Nivel: TOP TEAM
Intrat: 11/9/2008 Postari: 30045
| O sa-i zic la cumnata sa-mi trimita si mie din tara,tot 10 de alea mari |
|
 Nivel: Maestru
Intrat: 3/17/2008 Postari: 9649
| am si eu acum o boala cu compotul, mai ales de visine.. acum mai nou mi-e pofta de un compot de gutui dar nu gasesc de cumparat... mai caut, trebuie sa fie...
si mai grav e faptul ca ma cam obsedeaza ciocolata de la o vreme si am zile cand cad in pacat dupa care am regrete profunde..... am pus pana acum 1 kg si vreau sa limitez pe cat posibil "avariile"
si eu cred ca e un mit asta cu poftele, eu una sunt pofticioasa in general, si sa fim seriosi - nu pierzi sarcina de la asta.. de multe ori am incercat sa ma abtin pe moment si apoi nu am mai simtit nevoia deloc... daca cedez, cedez ca vreau sa ma rasfat, nu ca vine sfarsitul lumii daca nu mananc ciocolata in clipa aia... rareori l-am scos pe sot din casa pt o pofta de-a mea (cred ca de 2 ori pana acum, si asta pt ca stiam ca gazeste la magazinul de langa noi ce-mi trebuia mie - ca avem magazinul peste gard... altfel nici vorba) |
|

Nivel: RUBIN
Intrat: 4/22/2009 Postari: 20813 Locatia: Pitesti
| Azi am poftit la sunculita taraneasca cu boia mancata cu usturoi si la sorici !Doamne ce pofte exotice am! Si ma mai plang ca sunt rotunda! |
|

| Am devorat iar un borcan de la rece de compot de piersici ca am o greata si cam asta am mancat pana acum pe ziua de azi . Am dat sfoara-n tara ca am o pofta nebyna de compoturi si prietena mea mi-a zis ca ma aprovizioneaza cu compot de visine si prune facute de ea. Cel de cirese cumparat nu mi-a placut pentru ca nu e aromat e doar dulce ,nu are o aroma sau un gust deosebit. |
|

Nivel: Senior
Intrat: 1/11/2009 Postari: 5442 Locatia: romania
| Eu nu tin minte sa fi avut pofte....doar cei din jur ma indopau...da i sa guste ca ravneste si asa am luat 20 kg
|
|

Nivel: DIAMANT
Intrat: 1/17/2008 Postari: 27681 Locatia: u.k.
| koko2008 wrote:Eu nu tin minte sa fi avut pofte....doar cei din jur ma indopau...da i sa guste ca ravneste  si asa am luat 20 kg
Asa am patit si eu cu sarcinile anterioare acum pap ce poftesc cu scuza ca Davidutzu sa aiba macar 3.200 kg la nastere |
|

Intrat: 11/10/2009 Postari: 7235 Locatia: Bucuresti
| bulibuli wrote: am si eu acum o boala cu compotul, mai ales de visine.. acum mai nou mi-e pofta de un compot de gutui dar nu gasesc de cumparat... mai caut, trebuie sa fie... Asta cu compotul de visine am patit-o si eu vinerea trecuta. Cea mai mare problema e can intru in magazinele alimentare |
|

| Am gasit un compot de visine fara samburi de la Arovit-o nebunie dupa ce e tinut putin la rece si la greta care o am e mereu binevenit! |
|
 Nivel: Grupa mica
Intrat: 8/9/2011 Postari: 110 Locatia: cta
| buna mamici ma primiti
|
|

Intrat: 11/10/2009 Postari: 7235 Locatia: Bucuresti
| maryna esti binevenita printre noi! si eu parca as manca un elefant cateodata maine trebuie sa-mi cumpar compot neaparat saptamana asta am mancat la slaninutza pana mi s-a aplecat |
|

| Luni primesc compoturile din tara |
|

Intrat: 1/11/2009 Postari: 5442 Locatia: romania
| Zilele trecute mancam orice...am fost si la taiat de porc si pana sa vina cu soriciul eu am mancat sunca cu boia si lebar ....imi ploua in gura,ziceai ca sunt nemancata. Apoi sorici si apoi carne la gratar cu mamaliga si usturoi.Am bagat .....maxim.Era asa buna. Azi de exemplu sunt pe dos....sa nu vad Cred ca sunt satula...sau m au luat greturile. La prima sarcina nu am avut nimic |
|

| Koko nu seamana sarcinile intre ele asta-i clar . Sper sa-ti treaca starea asta ca trebuie sa te hranesti corespunzator ca sa creasca bebe mare . |
|

| De cateva zile mi-e pofta de Cola! Si am baut normal. |
|

| Eu am baut in toate 3 gravidantze si acuma la fel beau si cu o pofta,nu rezista mult un pahar de cola la mine |
|
|