe alti cu mai putin dar tu ai un talent dat de la dumnezeu cea ce faci tu nu oricine poate sa faca si spor la lucru in continoare si mult suces
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| madirai wrote: asa sa faci mereu sa ajuti pe cei din jur si sa fi buna cu toata lumea sa nu te superi pe cei care sant rai pentruca sant mulete persoane care vor sa invete si nu au de unde si poate ca si ei au nevoie de ajutor si de bani si cu ce anvata poate sa se intretina e frumos sa dai si la alti ce sti si sa inveti si dumnezeu ne ajuta pe uni cu mai mult pe alti cu mai putin dar tu ai un talent dat de la dumnezeu cea ce faci tu nu oricine poate sa faca si spor la lucru in continoare si mult suces |
| poti sa razi victoria de mine pentruca nu ma pricep bine la limba romana pentruca eu nu am invatat limba romana in tara eu traiesc in siria si am invatat limba romana de aici poate ca fac greseli la scris dar uni intaleg ce am vrut sa zic si va rog sa ma scuzati ca mam bagat si eu in vorba si nu ma supar pe tine |
| Nu rid de greseli si eu fac greseli(locuiesc de 9 ani in Romania),, rid ca sunteti ca niste copii mici de la gradinita.Eu apreciez munca omului si nu sunt deloc invidioasa cum spuneti voi.Miam spus parerea pentru ca stiu sigur asta. |
| madirai wrote:poti sa razi victoria de mine pentruca nu ma pricep bine la limba romana pentruca eu nu am invatat limba romana in tara eu traiesc in siria si am invatat limba romana de aici poate ca fac greseli la scris dar uni intaleg ce am vrut sa zic si va rog sa ma scuzati ca mam bagat si eu in vorba si nu ma supar pe tine
Madirai,tu vi aici sa vorbesti cu mine,mie imi face placere sa vorbesc cu persoane sincere si serioase cum esti tu si multe alte fete... Respectand o persoana inseamna respectandu-te pe tine insuti,daca la alti ii lipseste acest lucru noi nu ii putem schimba.... Imi pare rau ca suntem femei si nu stim sa ne respectam intre noi...
Madirai,astept sa revi ptr ca eu te inteleg f. bine si imi place sa ascult parerea ta,pupici |
| victoria1 wrote:Nu rid de greseli si eu fac greseli(locuiesc de 9 ani in Romania),, rid ca sunteti ca niste copii mici de la gradinita.Eu apreciez munca omului si nu sunt deloc invidioasa cum spuneti voi.Miam spus parerea pentru ca stiu sigur asta.
Victoria,nu iti este clar ca reteta de portelan la rece nu e doar o singura reteta batuta in cui si ca nu se pot realiza flori,am expus nenumarate retete si video cu portelan la rece unde iti arata ca se pot lucra flori si cat de frumoase sunt......... exista retete si retete care pot fi mai elastice ca consistenta,daca tu ai auzit o persoana din rusia ca nu se poate face flori cu portelanul rece tu o ti pe a ta ptr. ca esti rusoaica,foarte bine.Ca esti rusoaica sau romanca eu iti port respectul,dar retetele nu sunt fixe cine poate sti ce fel de reteta a probat acea dudue,, te rog sa incheiem aceasta discutie,daca vrei sa aduci noutati in acest forum eu te astept cu bratele deschise dar fara sa faci diferenta intre persoane ca ce a zis,ca ce a facut...etc.Suntem o mana de femei si ne putem respecta intre noi....te astept |
|
| Victoria sa iti iasa din gand ca ai citit sau ai auzit o rusoaica ,ca din portelanul rece nu se pot face flori,iata ca iti arat o pagina in ruseste care aceasta dudue lucreaza asa ceva... http://www.liveinternet.ru/users/5056546/post249676430/ ti-a placut sa ma contrazici crezandu-te mai desteapta decat mine,daca nu lucram asa ceva nu ma puteam contrazice cu tine asa ca am luptat sa te contrazic si si nu mai incerci sa pui alte persoane in dubiu ptr a nu incerca.... Am vrut sa va dau o mana de ajutor,incercand sa va expun multe lucruri noi si frumoase care noi scoatem bani frumosi cu acest artizanat aici in italia,dar vad ca imi pierd timpul in zadar.......asa ca; impletiti la ciorap fetelor si sa aveti spor.....
si ptr cine nu intelege ruseste am pus traducatorul-google pe pagina,nu sa tradus bine dar cat de cat se intelege ca din ,,portelanul rece'' se poate lucra si flori,asa cum v-am spus exista retete si retete dar totul e posibil...priviti http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=ro&a=http%3A%2F%2Fwww.liveinternet.ru%2Fusers%2F5056546%2Fpost249676430%2F |
|
| Vad ca esti cu capul tare tare Eu am zis ca sunt mai fragile ,nu am zis ca nu se poate face.dar daca tu citesti printre rinduri nu am ce-ti face.si veziti de topic si scrie si comenteaza-ti comentariile singura |
|
Inregistrat: 3/12/2013 Mesaje: 1
| Buna dimineata!Marimar am si eu o micuta probleme si as vrea sa ma ajuti daca poti: am preparat pasat de portelan la rece din : 250 g amidon, 25o g aracet, 2 linguri ulei ptr bebe, si 2 linguri helas, le-am facut la microunde, pasta a iesit super dar am o mareee problema: se crapa.dar f tare.eu imi doream sa fac margele din acelea groase si nu stiu cum.imi poti da o sugestie.ce nu mi-a iesit?te pup si iti doresc o zi frumoasa |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/20/2011 Mesaje: 433
| marimar felicitari pentru ceea ce faci |
|
Inregistrat: 3/30/2011 Mesaje: 88
| waw marimar cat de faine sunt |
|
Inregistrat: 3/30/2011 Mesaje: 88
| cred ca am sa incerc si eu |