Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| vaiiiiiiii eu cred ca inebunesc.ia zi georgyana.nu tia dat bataie de cap?am facut primele 2 rinduri si am ajuns la al treilea da nu imi vin bine grupurile de 4 picioruse.adica ar trebui sa iasa printre alea din rindul 2 dar nu imi iese miriam tu ai facut cum ai zis.iti iese bine?ce nr de croseta folosesti?eu 4. georgy eu nu vreau mai multi la mineci decit la fata si spate.nu vreau sa fiu batman si esti frumoasa si cu fata ,,batuta,, ia sa iasa in fata aia care zicea ca intro zi il dam gata? ne da el gata pe noi intro zi.eu am 10 fire de par alb in plus. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| dana imi iese bine la primul model, dar la al 2 lea am un decalaj, la mine ata este bleumarin si nu se prea vede....daca potrivesti sa itit iasa modelul 2 perfect, atunci o sa ai la modelul 1 decalajul...asta este :018: |
|
| miriam multumesc de raspuns. imi mai zici te rog cu ce nr de croseta lucrezi?tre sal fac cami place prea mult. deci problema cu modelul o sa fie oricum.atunci nu ma dau batuta. |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Dana eu cu batai de cap intr-o zi a fost gata ,,,Serarg a zis si a avut dreptate...si ms de compliment ... totul e sa nu te cramponezi de aceea decalare..eu am mers inainte si ai vazut rezultatul |
|
| iti multumesc de incurajari si serarg hai cati dau o pupa ca ai avut dreptate si eu nu .ca se poate face intro zi.dar stii geo carei baiul meu?ca am un albastru deschis si mie frica sa nu se vada prea tare ,,defectul,,dar cine il baga in seama?'doar alea pricepute ziceti sa merg inainte asa cum e?no bine atunci.nu va mai stresez si merg inainte asa cum o fi.daca nu mio placea cum o iesi pot si sa desfac sau nu?
|
|
| eu nu cred ca se vede orice culoare o fi ..datorita modelului |
|
| dana78 wrote:miriam multumesc de raspuns. imi mai zici te rog cu ce nr de croseta lucrezi?tre sal fac cami place prea mult. deci problema cu modelul o sa fie oricum.atunci nu ma dau batuta. eu cu 3,5 lucrez...dar il si fac pt marimea 46, cam cat am eu...hai ca am facut poze sa vezi la mine cum arata... |
|
| sper ca se vad decalajele...fata-spate are 3 romburi, iar maneca are 4 romburi. miriam attached the following image(s):
|
|
| frumos miriam dar la gat nu e c-am mica gaura sau asa se vede in poza..? spor mai departe |
|
| georgyana wrote:frumos miriam dar la gat nu e c-am mica gaura sau asa se vede in poza..? spor mai departe georgyana nu este mica, am adunat eu ca sa se vada clar modelul... |
|
| miriam wrote:georgyana nu este mica, am adunat eu ca sa se vada clar modelul... AA ma gandeam ca asa ai facut ...apoi m-am uitat mai atent spor sa ai si sa il termini repede |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Sa aveti spor fetelor !
De luni vreau sa incep si eu |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sa aveti spor fetelor!
Miriam iese frumos!! |
|
| miriam ce fain e.spor in continuare.fetelor mam plins degeaba ieri.sa vedeti ce bine imi iese al meu.am avut doar o mica problema la rindul 2 si 3 dar am rezolvato si acum nu am nici un fel de decalaj nici la modelul 1 nici la modelul 2.lucrez cu nr 4 pt mariamea 46 si eu miriam.am pus cred pe 158 de ochi dar pe parcurs am scazut cred 3 ochiuri deci nr de ochiuri bun e de 155 zic eu ca sa iasa fara probleme.merge singura croseta.ia uitati ce am facut eu aseara dupa ce mam plins asa de mult. dana78 attached the following image(s):
|
|
| dana, vezi ca te-ai descurcat sa ai spor in continuare!!!! Mariana, te asteptam, Ana multumim, tu nu-l faci? |
|
|