Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| marivic wrote:Nimic,dar absolut nimic nu te poate consola atunci cand iti moare copilul;nimeni si nimic nu te va putea linistii,...o perioada delirezi,nu mananci,nu te mai intereseaza nimic din ceea ce se petrece in jurul tau,viata nu mai are sens,nu vrei sa mai traiesti nici tu.Cu toate acestea in jurul tau,toti vor sa te ajute cu ceva,dar nimic nu mai conteaza;in jurul tau s-a lasat intunericul rece al mortii si simti cum te cuprinde si pe tine.Gandurile iti navalesc in minte,planurile pe care ti-i le facusei se intorc in mintea ta si nu-ti dau pace,dar tu te incapatanezi sa traiesti,...sa vrei sa mai traiesti,...simti ca odata cu copilul ce ti-a mirit,ti-a murit si sufletul si inima. Mie mi-a murit un copil;era al patrulea copil al meu-era o fetita.O asteptam cu atata nerabdare,caci avea sa avem perechi:2fete,2baieti.Dar Dumnezeu a avut alte planuri cu ea ,...si achemat-o la EL.Niciodata nu o voi uita.Niciodata alt copil nu-i va lua locul in inima mea;fiecare are locul lui special in inima mea,iar dragostea ce i-o voi purta va fi pana in momentul in care ne v-om intalnii.Sub nici o forma durerea unei mame nu va putea fi consolata,...cel putin asa simt eu pt.mine.A trebuit sa-mi revin din soc caci parintii mei si sotul au fost zi si noapte langa mine in acele momente si in plus mai aveam si alti 3 copii mici care aveau nevoie de mine,dar NICIODATA durerea din inima mea nu va disparea si nimic nu ma va putea consola. V-am spus povestea mea ,....din propria mea experienta.Saraci acei parinti care trebuie sa traiasca cu aceasta povara tot restul zilelor.DUMNEZEU SA-I AJUTE PE TOTI. vai mamii cat de dureros poate fi!!!!
am si u povestea unei pritene de-e mele..in ziua in care au luato contractiile sa dus la spital si cum astia de aici te laa sa te chinuii la disperare sraca a tras mult vreo 8 ore de travaliu copilul nu cobora...un nenorocit de doctor sa si urcat pe burta ei cu mana c cica coboara au si taiato jos ca na draga doamne oese repede...si pan la urma cand au vazut ca nu au sanse au bagat-o in cezariana alta taietura...a scos copilul de 3800k si 52 cm...care nu traiadecat cu tuburi...din cauza lor...ca a lasato atat sa se chinuie copulul sa sufocat...si era primul ce durere!!! si la ingropat cu ma durere...saraca e ea...mi se rupea mie inima cand am vazuto |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| sunt o mamica ce a trecut prin asa ceva si va spun ca e foarte greu ,dar Dumnezeu te intareste si iti iei crucea si margi mai departe,dar golul din inima nu se umple niciodata |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
|
Dumnezeuleeeeeeeeeeeeeee, cine m-a pus sa intru aici? Mi s-a facut pielea de gaina , mi s-a pus un nod in gat si simt o durere in piept! Fereasca Dumnezeu! Subscriu ceea e a scris Bereea! |