|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mirelei daaa,i se potriveste Sweet Mama-Mirela La mine nu trebuie sa va ganditi prea mult..... Eu,m-as numi ......Stresata |

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| marivic wrote:Mirelei daaa,i se potriveste Sweet Mama-Mirela La mine nu trebuie sa va ganditi prea mult..... Eu,m-as numi ...... Stresata
Nu iubita nu stesata ci eu te-as numi Panicoasa fiindca in primul rand intri in panica chiar daca totul ti s-a rezolvat tu tot in panica esti ....dar scumpa foc .Aaaa si inca ceva te-as porecli Panicoasa indragostita fiindca dragostea care o ai pentru sotul tau este inca una de la 18 ani ...dupa atatea anii de casnicie! :018: |

| shirel wrote:Nu iubita nu stesata ci eu te-as numi Panicoasa  fiindca in primul rand intri in panica chiar daca totul ti s-a rezolvat tu tot in panica esti ....dar scumpa foc .Aaaa si inca ceva te-as porecli Panicoasa indragostita fiindca dragostea care o ai pentru sotul tau este inca una de la 18 ani ...dupa atatea anii de casnicie!  :018: Shirel,iubita prietena,....cat am ras,.....si ce mult mi-au placut cuvintele tale Multumesc,....da,mi se potriveste de minune si ma cunosti atat de bine,chiar daca numai virtual,asa sunt! Porecla ma amuza teribil! MULTUMESC! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oficial-neoficial,chiar imi place! Sunteti de coma fetelor Chiar m-am distrat!Imi schimb I.D.-ul ? Sunt de cele mai multe ori "mama ranitilor",in realitate.M-ati nimerit. Kali si eu care credeam ca nu par asa ramolita ... Nu e diferenta decat de 4 ani intre mine si Katy Va pup pe toate dulce-dulce Ps Mari chiar ar merge Panicoasa amorezata la tine.Una-doua intri in panica.
Sa ii gasim ceva potrivit si luiLilianaD(Lilianei,sa nu credeti ca nu stiu sa scriu ) |

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| mirela74chris wrote:Oficial-neoficial,chiar imi place!  Sunteti de coma fetelor  Chiar m-am distrat!Imi schimb I.D.-ul  ? Sunt de cele mai multe ori "mama ranitilor",in realitate.M-ati nimerit. Kali si eu care credeam ca nu par asa ramolita  ...  Nu e diferenta decat de 4 ani intre mine si Katy Va pup pe toate dulce-dulce Ps Mari chiar ar merge Panicoasa amorezata la tine.Una-doua intri in panica. Sa ii gasim ceva potrivit si lui LilianaD(Lilianei,sa nu credeti ca nu stiu sa scriu  )
Na,ca ne-ai prins ! Ma bucur ca iti place,meritul este a lui Cris care tocmai papa ceva dulce ....asa ca tine.Apropo ,unde este Katyyyy ,cand o prinzi o bataitza buna din partea mea fiindca taaaare imi este dooor de ea.
Liliana urmeaza ?Ok.....ne gandim!! |

| Va pup dulce |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| shirel wrote:Apropo ,unde este Katyyyy ,cand o prinzi o bataitza buna din partea mea fiindca taaaare imi este dooor de ea. Liliana urmeaza ?Ok.....ne gandim!! Katy e in sesiune.A si fost un pic plecata.Cand o sa poata o sa intre.Ii spun ca iti este dor de ea |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Sunteti de coma fetelor,ce am mai ras |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Am regasit topicul asta si l-am citit cap -coada ... ce ne-am mai distrat pe tema asta ! |
|
|