|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| merciccc ..mai dorm cam putin in ultima vreme! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/20/2011 Mesaje: 163
| Cum spuneam, si voi mai spune, numai minunatii va ies din manutele alea harnice ! Spor la lucru dragelor, sa am si eu de unde ma inspira!
CarmenV attached the following image(s):

|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Wooow, ce frumos e! Sa-l poarte sanatoasa. Merge greu tehnica asta? trebuie sa ma documentez, ca si mie imi place. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| |

| Multumesc frumoaselor! Tehnica e destul de simpla, nu stiu daca o sa gasesti sculele necesare, in merceriile noastre nu s-a auzit de asa ceva, mie mi-le facu sotu din 2 electrozi de inox (sau poate pe la tine se gasesc). In 4 zile l-am facut, si nu am stat numai de el, dar firul e destul de grosut si a mers repede. |

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| carmen superb e poncho ,domnisoara nu mai zic
de unde te inspiri tu (de unde ai invatat aceasta tehnica)???faci te rog o poza cu instrumentul minune sa-l vad cum arata???te rog |

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| superb,se gaseste in mercerii online,daca vreti va dau adresa(eu o am de la d-na vali)si mi-am luat si pentru flori un dispozitiv imi place foarte mult cum a iesit! flori!uite cum arata si sunt multe tipuri! http://www.youtube.com/watch?v=E8EvIhpq_58&feature=related |
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| CarmenV wrote:  Multumesc frumoaselor!  Tehnica e destul de simpla, nu stiu daca o sa gasesti sculele necesare, in merceriile noastre nu s-a auzit de asa ceva, mie mi-le facu sotu din 2 electrozi de inox  (sau poate pe la tine se gasesc). In 4 zile l-am facut, si nu am stat numai de el, dar firul e destul de grosut si a mers repede.
eu credeam ca veti rade de mine cand voi spune ca mi-au indoit colegii de serviciu o sarma de inox in forma de "U" |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Camey ce frumos este poncho si cat de frumos ii sta printesei.Sa il poarte sanatoasa.
Alina nu esti singura cu improvizatii. Si eu astept sa vina sotul ca i-am dat comanda speciala.Imi face si mie din sarma de inox |

| serarg ,esti o mare doamna puteti sa-mi ziceti cum vreti ca nu ma supar am aceasta cheste cumparata de la sfarsitul lunii septembrie si nu stiam ce s-a fac cu ea (nici nu am avut timp s-a caut)am cumparat-o impreuna cu alta chestie ,de la un magazin gen mercerie (avusem un cec cadou primit anul trecut de ziua mea si a trebuit s-a iau ceva de el )si am zis lasa ca poate o folosi el la ceva flori1972 attached the following image(s):

|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| carmen,frumos poncho!Sa-l poarte sanatoasa printesa! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/10/2011 Mesaje: 9
| flori1972 wrote:serarg ,esti o mare doamna puteti sa-mi ziceti cum vreti ca nu ma supar  am aceasta cheste cumparata de la sfarsitul lunii septembrie si nu stiam ce s-a fac cu ea  (nici nu am avut timp s-a caut)am cumparat-o impreuna cu alta chestie ,de la un magazin gen mercerie (avusem un cec cadou primit anul trecut de ziua mea si a trebuit s-a iau ceva de el )si am zis lasa ca poate o folosi el la ceva
Flori1972, poti sa-mi spui de la ce magazin ti-ai cumparat "jucariile"?
caut si eu, dar la noi nu se gasesc. |

| violeta69 wrote:
Flori1972, poti sa-mi spui de la ce magazin ti-ai cumparat "jucariile"?
caut si eu, dar la noi nu se gasesc.
draga mea eu nu sunt in tara (aici la noi sunt )cand merg in tara(asta la vara)daca nu e prea tarziu pot s-a va aduc |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/10/2011 Mesaje: 9
| Multumesc, Flori, ca m-ai luminat. Speram si eu... |
|

| Mercic fetele! Serarg vreau si eu pm cu adresa de unde ai luat "chestia" ca nici nu stiu cum sa-i zic , apropo, cum se numeste?
|
|
|