Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Multumesc.
Astea sunt mai simplute, dar sunt de efect pentru copilasi prin colorit. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Sunt foarte frumoase Adriana |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Adriana imi place acest poncho ,crezi ca imi ajunge ata?Un scul are 50 de grame.
 |
|
| Da, iti ajunge ! Sa ai spor !
Daca ai nevoie de ajutor sa imi spui ! |
|

| Multumesc,Adriana ,o sa-l incep si daca ma impotmolesc apelez cu incredere la tine. |
|

| Cam atat am crosetat la poncho Madalinei.Acum voi continua prin aplicarea floricelelor,sper sa-mi reuseasca.

|
|
| Inger, dar cum faci tu poncho-ul?
Eu l-am inceput de sus, de la gat si am lucrat circular. Am crescut doar in 2 locuri, la jumatatea fetei si la jumatatea spatelui.
Ce model faci tu?
Eu vreau sa ii lucrez acum o jachetica neagra pentru scoala lui Alice.
I-am mai inceput o chestie pufoasa, dar nu stiu cand o sa le mai termin |
|

| AdrianaC wrote:Inger, dar cum faci tu poncho-ul? Eu l-am inceput de sus, de la gat si am lucrat circular. Am crescut doar in 2 locuri, la jumatatea fetei si la jumatatea spatelui. Ce model faci tu? Eu vreau sa ii lucrez acum o jachetica neagra pentru scoala lui Alice. I-am mai inceput o chestie pufoasa, dar nu stiu cand o sa le mai termin
Am inceput poncho-ul de sus si vreau sa aiba pe o parte o inchizatoare,floare.Partea de sus vreau sa fie ca un guler.Apoi merg circular prin imbinarea florilor. E bine cum fac?Ajuta-ma,in legatura cu florile,cum este bine ,sa le cos una de alta sau cu croseta?
Lui Alice ii faci jachetica cu cordon si buzunare? Ce este chestia pufoasa?
|
|

| Dupa acest model ma inspir,imi place mult
 |
|
| Pai e OK atunci, eu am crezut ca vrei sa faci modelul de la cel roz si de aia ti-am zis ca nu prea semana ca stil de lucru  |
|

| AdrianaC wrote:Pai e OK atunci, eu am crezut ca vrei sa faci modelul de la cel roz si de aia ti-am zis ca nu prea semana ca stil de lucru 
Am vrut sa fac dupa modelul tau si voi face dupa ce-l termin pe acesta.Am gasit modelul acesta si mi-a facut cu "ochiul" |
|
| Ingeras, ai terminat poncho-ul?
Eu am mai facut unul, cadou pentru fetita nasilor, ca azi e ziua ei.
 |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Adriana ce perfect stii sa lucrezi! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| AdrianaC wrote:Am mai facut si eu 2 poncho:  Adriana, as vrea sa fac si eu setul asta. Ma ajuti te rog cu cateva explicatii? Pentru varsta de un anisor poncho-ul iar pt palariuta circumferinta capsorului Dariei este de 43-44 cm. As vrea sa fac pentru cineva fata de care am o datorie si care are fetita de aceeasi varsta cu Daria. Il vrea daca se poate pana la Paste. Crezi ca reusesc sa i le fac pana atunci? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| mamici harnicute! ce ma sfatuiti? ce e mai usor: tricotatul sau crosetatul? mie mi se pare mai usor crosetatul... si as vrea sa ii fac si eu fetitei mele lucruri frumoase. sper sa ma ajutati! |
|
|