Poncho dama
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LilianaD
Scris: Friday, September 30, 2011 1:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
hohot hohot hohot Dana si eu l-am inceput,dar n-am pus numa ochiurile si m-am oprit,ca nu stiu cum sa-l impart.Mi-ar place asa cu manecile largi,oare daca pun mai putin pentru maneci,nu iese ca un raglan obisnuit?
dana78
Scris: Friday, September 30, 2011 1:43 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
hohot nervi cry acu nici nu stiu cum sa ma simt.eu am pus cum am mai zis pe 158 si lipseau chiar citiva ochi ca sa pot imparti exact.am sa incep pe 160 cum a zis georgyana.incearca si tu asa ca daca ia iesit ei cu acest nr de ochiuri trebuie neaparat sa ne iasa si noua.dar 252 mi se par cam multi.acum o sa scot si eu la imprimanta schemele impreuna si sa le lipesc.dar la un moment dat mam gindit sal incep chiar de jos ponchoul.ba eu cred ca ca daca pui un pic mai putini ochi la mineci iese oricum raglan.spor fetele.si dati explicatii imediatras ca daca nu.......duel pupici pupici pupici
LilianaD
Scris: Friday, September 30, 2011 1:48 PM
Nivel

hohot hohot hohot Eu il pun pe 180.....CARE PUNE MAI MULT ?hohot hohot hohot

hai la licitatie fetelor.hohot hohot hohot

ma gandeam ca daca la pispirica aia de japoneza , l-o inceput pe 252,noi ca santem mai zdravene trebuie sa punem 300, nu?
nu lucru ,dar macar ma distrez.hohot hohot hohot
dana78
Scris: Friday, September 30, 2011 1:51 PM

hohot hohot hohot hohot eu ma opresc cred la 160hohot hohot
LilianaD
Scris: Friday, September 30, 2011 1:56 PM
Nivel

Alina te vad pe-aici, tu nu pui nimic ? hohot hohot hohot
georgyana
Scris: Friday, September 30, 2011 3:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/9/2009
pai am pus pe 158 prima data si nu mi-a iesit ...dar am uitat....daca puneti pe 200 si cat e in schema iese enorm de mare eu am pus pe 160 si tot imi vine un pic largut ...asa ca voi ati vazut cum a iesit al meu nu trebuie pe un numar atat de mare ...ras
miriam
Scris: Friday, September 30, 2011 4:19 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Am sosit si eu la impartitras ...eu am inceput cu 13 gauri la fata si 17 la maneci(ma refer la gaurile din randul 2, unde se face 2 ochi de lant si un piciorus) si o sa am 3 flori in fata si 4 pe maneca.
Cred ca nr de ochiuri se pun si in functie de grosimea firului, la model se vede un fir mai subtirel...eu lucrez cu 3,5 un fir de grosime medie.
oanamaria
Scris: Friday, September 30, 2011 4:23 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Cel din poza e dintr-un fir foarte subtire si din cauza asta e pe asa multi ochi si ca sa vina exact ca in poza trebuie respectat nr.de ochi si ata .
Eu o sa-l fac din ata stil Flavia-subtire si pun cam 270ochi ca vreau sa vina larg exact ca in poza .
georgyana
Scris: Friday, September 30, 2011 4:27 PM
Nivel

dar doamnele mele si al meu este larg eu in poza am strans mainile pe langa mine
si de aceea vi-se pare ca nu este va pun o poza sa vedeti ..ca pe aceea nu am pus-o ras din cauza telefonului a iesit c-am naspa la fata de parca as fost batutahohot hohot ...dar pt voi ma sacrific si o pun ....hohot deci imi e chiar largut sa stiti pupici iar la maneci chiar daca am pus pe numar mai mic nu a iesit ca un raglan obisnuit chiar sunt largi manecileras

georgyana attached the following image(s):
imagine1741.jpg

oanamaria
Scris: Friday, September 30, 2011 4:30 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mai Georgi eu am crezut ca al tau este stramt -of!!Acum se vede exact cum arata !firstprize
georgyana
Scris: Friday, September 30, 2011 4:31 PM
Nivel

oanamaria wrote:
Mai Georgi eu am crezut ca al tau este stramt -of!!Acum se vede exact cum arata !firstprize
hohot hohot eram sigura ca asa ganditiras nu este e chiar ca al fetei din pozapupici
LilianaD
Scris: Friday, September 30, 2011 5:01 PM
Nivel

georgyana wrote:
hohot hohot eram sigura ca asa ganditiras nu este e chiar ca al fetei din pozapupici

Normal ca nu,al tau e mai fain.firstprize ,dar ai vrut sa ne induci in eroare,ca n-ai pus de la bun inceput poza asta.bataus Si cine ziceai ca te-o batut ?hohot hohot hohot hohot Acuma serios,arati tare bine in poza,nu stiu ce ti s-o fi parut.fool alcool
Macar m-am distrat azi pe chestia asta cu imparteala.
dana78
Scris: Friday, September 30, 2011 5:27 PM

hohot hohot hohot hohot georgyana hai ca neai facuto.
georgyana
Scris: Friday, September 30, 2011 6:09 PM
Nivel

hohot hohot mai fetelor nu v-am facut nimic numai ca nu ati avut incredere in mine sa puneti mai putini ochi la maneci decat fata-spate ...pai daca puneti mai multi la maneci ce va fi ras mai mult maneci decat fata -spatehohot
georgyana
Scris: Friday, September 30, 2011 6:11 PM
Nivel

LilianaD wrote:

Normal ca nu,al tau e mai fain.firstprize ,dar ai vrut sa ne induci in eroare,ca n-ai pus de la bun inceput poza asta.bataus Si cine ziceai ca te-o batut ?hohot hohot hohot hohot Acuma serios,arati tare bine in poza,nu stiu ce ti s-o fi parut.fool alcool
Macar m-am distrat azi pe chestia asta cu imparteala.
nu ma batuse nimeni decat ca telefonul ...nu ia placut fata originala mi-a modificato el.....chiar si sotul cand a vazut pozele mi-a zis vai da ce ai patit la fata ta frumoasa cine te-a batuthohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.