Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sunt foarte bucuroasa. Astazi Cristina de 2 ori mi-a cerut de mancare in plus fata de ceea ce i-am dat eu, chiar daca nu mananca inca la fel ca inainte de a se imbolnavi. Apa nu mai spun ca a inceput sa bea multa comparativ cu zilele trecute. Sper sa isi revina complet pana duminica. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bravo, Cristinuca ! Pofta mare sa ai ! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Sanatate Cristinei! In ce priveste pofta de mancare...Alex cred ca-i interce pe toti cipiii din lumea asta. Orice ai manca, oricat de mult ar fi mancat, cere...ca o miloaga, macar putin sa-i mai dai. Imi pare bine ca e asa, ca e cam manechin, daaaaaaaaaaaar...ce te faci pe strada...trebuie sa am un intreg arsenal de "cate ceva" ca altfel se posteaza in fata oamenilor si doar sa fii rau din fire sa nu-i dai. Cel mai bine-mi pare ca nu i se face rau. Asa ca...pofta mare Alexandra! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Bravo, Alex! Esti o fericita, Leut! |
|
|
Multumim. leut, asa era si Cristina inainte sa se imbolnaveasca. Daca mancai ceva se uita la tine si dadea din gura de parca n-ar fi mancat niciodata.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Alexandra, Cristina, pofta mare! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| anemona nu are pofta de mancare cand este sub tratament cu antibiotic,ii mai dau din cand in cand picovit adynanemona attached the following image(s):

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Leut, esti o norocoasa....Mare minunea sa manance piticii fara mii de rugamintzi si tot felul de povesti... Sara cere de mancare ori de cate ori mergem in vizita la Dya sau la nasi.!Se propteste in fata frigiderului si cere papa! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Miri, majoritatea copiilor mananca foarte bine in deplasare. Tatal meu spune si acum ca eu nu stiu cum sa-l iau pe Tudor, ca la el papa foarte bine. El nu intelege cum pot eu sa spun ca Tudor nu mananca. Am patit si faze in care mi-a crapat obrazul de rusine; mergea cu Ovi in vizita la diferite persoane unde, la fel, se posta in fata frigiderului si manca de rupea; si intrebau oamenii: dar nu a mancat nimic acasa? Nu i-a dat Lenus nimic???? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mami, de aceea merge Sara in vizita doar la persoane foarte apropiate! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Dor, Sara, pupam doi pitici, dulci, dulci pe care sunt sigura ca nimeni nu se supara cand ii vede mancand. Mie una, imi creste inima cand ii vad cand papa, chiar daca sunt altundeva decat acasa |
|
| mirela,dragi mamici as dori sa-mi dati si mie vreun sfat despre ce as putea sa fac ca copilasul meu sa manance.are 1 an si 5luni,si nu mananca decat mere,lapte de vaca,covrigi si iaurt din acela dulce.mancare gatita nu mananca nici un fel.ce vitamine asi putea sa-i iau?
|
|
|