|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Fiind mari amatori de parcuri de distractii ( desi nu am avut prea des ocazia sa ajungem la cele foarte cunoscute ), nu am scapat ocazia sa-l bifam si pe mai-sus numitul.
Deci: - locatia: Salou - se citeste Salau -, statiune superba, la o ora jumate de mers cu trenul fata de Barcelona. Muuulte de facut si de vazut acolo. Plaja superba, intrare in apa, lina. - parcul nu e pentru familii cu copii mici. De la 10 ani+ sa spunem ca e ok ( peste 1.40m, oricum ). - este impartit in 6 zone, dintre care una pentru copii mici. Celelalte 5 sunt pentru toate gusturile si pentru toti iubitorii de senzatii mai mult sau mai putin tari. - sunt necesare cel putin 3 zile: doua pentru PortAventura si una pentru Costa Caribe Aquatic Park. Mai putine sunt insuficiente si nu apucati sa vedeti/faceti tot.
Sfat: in drum spre Portaventura, gasiti romanasi de-ai nostri care au la vanzare bilete cu jumatate de pret. Initial nu am inteles marea afacere, dupa care ne-am luminat: in fiecare an sunt promotii care-ti asigura intrarea in parc. Anul trecut aveau la Cola, anul acesta la Chupa Chups: 2 pachete cumparate = 3 euro = intrarea in parc pentru 1 zi/1 persoana. Garantat! Faceti un calcul fata de 78 euro/pesoana, pachet de 3 zile luat de noi de la hotel ( 88 de euro pret la intrarea in parc )!
Asadar: cazati-va si trageti o raita prin super-market-uri in cautare de promotii castigatoare. Merita! Noi nu am stiut...
Alte intrebari? Sunt prin zona. |
| Sunt singura activa pe-aici?! Sa continuam, zic... ... deci... bifam Portaventura incepand de maine, cu copiii de data aceasta. 8 zile Salou, 5 zile Barcelona ( for kids )... de-abia astept!
Oare nu exista vreo varianta prin care sa calatoresc non-stop? Si sa fiu si platita pt. asta?
Oana, te astept cu povesti despre Gardaland!
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Kali, povesteste-ne la mamicile calatoare, mai avem de asteptat pana ne cresc pruncii asa mari ca ai tai, dar macar sa visam asa un pic |
| Mary, mi se pare mai ok de povestit in sectiunea asta ptc. e mai usor de gasit ulterior, chiar si pt. cei nu foarte familiarizati cu forumul. Discutiile se pierd usor printre paginile unui topic mai amplu.
Voi reveni cu detalii dupa ce ne intoarcem. Sunt curioasa cum va fi prin prisma copiilor, desi nu sunt straini de parcurile de distractii... eventual facem si un clasament... |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| kali wrote:Oare nu exista vreo varianta prin care sa calatoresc non-stop? Si sa fiu si platita pt. asta? Oana, te astept cu povesti despre Gardaland!
Daca exista spune-mi si mie!
Distractie placuta! |
| bereea wrote: Daca exista spune-mi si mie! Distractie placuta!
A fost distractie maxima! Daca ar fi sa fac un clasament, Europa Park ramane nr. 1 iar Portaventura ar fi pe locul 2. Disneyland a picat in dizgratie; e frumos, e magic, e unic dar e pentru copii de cel mult 1.30 m inaltime si - sa spunem - maaaaaaaxim, maxim 10 ani. 10 ani pentru atmosfera si poveste ptc. atractiile sunt sub nivelul de adrenalina pe care si-l doresc. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Noi n-am fost la nici unul di acestea...inca.Poate intr-un viitor.Oricum mai am 17 zile pana la vacanta, plecam in Sicilia, sper sa urcam pe Etna, vom vizita locuri mirifice si voi manca...ei bine, voi manca! |
| Mancaaaareeee!
Vacanta placuta! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Interesant ! AStept impresii si despre alte parcuri de distractii ! Gardalad - super ! O zi intreaga e suficient ! Curat, safe , diversificat ! Caneva Aqua parc - NU ! chiar de evitat ! Mizer, periculos , neingrijit ! Vlad a ramas blocat intr-un tub si a venit alt copil peste el ! E iesit si acciedntat si timorat de-acolo ! ( parcul de apa preferat ramane Water World Themed water park Ayia Napa ! ) pe care si eu il recomand din toata inima ! |
|
|