Poncho dama
Subiectul anterior · Subiectul urmator
georgyana
Scris: Saturday, October 1, 2011 1:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/9/2009
Dana foarte frumos iese de fir nici numai zic am luat si eu abia astept sa le primescpupici
dana78
Scris: Saturday, October 1, 2011 1:15 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
multumesc miriampupici iloveyou .spor si tie.georgy multumescpupici iloveyou .firul mi la daruti sora mea.cred ca la cumpart la sh in oradea.ras
georgyana
Scris: Saturday, October 1, 2011 1:20 PM
Nivel

Dana eu am luat de la E ieri dimineata ...identic si la fel ....gri-bleo cu bumbisori coloraticoeur
dana78
Scris: Sunday, October 2, 2011 8:44 AM

waw ce conicidentailoveyou ras ce faci cu firul?
georgyana
Scris: Sunday, October 2, 2011 8:52 AM
Nivel

Inca nu stiu dana voi vedea la timpul respectiv ...mi-a placut si l-am luat va deveni el un lucruhohot
dana78
Scris: Sunday, October 2, 2011 9:21 AM

asta e sigur ca ve deveni ceva vazind proprietara firului.poate jacheta de la concurs?sau pe aia ai facuto deja?ras incet incet dai gata toate modelele de pe net.hai cam facut si rima.ras yes majoreta majoreta majoreta
georgyana
Scris: Sunday, October 2, 2011 9:35 AM
Nivel

pupici
dana78 wrote:
asta e sigur ca ve deveni ceva vazind proprietara firului.poate jacheta de la concurs?sau pe aia ai facuto deja?ras incet incet dai gata toate modelele de pe net.hai cam facut si rima.ras yes majoreta majoreta majoreta
hohot hohot nu am facut-o inca o voi face ...oricum o aveam in plan si fara concursul propus dar asta inseamna ca mi-am dorit sa o fac pupici te astept si pe tine ...iar eu o voi face in varianta mai lungapupici
mariana71
Scris: Monday, October 3, 2011 4:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
banghead banghead banghead De ce nu reusesc sa fac primul rand cu inmultirea corectscratch ?Am impartit 45-35-45-35,dar la al doilea rand ,nu imi mai iese "stamba la cot"nervi .Mi se decaleaza si nu imi vine la piciorul insemnat inmultirea.Dana,Miriam cum ati impartit voi?
dana78
Scris: Monday, October 3, 2011 4:46 PM

mariana eu nu am tinut cont de inceputul rindului ci de modelul anterior.nu stiu daca ma intelegi.nu ma interesat daca pleaca rindul cu grup de 4 sau cu piciorus.am facut in asa fel incit sa se potriveasca la modelul anterior.deci am modificat in functie de ochiurile mele si pot sa zic ca mia iesit PERFECT in afara de primul si al doilea rind.cind miam dat seama ca mi se decala urmarind schema.am sa pun poze.oricum trebuie modificata si schema ta.schema originala e facuta in baza la nr ala de ochi.noi am pus mai putine si deci se modifica putin.eu am 4 flori pe fata si 4 pe mineci.deci ochii iam impartit in mod egal.citi pt fete atittia si pt mineci.
ps:stai un pic sa pun poza.5 minute.
mariana71
Scris: Monday, October 3, 2011 4:56 PM
Nivel

Deci ai pus acelasi nr de flori pt fata -spate-maneci?
dana78
Scris: Monday, October 3, 2011 4:59 PM

da mariana.cite 4 pe fata si spate si cite 4 pe mineci.si mi se pare ca pusesem pe 158 de ochiuri cum zisese prima data georgyana si pe parcursul celui de al 2lea rind a trebuit sa elimin 3sau 4 ochiuri din mers ca nu am mai desfacutras (nu se vede)ca altfel numi iesea bine.dar iti zic ca eu nu am nici macar un decalaj.pt ca nu am tinut cont de cum plecau rindurile ci doar de ordinea lor.

dana78 attached the following image(s):
poncho albastru detaliu.jpgponcho albastru detaliu1.jpg

mariana71
Scris: Monday, October 3, 2011 5:09 PM
Nivel

Sa mor daca intelegfool fool .Pe schema vad ca sunt tot 4 flori pe fata ,deci ar trebui sa impart 50 picioruse pt fatasorry1 ?
dana78
Scris: Monday, October 3, 2011 5:13 PM

deci daca eu pusesem 158 de ochiuri pt mine si pe parcurs am constatat ca 3 erau in plus au mai ramas 155.corect?astia 155 scazi aia 4 unde trebuie sa inmultesti si ramin 151 si ii imparti la 4 ai sa ai cam 37 de ochiuri pe fiecare parte.adica 37 de fata 37 de spate si de 2 ori cite 37 pt mineci.
poi incepi sa lucrezi.dar ai sa vezi ca daca tu tii cont de cum pleaca primul rind adica ori cu grup de 4 sau cu casuta goala cum ii zic eu poate no sa se nimereasca bine.deci tu trebuie neaparat sa modifici un pic schema dar iti vor iesi oricum flori corecte chiar daca modifici.adica nu modifici doar te muti cu modelul.iti zic ca mie mia iesit perfect cu nici un fel de decalare.din poze nu prea se vede.dar credema pe cuvint.
eu pt fata am cite 13 casute goale si 14 piciruse incluse cele 2 picioruse de la inmultire.ma refer la prmul rind de casute .ras
ps:scuze cati trimit indicatii pe etape dar asa imi vin in minte.ca eu sunt cam inapoiata.hohot
MARIANAAAAAAAA.te descurci sau nu ?daca tot nu ai inteles mai intreaba.bine?
mariana71
Scris: Monday, October 3, 2011 8:37 PM
Nivel

Da Dana ,m-am deslusit.Rd 2 mi-a dat de furca ,de parca as fi fost batuta-n cap.La un moment dat l-am lasat ca ma enervasem prea mult,iar cand am reinceput ,a mers de la sinesic .
Multumesc mult de ajutorpupici
dana78
Scris: Monday, October 3, 2011 8:41 PM

ma bucur tare mult mariana cai reusit.merge singur asai.odata ceai intrat in viteza..........cu multa placere.mult spor.majoreta majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.