Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Leila,au declarat acest lucru fiindca multi nu se asteptau sa castige Iohannis alegerile.Vadim a zis intr o emisiune pe la Antena 3l:"Va fi Iohannis presedinte in Romania cand voi fi eu ales presedintele Germaniei!" Cea mai mare satisfactie a mea a fost aceea de a vedea pe fata celor din PSD uimirea,dezamagirea,umilirea si ce o mai fi fost acolo.La ora 21 cand l am vazut pe Dragnea la tv zicand ca Ponta a castigat la un procent f mic fata de Iohannis,n am crezut o iota.Chipul ala trist cu mustata aia tremuranda,vorbea de la sine.Practic am stiut ca sunt invinsi.Ei,aia da satisfactie!Oricum,cine rade la urma rade mai bine .Au ras prea mult in campania asta,au fost prea siguri pe ei ca vor castiga alegerile cu campania lor violenta si infecta!Se pare ca totul s a intors impotiva lor precum un bumerang!Cine sapa groapa altuia,cade chiar el in ea !
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| giulia_mamik wrote:Practic am stiut ca sunt invinsi.
Da, si eu am intuit rezultatul pana la ora 21 urmarind reactiile si declaratiile celor de la Antena 3. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| sa ne mai destindem putin
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| bulibuli wrote:
... Pai daca ar fi candidat primarul Iasului va zic eu ca iesenii aruncau cu oua in el. Ieseau in strada si-l huleau. La fel mi-am dorit si pentru Iasi, un primar iubit, respectat, sa ne mandrim cu el.. dar n-am avut noroc. Si asistam de 8 ani cum orasul nostru frumos, poate mai frumos ca Sibiul, e distrus si golit de istorie.. asta sub psd.. mai corupti ca astianu exista.. nuau nicio limita..
buli, ai spus ceea ce as fi vrut sa spun
In tarisoara noastra, PSD-ul a facut ravagii din `90 incoace. Nu au existat alegeri si campanii fara renumitele pomeni. PSD pe asta mizeaza: multi, saraci si prosti. Le dam 10 lei si i-am cumparat. Gata! Se mai schimba generatiile si nu mai merg pomenile. |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| giulia_mamik wrote:Leila,au declarat acest lucru fiindca multi nu se asteptau sa castige Iohannis alegerile.Vadim a zis intr o emisiune pe la Antena 3l:"Va fi Iohannis presedinte in Romania cand voi fi eu ales presedintele Germaniei!"
A zis si de Ponta ca este posibil sa fie presedite ... de scara la bloc...:))) |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| zaza_ wrote:
A zis si de Ponta ca este posibil sa fie presedite ... de scara la bloc...:)))
=)))De fapt Vadim avea cele mai mari sanse sa fie presedinte.Doar ca au fraudat astia alegerile |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| hotii |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am citit azi-dimineata mesajul de sarbatori al dlui Iohannis! Mi-a placut fiindca nu a insirat banalitatile obisnuite cu aceasta ocazie, ci a punctat un subiect dureros al societatii noastre! Vi-l pun si voua, daca nu l-ati citit inca:
Dragii mei, Craciunul este o sarbatoare a familiei si a copiilor. În România se afla însa cei mai multi copii despartiti de parinti din Uniunea Europeana. Siliti de greutati sa paraseasca tara si sa munceasca în strainatate, multi parinti îsi vad copiii o data sau de doua ori pe an. Alteori, îi vad odata la câtiva ani. Singuratatea, abandonul, frica de ziua de mâine, absenta dragostei îi transforma pe copiii ramasi acasa în cetateni care cu greu vor sti sa-si gaseasca un drum în societate. Cum sa fie generosi si cum sa daruiasca dragoste în jurul lor când nimeni nu i-a învatat caldura sufleteasca a unui camin? Românii care au stat la cozi interminabile, pe ploaie si frig, ca sa ma voteze, au facut acest lucru si cu gândul la copiii lor. Au sperat ca vor avea, în sfârsit, o sansa sa se întoarca acasa si sa traiasca o viata de familie fireasca. Voi face tot ce îmi sta în putinta pentru ca familiile sa se reuneasca pe parcursul mandatului meu si sa vindece ranile lasate de despartirea îndelungata. De Craciun, crestinii se aduna în jurul bradului, cânta colinde si manânca bunatati, cinstind nasterea Pruncului Isus în ieslea din Betleem. Gândurile mele se îndreapta în aceste zile de sarbatoare catre toti copiii ai caror parinti sunt departe, catre toti parintii care duc dorul copiilor lor, catre toate familiile de români din tara si din strainatate. Va urez tuturor Craciun binecuvântat, încredere în viitor si speranta în viata tuturor copiilor României! |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Se vede ca este profesor |
|

| Da, le are cu "verbul" |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Discursurile ii sint facute de consilieri ! pe ei trebuie sa-i laudam nu ?
|
|

| Normal! |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| |
|
|
|