Profil: popa ionut
Despre
Utilizator: popa ionut
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, October 13, 2013
Ultima vizita: Sunday, October 13, 2013 10:24 AM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Bolile alergice
Postat: Sunday, October 13, 2013 10:19 AM
Buna ziua.Fac culturism de vreo cativa ani si a trebuit sa mananc cantitate de carne destul de mare.In timp ce imi urmam sportul la vreun an si jumate a inceput sa imi fie scarba de carne .Am continuat sa mananc ca faceam sport si nu putea sa i-au proteinele din alta part.Dupa aia au inceput sa m-i se inroseasca mainile aveeam mainile ca arse cu o crusta tare si dupa aia a avansat in reflux.Nu stiu daca era reflu insa incepusem sa ma balonez si mai multe chesti.Incepusem sa am alergii si reactii alergice stare de oboseala ,curgea nasul,stran uturi,pete rosii,indigestie,balonari la orice aliment care continea proteine animala.Nu mai stiam pe ce drum sa o iau.Doctori ma trimitea sa iau aerius si sa dau bani peste bani la toate controalele.Toate pana Acum 2 zile.Am inceput sa beau zeama unei lamai stoarse cu o lingurita de miere si vreo 150 ml apa peste.A doua zi am baut zeama a doua lamai.Dimineata pe stomacul gol si inainte de maza de pranz a doua.Oameni buni am mancat carne si nu mi-a mai iesit nimic.Am venit aici sa va spun si voua ca m-am simtit obligat intr-un fel sa dau mai departe .Inainte de orice medic de orice control de orice imbuibare cu tot felul de pastile face-ti chestia asta cu zeama de lamaie pe perioada nedeterminata.La urma urmei zeama unei lamai este 90% din nevoia noastra de vitamina C zilnica.Rolul vitaminei C este esential aparari sistemului imunitar impotriva tuturor bolilor alergii etc care si ele la randul lor pot provenii de la bacterii virusi in cazul copiilor viermisori etc etc.Tinand cont ca acest site este in legatura cu alergii la copii presupun ca la copii se va da jumate sau zeama unui sfert de lamaie.Depinde de greutate,varsta.Face-ti asta cu zeama de lamaie.Nu intrati in pastile direct.Orice tip de alergie nu are importanta.Sanatate!