Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Teea, continui sa ma uimesti!!! Felicitari! |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Multumesc Andru
Si acum sa pun o fotografie cu tot "snopul" de margelute pe care a trebuit sa il fac pentru o comanda de 200 bucati zgardane (latitare sau simplu coliere) si de 50 bratari.

In plina munca alaturi de mama pe care am "cooptat-o" in "afacere"

O afacere care a ajutat o leoaica incapatanata, Eu in caz ca nu stiti despre cine este vorba, sa plece de langa ai ei parinti la 18 ani, singura intr0un apartament de doua camere - tot al parintilor mei - si sa isi plateasca singura intretinerea si utilitatile, sa isi faca de mancare si mai presus de orice sa isi plateasca o facultate particulara.
Asa ca, dragele mele, din orice lucru mic poate iesi un supliment fata de salariu si iti poate aduce o satisfactie foarte mare, nu trebuie decat sa vreti si sa perseverati.
PS: Am sa vorbesc cu sotul sa vad daca poate sa ma filmeze poate asa pot sa va explic mai bine unele modele
Multumesc din inima tuturor pentru cuvintele frumoase si pentru aprecieri |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Pur si simplu superbe! Felicitari! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Teea, nu-mi mai pot lua ochii de la frumusetile pe care le lucrezi. Uita-te cat e ceasul si eu nu ma indur sa ma duc la culcare. Foarte frumos, deosebit! |
|

| Iuli wrote: Pur si simplu superbe! Felicitari!
Ma bucur ca iti plac |
|

| madanuta wrote:Teea, nu-mi mai pot lua ochii de la frumusetile pe care le lucrezi. Uita-te cat e ceasul si eu nu ma indur sa ma duc la culcare. Foarte frumos, deosebit!
Madanuta daca vrei iti trimit si tie pozele ca sa le ai acasa sau la servici dar te rog eu mult sa nu mai stai asa tarziu ca nu vreau sa nu te odihnesti din cauza mea
Glumesc ma bucur tare mult ca iti plac |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| teea09 wrote: Madanuta te rog eu mult sa nu mai stai asa tarziu ca nu vreau sa nu te odihnesti din cauza mea
Multumesc pentru grija.
|
|

| Si pentru v-am promis si alte tehnici de lucru sa va prezint acum tehnica modelelor tesute. Deocamdata nu am pozat decat modul de executare a acelor pe gheghef. Prin aceasta tehnica se pot realiza o gramada de modele (cruciulite, inimioare, panselute, linia vietii, etc chiar si sa se scrie numele se poate). Gata cu atat palavrageala si sa pun si cateva poze cu un model trandafirasi ii zic eu

In lucru mai avea un model ce l-am mostenit cu numele de Coarnele berbecului
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Bravo Teea |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Vai ce minuni descopar eu aici, Teea, ma uimesti.. munca ta cere multa migala, rabdare si pricepere, talent in primul rand.. dar rezultatul este uimitor!!! Mult succes in continuare |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Teea m-ai uimit....deci nu am cuvinte!!!!
DE FAPT.....AM FELICITARI SCUMPICO,AI MARE TALENT!!!!! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
|
Teeeeeeeaaaaaaa.........oawwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!
E prima oara cand intru aici...n-am avut nici cea mai mica ideea despre ce fac manutzele tale... Tot ce lucrezi e supeeeeeer!!!!
Felicitaaaaaaaari!!!!!!
Tot respectul pt modul in care te-ai intretinut singura !!! :bowing: :bowing: :bowing:
Sa-t dea Doamne-Doamne o prinztesica mca pe care sa o impodobesti cu toate frumusetile astea!!!
Te puuuuuuuuup!
|
|

|
:018: :018: :018: |
|

|
MUltumesc frumos, asa este iti trebuie unele "lucruri" dar sunt sigura ca daca vrei poti face orice |
|

|
Sa sti ca esti una din persoanele pe care eu o vad facand asa ceva |
|
|