Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Dana si eu l-am inceput,dar n-am pus numa ochiurile si m-am oprit,ca nu stiu cum sa-l impart.Mi-ar place asa cu manecile largi,oare daca pun mai putin pentru maneci,nu iese ca un raglan obisnuit? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| acu nici nu stiu cum sa ma simt.eu am pus cum am mai zis pe 158 si lipseau chiar citiva ochi ca sa pot imparti exact.am sa incep pe 160 cum a zis georgyana.incearca si tu asa ca daca ia iesit ei cu acest nr de ochiuri trebuie neaparat sa ne iasa si noua.dar 252 mi se par cam multi.acum o sa scot si eu la imprimanta schemele impreuna si sa le lipesc.dar la un moment dat mam gindit sal incep chiar de jos ponchoul.ba eu cred ca ca daca pui un pic mai putini ochi la mineci iese oricum raglan.spor fetele.si dati explicatii imediat ca daca nu....... |
|
| Eu il pun pe 180.....CARE PUNE MAI MULT ?
hai la licitatie fetelor.
ma gandeam ca daca la pispirica aia de japoneza , l-o inceput pe 252,noi ca santem mai zdravene trebuie sa punem 300, nu? nu lucru ,dar macar ma distrez. |
|
| eu ma opresc cred la 160 |
|
| Alina te vad pe-aici, tu nu pui nimic ? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| pai am pus pe 158 prima data si nu mi-a iesit ...dar am uitat....daca puneti pe 200 si cat e in schema iese enorm de mare eu am pus pe 160 si tot imi vine un pic largut ...asa ca voi ati vazut cum a iesit al meu nu trebuie pe un numar atat de mare ... |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Am sosit si eu la impartit ...eu am inceput cu 13 gauri la fata si 17 la maneci(ma refer la gaurile din randul 2, unde se face 2 ochi de lant si un piciorus) si o sa am 3 flori in fata si 4 pe maneca. Cred ca nr de ochiuri se pun si in functie de grosimea firului, la model se vede un fir mai subtirel...eu lucrez cu 3,5 un fir de grosime medie. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cel din poza e dintr-un fir foarte subtire si din cauza asta e pe asa multi ochi si ca sa vina exact ca in poza trebuie respectat nr.de ochi si ata . Eu o sa-l fac din ata stil Flavia-subtire si pun cam 270ochi ca vreau sa vina larg exact ca in poza . |
|
| dar doamnele mele si al meu este larg eu in poza am strans mainile pe langa mine si de aceea vi-se pare ca nu este va pun o poza sa vedeti ..ca pe aceea nu am pus-o din cauza telefonului a iesit c-am naspa la fata de parca as fost batuta ...dar pt voi ma sacrific si o pun .... deci imi e chiar largut sa stiti iar la maneci chiar daca am pus pe numar mai mic nu a iesit ca un raglan obisnuit chiar sunt largi manecile georgyana attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mai Georgi eu am crezut ca al tau este stramt -of!!Acum se vede exact cum arata ! |
|
| oanamaria wrote:Mai Georgi eu am crezut ca al tau este stramt -of!!Acum se vede exact cum arata ! eram sigura ca asa ganditi nu este e chiar ca al fetei din poza |
|
| Normal ca nu,al tau e mai fain. ,dar ai vrut sa ne induci in eroare,ca n-ai pus de la bun inceput poza asta. Si cine ziceai ca te-o batut ? Acuma serios,arati tare bine in poza,nu stiu ce ti s-o fi parut. Macar m-am distrat azi pe chestia asta cu imparteala. |
|
| georgyana hai ca neai facuto. |
|
| mai fetelor nu v-am facut nimic numai ca nu ati avut incredere in mine sa puneti mai putini ochi la maneci decat fata-spate ...pai daca puneti mai multi la maneci ce va fi mai mult maneci decat fata -spate |
|
| nu ma batuse nimeni decat ca telefonul ...nu ia placut fata originala mi-a modificato el.....chiar si sotul cand a vazut pozele mi-a zis vai da ce ai patit la fata ta frumoasa cine te-a batut
|
|
|