Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/18/2008 Mesaje: 277
| multumesc pentru incurajari, mama Alessiei.Urmatorul o sa-l fac mai bine. promit |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| felix_79,ce bine-i sta! pupici pentru model |
|

| multumim, si noi trimitem pupici tuturor care ne incurajeaza . Avem nevoie ! |
|

| Am schimbat modelul de poncho {sant asa nehotarata},sper sa-l termin pe luni-marti Ce parere aveti?
 |
|

| E perfect.imi place la nebunie, e foarte placut ochilor, si de-abia l-ai inceput! bine ca ai rabdare .Eu am un temperament mai putin echilibrat, daca nu ma apuc de treaba cand imi vine pofta, imi pierd entuziastmul si....nu mai fac lucrul respectiv . spor la lucru si vrem sa-l vedem repede finalizat. |
|

| felix_79 wrote:E perfect.imi place la nebunie, e foarte placut ochilor, si de-abia l-ai inceput! bine ca ai rabdare .Eu am un temperament mai putin echilibrat, daca nu ma apuc de treaba cand imi vine pofta, imi pierd entuziastmul si....nu mai fac lucrul respectiv . spor la lucru si vrem sa-l vedem repede finalizat.
Multumesc mult! si eu sper sa-l termin repede |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Inger, abia astept sa vad la ce model te hotarasti in final. Pana acum arata foarte bine |
|

| AdrianaC wrote:Inger, abia astept sa vad la ce model te hotarasti in final. Pana acum arata foarte bine
Multumesc ,Adriana! Marti cred ca va fi gata ,imi place mult si mie ce iese si ma ambitionez sa-l termin. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| inger7 wrote:Am schimbat modelul de poncho  {sant asa nehotarata},sper sa-l termin pe luni-marti  Ce parere aveti? 
partea cu alb, cum ai facut-o? |
|

| mihaellas wrote:partea cu alb, cum ai facut-o?
Am facut un lant de ochi,apoi am unit la capat,mi-a dat un cerc si apoi am facut 4 ochi si apoi i-am unit cu un piciorus.O sa caut o schema.
Edit:lantisorul
http://s.p9.hostingprod.com/@iamintheloop.com/artofcrochet/ssl/videos/chain.php
|
|

| multumesc! imi place tare mult! dupa schema nu cred ca ma pot ghida, nu stiu inca sa le citesc. acum invat! |
|

| mihaellas wrote:multumesc! imi place tare mult! dupa schema nu cred ca ma pot ghida, nu stiu inca sa le citesc. acum invat!
Uite o schema usoara,fiecare 0 este un ochi,succes!O sa fac maine poze exact cum fac.
 |
|

| pare usor! o sa incerc. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| inger7 wrote:Uite o schema usoara,fiecare 0 este un ochi,succes!O sa fac maine poze exact cum fac. 
Multumim pentru schema, Inger. Am recunoscut modelul caciulitelor Madalinei.
Poncho arata foarte bine cu combinatia de rosu , era prea monoton tot alb. Spor la lucru in continuare. Asteptam finalul!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Inger, Felix, bravo voua, fete harnice!
Daca nu ma apuc si eu de un poncho sunt cea mai puturoasa femeie din lume Asta o declar in direct ca sa ma ambitionez sa ma apuc de treaba...Nu stau degeaba, acum tricotez un puloveras fetitei, dar pe croseta n-am mai pus mana de o groaza de timp...asa ca la lucru cu mine... |
|
|