Profil: Popescu Alexandra
Despre
Utilizator: Popescu Alexandra
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, December 14, 2015
Ultima vizita: Thursday, March 17, 2016 12:52 PM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Incapatanarea copiilor
Postat: Thursday, March 17, 2016 12:52 PM
Da, aveti dreptate pe de o parte, dar eu cred ca si invatatul poeziilor la varsta aceasta are rostul ei pentru ca este varsta la care prind cel mai repede si este si exercitiu pentru memorie. De aceea as vrea cumva sa o determin sa invete. Seara trecuta i-am citit o poveste si apoi a vrut ea sa-mi citeasca mie. Bineinteles ca se facea ca citeste. Mi-a spus ce a memorat iar unele pasaje mi le-a redat cuvant cu cuvant. De aici deduc ca de ce este interesata , retine. Am impresia ca nu vrea sa invete " ce trebuie". Probabil ca am gresit cand i-am spus " sa invatam" Trebuia sa o iau sub forma de joc de la inceput sa nu ii dau impresia ca trebuie sa invete. Multumesc pt.pareei. O zi frumoasa!
Subiect: Incapatanarea copiilor
Postat: Tuesday, December 15, 2015 2:51 PM
Buna,
Am o fetita de 5 ani care imi da mari batai de cap la doi ani jumate stia sa numere pana la 10,sa spuna cateva poezioare scurte..facea lucruri specifice varstei).
Acum la varsta de 5 ani nu mai vrea sa numere, spune ca nu stie,se enerveaza,imi numara in toate modurile posibile.
Saptamana asta am invatat o poezie pe care cateodata o spune perfect iar de cele mai multe ori o spune pe sarite.Nu vrea sa invete nimic nou, nu vrea sa mearga la gradinita si spune "nu vreau sa ma fac mare".
Exemplu:Imi spune nu vreau sa fac lucrul acesta.Daca ii raspund bine nu il faci se enerveaza si tipa spunandu-mi "nici un bine" daca ii spun trebuie sa il faci la fel se enerveaza si spune "nu fac".Deci oricum o luam nu reusim sa ajungem la un numitor comun.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat!