Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| iata cateva modele :
 |
|
| Aici am gasit un site unde sunt date si schemele de lucru, dar sunt in engleza
http://www.crochetpatterncentral.com/directory/ponchos.php |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Sunt frumoase, mai ales cel cu dungi portocaliu verde si mov.....
Si multumim si pentru linkuri |
|
| Cristy wrote:Sunt frumoase, mai ales cel cu dungi portocaliu verde si mov..... Si multumim si pentru linkuri Cu placere Cristy. Cel mentionat de tine imi aduce aminte de pozele din tinerete ale mamei mele. Chiar daca sunt alb negru se purta acelasi stil de imbracaminte |
|

| Inca cateva modele:

|
|
| Imi plac cele roz cu trandafiri. Pacat ca nu pot purta asa ceva. |
|

| Cateva poncho/pelerine/jachetele cu scheme:

|
|

| Ca sa fie toate ponchourile la un loc si sa nu avem topicuri duble
inger7 wrote:Unul dragut 
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| waiiiii.......mie imi place de mor toate...as vrea sa ma apuc si eu sa fac, dar sunt tare in urma cu lectiile de crosetat...mi se pare modele foarte grele si nu prea inteleg cum se fac... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Mai am putin si termin si eu un poncho pentru mine:
 |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| fetelor, foarte frumoase modelele, intotdeauna m-au atras, dar n-am fost tentata niciodata sa probez sau sa cumpar, ca ma gandeam eu ca ma face grasa (ma rog - nu el ma face, dar ma face sa par mai grasa) dar anul asta am primit unul de la nasa mea, care s-a gandit ca o sa raman in curand insarcinata si ar merge bine ... si chiar imi place foarte mult! Saptamana trecuta am vrut sa cumpar unul pt fetita prietenei mele, era frumusel foc, dar costa 70 RON mi s-a parut prea scump, mai ales ca nu pare greu de facut, si ala era micut cat o batista, pt o fetita de 2 anisori asta e modelul meu, mai simplut asa, pacat ca nu se vede tot, e destul de lung, si-mi place ca are maneci, si nu mi-e frig la maini.. si guler gros
  mi s-ar mai parea fain sa aiba si un buzunar facut pe dedesupt, din ala in care ti de intalnesc mainile, ca la hanorac dar deja vreau prea multe, nu? |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Daca era lucrat manual, era destul de OK ca pret, depinde de materialul din care era facut.
Eu am pe magazin de ex, poncho + palariuta, 100 ron. Mai am si la 60-65, depinde de material, dimensiuni ....
Pentru 2 anisori, ceva simplut, lucrat manual, e undeva la 50-60 ron. Lucrat de masina cred ca gasesti si la 25-35 ron. |
|
| Adriana, modelul facut de tine e super ala nu cred ca era lucrat manual, nu era crosetat, cu un model special, dar era imbinarea de culori faina, si canafiorii
adevarul e ca nu prea cunosc preturile la hainute de copii, si cand merg sa cumpar ceva sunt putin surprinsa de preturi
|
|
| am gasit cateva modele care-mi plac, poate o rog pe mama sa-mi faca unul, oare cat mohair mi-ar trebui sa cumpar?

o idee simpatica pt copii - buburuze sau albinute - cred ca albinute merge mai usor, cu dungi galbene si negre
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Sunt superbe , imi plac la nebunie dar sa nu le port eu , motivul acelasi cu al lui Bulibuli. |
|
|