Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| stiti? eu am intrat pe acest topic minata de ....nu stiu de ce. din nefericire eu va pot spune cum e sa pierzi doi copii. dar nu vreau sa va mai intristez si refuz sa-mi aduc aminte acele perioade. nici la cimitir n-am mai fost de cind am ramas insarcinata cu Andreea.nimic dar absolut nimic pe lumea asta nu te consoleaza, nimic nu te ajuta, nimic nu mai are valoare pentru tine, totul e searbad, fara sens si simti o durere coplesitoare in fiecare celula, in fiecare strop de singe. eu n-am fost nici la terapeut, nici la psihiatru... la nici un fel de consiliere. ba la distanta de 2 saptamini mi-am impus sa merg la o colega la maternitate care tocmai nascuse. dupa 3 luni am fost nevoita sa botez. nu pot sa va spun in cuvinte ce inseamna sa-ti pierzi un copil si cu atit mai putin sa va pot spune ce inseamna sa pierzi doi copii. Andreea a fost salvarea mea. ei ii datorez totul si....Celui de sus care mi-a daruit-o! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cuvintele ar fi de prisos ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Este groaznic de dureros,am o prietena care i-a murit un baietel de 8 ani in spital la iasi dar asta in urma cu vreo 15 ani pur si simplu fiind tratat cu un tratament necorespunzator,mai are doi copii si ei mari dar cand am cunoscut- o eu era terminata . Astazi este foarte vesela si optimista dar niciodata nu l-a uitat pe Bogdanel al ei ,si mi face pielea gaina ca nu stiu cum ajungeam eu in locul ei.Un alt exemplu il am in casa -mama a mai avut doi copii inaintea noastra ,unul de 8 luni care a facut o infectie si a murit iar pe celalalt dupa el ,dupa 2 zile la nastere nimeni nu stie nimic dar pur si simplu a murit fara motive bine determinate.Ce vremuri erau odata si acuma cateodata ma gandesc daca nu cumva mai am pe undeva un frate care mai traieste.Ce mai groaznic eu una nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva!
Marivic,numai tu stii cu ce ganduri te culci seara ,nimeni si nimic nu-ti poate alinta durerea .Nici unul dintre copii tai nu poate sa-ti inlocuiasca fetitza care-ti lipseste! 
Gata ,fug de aici ca am inceput sa pling si am cazut intr-o trisstetze! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Marivic,Dana |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Groaznic. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Of, fetelor! Cred ca e cumplit si peste orice imaginatie... e lucrul de care ne temem cel mai mult, desi ne e frica si sa ne gandim. Eu nu cred ca as fi capabila sa trec peste asa o suferinta. Va pup direct pe sufletel. |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Nu am cuvinte sa spun ce simt cand citesc povestile voastre... |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Marivic, Dana, -nu exista consolare...
Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva !!! ...nu exista durere mai mare si nu cred ca mi-as mai reveni vreodata... Doamne fereste !
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| in astfel de situatii nu cred ca poti face sau zice ceva ca sa se simta mai bine...e o tragedie si trebuie doar sa le arati ca le esti aproape..suferinta lor oricum e fara margini dar au nevoie de sustinere..Condoleante familiei si Doamne fereste de astfel de cazuri..nu e normal ca parintii sa-si ingroape copiii.. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Va multumesc tuturor si DANA stiu ce inseamna,...cuvintele nu pot exprima ceea ce simt,ceea ce vreau sa strig in gura mare,...nu vreau sa treaca nimeni,nici dusmanii mei,nici dusmanii dusmanilor mei prin asa ceva.VA IUBESC PE TOATE... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| ce sa zic? sa ne fereasca Dumnezeu de o asa cruce!
am niste prieteni care au pierdut un baiat de 9 ani in vara trecuta, in august, intr-un cumplit accident rutier. nu tin sa imi amintesc acele momente pentru ca am suferit enorm alaturi de ei si de alti prieteni comuni. pentru mine a fost un soc cumplit si m-a facut sa vad viata cu alti ochi. din pacate, spre rusinea mea, nu am fost in stare sa ma intalnesc cu tatal baiatului sau sa il sun de atunci... nu am avut puterea sa vorbesc cu el pentru ca bietul om a fost si el ranit in accident si nici nu a putut ajunge la inmormantare. of, ce tragedie, nu mai vreau sa imi amintesc...
Doamne apara-ne si pazeste-ne! orice se poate intampla dar nu una ca asta! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Marivic, Dana NU exista cuvinte de consolare pentru voi!
|
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Va multumesc tuturor:KIKI,ANDISMOM,RALUK PSK,CRIS,CUTE,ELY,KALI,ELY,RALI,SHIREL,DANA,OANA |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Nici n am vrut sa intru la topicul asta de teama de...cred ca e groaznic si nu exista consolare.Marivic ,Danamaria |
|
|