Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
|
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| bereea wrote:nu se mai porecleste nimeni?
Miriam - inteleapta
daca asa spui tu ......desi mai am cale lunga pana acolo! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Deci sa continuam,nu??
Flory-crosetareasa |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Am intrat de curiozitate Multumesc pentru porecla fetelor! Eu m-as numi altfel: intr-o dunga Distractie placuta! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Kriss,multumesc m-ai amuzat copios pe seara asta .:018: |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Super.Desi nu le cunosc pe toate.E o idee amuzanta.M-am distrat copios |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Ce vremuri !cat am mai ras cand mi-am adus aminte cum ne distram pe atuncea. Hai cine urmeaza la rand!of,si acuma descopar si de cate fete imi este dor!!
Mirela74chris poate tu? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| "Pictorita". Inca mi se potriveste! Cine urmeaza deci? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| shirel wrote:...of,si acuma descopar si de cate fete imi este dor!!
La asta ma gandeam si eu...
Anelise, idem. Constatasem si eu ca majoritatea inca se potrivesc. |
|

| Egoista de mine, nu citisem chiar toata lista. Acum rad de una singura pe aici datorita Oanei! (Oanamaria) |
|

| shirel wrote:of,si acuma descopar si de cate fete imi este dor!! Mirela74chris poate tu? La fel si eu, ieri... Uraganul Berta, mi-a sarit primul in ochi
Mirela, urmeaza ? -sa ne gandim...
Edit: Mirela - Dulcineea ...asta mi-a venit in cap, ca asta pap la ora asta; si-i atat de bunaaaa!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Cris-DL wrote:Mirela, urmeaza ? -sa ne gandim... Edit: Mirela - Dulcineea ...asta mi-a venit in cap, ca asta pap la ora asta; si-i atat de bunaaaa!
Neoficial - deci nu se pune, da? Eu pe Mirela o vad ca pe mama lu' Katy - da' sa nu dati cu rosii! ... E in spirit de gluma... dintr-un punct de vedere asa... mai superficial... |
|

| kali wrote:Neoficial - deci nu se pune, da? Eu pe Mirela o vad ca pe mama lu' Katy - da' sa nu dati cu rosii!
Neoficial, da! Pe Mirela, am asemanat-o cu dulcele meu, ca si ea este dulceeee. Deci... le combinam? sweet mama ?! 
Altcineva; altceva ?
|
|

| Sweet Mama. Mie imi place! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Daaa ,merge Mirela este o persoana chiar dulce si la privire si la ce posteaza asta ca sa o barfesc si eu putin pe aici. Kali,Katy chiar avea nevoie de asa o persoana langa ea nu ca ea nu este dulce Katy este prea dulce de aceea are nevoie de o mamica sa nu se topeasca din cand in cand. Frumos deci Sweet Mama-Mirela!
|
|
|