Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/18/2008 Mesaje: 277
| Mie mi se pare crosetatul cel mai simplu.Am inceput si eu un poncho pentru fetita mea |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| AdrianaC wrote:Ingeras, ai terminat poncho-ul? Eu am mai facut unul, cadou pentru fetita nasilor, ca azi e ziua ei.
Saptamana viitoare il finalizez. Imi place mult poncho-ul
felix_79,interesant cum il faci,imi place combinatia de culori sa ai mult spor! |
|
| multumesc , inger 7. Interesant..sau.?altfel nu m-a dus mintea , e primul meu articol ,mai "elaborat".Spor la lucru si tie ! Tare sunt curioasa ce-mi va iesi. Mai sunt si cu mot, vreau sa aiba si gluga, dar nu cred ca ma pricep.Va arat ce va iesi la final. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Felix, cum ne-ai aratat in pozele tale, poncho pare foarte usor de facut.
Mersi de idee. ... si combinatia de culori e draguta..., ia spune, ai o croseta cu cutie de viteze? Spor la lucru tuturor!
|
|
| felix_79 wrote:multumesc , inger 7. Interesant..sau.?altfel nu m-a dus mintea , e primul meu articol ,mai "elaborat".Spor la lucru si tie ! Tare sunt curioasa ce-mi va iesi. Mai sunt si cu mot, vreau sa aiba si gluga, dar nu cred ca ma pricep.Va arat ce va iesi la final.
am zis interesant pentru ca este extrem de simplu,eu asa ma complic... |
|
| M-am gandit sa-l fac asa pentru ca merge foarte repede. Repet , ce fac eu e pentru incepatori. Dar am sa va rog sa-mi spuneti si alt mod de a face poncho! Chiar vreau sa invat.! nu vreau sa raman tota viata la stadiul de incepator. Mama Alessiei,merge foarte repede asa. Nu am o croseta cu cutie de viteze, dar as vrea .L-am inceput joi seara , am lucrat cate putin , asta dupa ce vin de la serviciu, si dimineata , inainte sa plec la serviciu, si azi il voi termina, sper.Am sa pun poze, poate si cu modelul, dar nu prea vrea sa stea cu el ,sa-i fac poze .
|
|
| Felix, pentru tine si celelalte fete care vor sa mai "studieze" la argumentul "poncho", eu am gasit site-ul asta: http://www.jessica-tromp.nl/123_free_baby_children%27s_ponchos_patterns.htm
Deocamdata sunt si eu in faza de "studiu". |
|
| Am terminat si eu poncho-ul pt Bianca .
Mama Alesiei , multumim pentru site.Acum m-am "prins "cum se face poncho, nu ca al meu ! |
|
| felix imi place
mama Alessiei multumesc ma apuc de studiu |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Felix |
|
| multumesc tuturor |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Felicitari, Felix!e foarte frumos, dar parca a iesit cam largut la gat, nu?
MA tot minunez cum va ies voua egale piciorusele, cum reusiti sa faceti si volanase, floricele!
Eu nu pot vedea pagina cu explicatiile la poncho.
|
|
| Da, mi-a iesit cam larg la gat.De aceea i-am facut un snur sa-l strang.Asa-mi trebuie daca lucrez fara schema.Dar nu stiu altfel, decat dupa "ureche".Si e primul meu poncho, la urmatorul sper sa fac cum trebuie. |
|
| am reusit sa fac vreo 2 poze cam chinuite cu poncho. |
|
| Felix, felicitari pentru poncho, a iesit frumos... ti-am spus ca mi se parea mai simplu decit modelele pe care le-am vazut eu... oricum "multi vad-putini cunosc" asa ca nu-ti face complexe, e bine ca ai initiativa si, lucrind se invata. Daca zici ca e prea larg la git, ai putea sa-i mai faci un rind de picioruse roz.
Inger, cu mare placere |
|
|