Poate fi consolata o mama careia ii moare copilul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LIA
Scris: Thursday, October 12, 2006 10:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
Fetelor, stiu ca e un subiect despre care nimanui nu ii face placere sa discute, dar din pacate se intampla si tragedii. Pe scurt: unei verisoare i-a murit luni baiatul de 12 ani. Ce s-a intamplat? Cand venea de la scoala, a vrut sa coboare din autobuz, moment in care un alt baiat l-a imbrancit. Din cazatura i s-a agatat ghiozdanul de autobuz si l-a tras sub roata din spate exact cand pleca masina din statie. A murit pe loc. Nu am putut sa ma duc la inmormantare (a fost ieri), nici nu vreau sa imi imaginez, nu suport nici sa ma gandesc la asta. Va dati seama daca eu ma simt asa, cum sunt parintii lui. Mi-a spus mama ca sunt distrusi, a stat tot timpul o salvare langa ei... Am nevoie de sfatul vostru: credeti ca as putea face ceva care sa le mai aline suferinta? Ce parere aveti?
Kiki
Scris: Thursday, October 12, 2006 10:14 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Doamne, fereste-ne de asa ceva!
Lia, nu cred ca poti face nimic pentru ei. E o pierdere imensa, parintii aceia sunt de neconsolat. Durerea lor e prea mare!
Sincere condoleante familiei!
LIA
Scris: Thursday, October 12, 2006 10:22 AM
Nivel

Multumesc mult, Kiki. Iti dai seama, nici nu indraznesc sa ma duc pe la ei, ca nu stiu ce le-as putea spune... Era singurul lor copil, un baiat frumos, cuminte si destept, avea numai 9 si 10 la scoala... E o tragedie, intr-adevar, si nu poti face nimic. Din pacate, am inteles ca si baiatul care l-a impins a facut un soc si acum e internat la psihiatrie.
Kiki
Scris: Thursday, October 12, 2006 10:31 AM
Nivel

Pai, e normal sa fi ajuns la psihiatrie. Iti dai seama cum e sa ai 12 ani si sa omori pe cineva, chiar daca e din gresala, din teribilism?!

Oricum un sfat iti dau. Pana nu trece un timp, daca mergi la ei, nu lua si fetita cu tine. Las-o acasa, caci sigur le vei trezi amintiri si le vei accentua durerea....
LIA
Scris: Thursday, October 12, 2006 10:33 AM
Nivel

La asta m-am gandit si eu, ca le voi face rau daca i-au fata cu mine, mai ales ca ea e atat de plina de viata si de vesela... Sa vezi un copil fericit, stiind ca al tau nu mai e... e fara cuvinte!
TatyKS
Scris: Thursday, October 12, 2006 10:35 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Doamne, nu imi vine sa cred...un accident stupid!
Nici eu cred ca au consolare acei parinti, sunt devastati.
Condoleante Lia!
Kiki
Scris: Thursday, October 12, 2006 10:38 AM
Nivel

LIA wrote:
La asta m-am gandit si eu, ca le voi face rau daca i-au fata cu mine, mai ales ca ea e atat de plina de viata si de vesela... Sa vezi un copil fericit, stiind ca al tau nu mai e... e fara cuvinte!

Asa-i, tocmai de asta zic ca nu e bine sa o iei. Poate mai incolo, dupa ce mai trece timpul, poate le va fi drag sa le calce copiii pragul, dar acum, nu cred. Oricum consolare nu vor avea in veci. Cred ca e extrem de greu pentru un parinte sa isi ingroape copilul, in conditiile in care legile firii sunt tocmai invers.
kry
Scris: Thursday, October 12, 2006 10:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2006
plans plans plans plans
no comment
AdrianaC
Scris: Thursday, October 12, 2006 10:48 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Lia, este o vorba: "Vai de parintii care trebuie sa isi ingroape copiii !".

Incerc sa imi imaginez cam ce simt ei, dar cred ca nici macar 1% din ce imi imaginez eu nu poate reflecta adevarata durere pe care o pot ei resimti, iar golul acela nu va fi umplut niciodata de nimic.

Nu stiu daca ai cum sa ii ajuti sau consolezi, poti totusi sa ii suni sau sa mergi la ei, ar fara copil, si sa ii asiguri ca esti mereu acolo pentru ei, daca au nevoie de un umar.

Trebuie sa stie ca nu sunt singuri in aceasta incercare.

Condolente si sa dea Domnul sa nu trebuiasca sa trecem niciodata prin asa ceva, nici acum, nici mai tarziu.

Cum zicea si Kiki, e in legea firii sa iti ingropi parintii, dar invers sa ne fereasca pe toti Dumnezeu angel hail
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, October 12, 2006 11:28 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Lia, imi pare rau pentru verisoara ta! Eu stiu partial cum e pentru ca am crescut intr-o casa in care s-a pierdut un copil. Nimic cu poate umple golul ramas in urma, mai ales ca ei nu mai au niciun alt copil. Eu ca sora am ramas marcata de pierderea fratelui meu, dar nu vreau sa-mi imaginez nicio secunda cum ar fi daca... Doamne fereste! Imi pare tare rau, mai ales ca nu are nicio logica! A fost stupid! Acum nici Dumnezeu nu mai poate consola pentru moment...
misha
Scris: Thursday, October 12, 2006 12:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Lia, imi pare nespus de rau...am lacrimi in ochiuff...nu cred ca se poate exprima in cuvinte durerea unei mame care-si pierde copilul...poate asa a hotarat bunul Dumnezeu, sa-l ia la El caci i-a fost drag si l-a vrut ingeras... angel
Ely
Scris: Thursday, October 12, 2006 12:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Lia imi pare tare rau pentru nepotelul tau,sigur nimic nu poate consola parintii.Doamne fereste ,e cel mai dureros lucru .Condoleante Lia.
Ely
Scris: Thursday, October 12, 2006 12:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Lia imi pare tare rau pentru nepotelul tau,sigur nimic nu poate consola parintii.Doamne fereste ,e cel mai dureros lucru .Condoleante Lia.
LIA
Scris: Thursday, October 12, 2006 12:29 PM
Nivel

Va multumesc mult, fetelor! Nici nu stiti cum ma simt eu, il am mereu in fata ochilor, plin de viata, zambaret. De cand am aflat , imi vine sa o tin pe Cristiana in brate tot timpul, sa nu ii mai dau drumul, si ma gandesc cu groaza ca asa ceva i s-ar putea intampla oricui. Intr-adevar, nu cred ca exista consolare!
Ema
Scris: Thursday, October 12, 2006 12:46 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu exista durere mai mare!
Unei prietene de-a mele de aici, i s-a intimplat asa o nenorocire!
cry Acum 6 ani, i-a murit baiatul cel mare , de 17 ani intr-un stupid accident de moto...cita durere cry cry de atunci...
nimic nu a mai fost ca inainte , pentru ei si pentru cei apropiati...
Ea si-a facut forta sa mearga inainte pentru ca mai avea un baiat
(prietenul lui Edoardo al meu) care avea nevoie de ea si de tatal lui..

Mi-a povestit plingind ca de multe ori cind erau in masina , sotul ei ii zicea sa se arunce amindoi cu masina in prapastie....si chiar o data erau s-o faca dar i-a oprit gindul ca nu pot fii asa de egoisti sa-l lase singur pe Massimo (fiul lor mai mic) care avea 9-10 ani atunci...cry cry

Ei nu traiesc....supravietuiesc...pentru Massimo si atit

Condoleante Lia!cry cry cry cry
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.