Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| draga laura, cred ca in aceeasi situatie suntem si noi.probabil tot o usoara infiltratie si, culmea, tot la plaminul sting. vad ca febra nu a mai facut, s-a jucat, a mincat, mai tuseste inca dar parca mai rar si mai "copt". multumim din suflet pentru incurajari, caci chiar ne-ai incurajat.
Stefania, multumim mult ca esti alaturi de noi. trimitem un pupic micutei dar frumuselei tale printese. |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Andreea, sa ai parte de o insanatosire cat mai rapida! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| danamaria wrote:draga laura, cred ca in aceeasi situatie suntem si noi.probabil tot o usoara infiltratie si, culmea, tot la plaminul sting. vad ca febra nu a mai facut, s-a jucat, a mincat, mai tuseste inca dar parca mai rar si mai "copt". multumim din suflet pentru incurajari, caci chiar ne-ai incurajat. Stefania, multumim mult ca esti alaturi de noi. trimitem un pupic micutei dar frumuselei tale printese. Ai sa vezi ce repede se recupereaza, important e ca e vioaie si mananca bine , e semn ca tratamentul isi face efectul, procura sa ii dai iaurt ca sa ii protejezi stomacelul, ca luand asa mult antibiotic li se distruge flora bacteriana din stomacel, va pupacim si insanatosire grabnica Andreea , asteptam vesti bune |
|

| Laura, multumim mult
Laura&Alfonso, da stiu care e problema cu antibioticele. oricum Andreea e "fun" "telele" (traducere "iaurtelele") sper sa nu aiba probleme de la tratament cu atit mai mult cu cit noi n-o indopam cu antibiotice cu una cu doua ci doar in cazuri extreme. inca o data iti multumim, esti tare draguta ca ai gasit si ne-ai spus cuvinte de incurajare. te pupam cu mare drag si, bineinteles vom veni cu vesti bune. |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| danamaria wrote:Laura, multumim mult Laura&Alfonso, da stiu care e problema cu antibioticele. oricum Andreea e "fun" "telele" (traducere "iaurtelele") sper sa nu aiba probleme de la tratament cu atit mai mult cu cit noi n-o indopam cu antibiotice cu una cu doua ci doar in cazuri extreme. inca o data iti multumim, esti tare draguta ca ai gasit si ne-ai spus cuvinte de incurajare. te pupam cu mare drag si, bineinteles vom veni cu vesti bune. esti o dulce , va pupacim dulce, dulce |
|

| multumim mult Laura&Alfonso si uite ca vin si vestile bune.doctorul inca nu s-a intors din concediu, vine vineri, insa noi suntem aproape de finele tratamentului si pot spune, cu toata inima, ca suntem bine. din cind in cind, cind isi aduce aminte mai trage un puiut mic, mic de tot de tuse. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ma bucur ca este mai bine,insanatosire rapida! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Si eu ma bucur ca te-ai facut bine, puiut scump |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Felicitari minune mica si sa ai grija de-acum! |
|

| ingerash, Teo,leut multumim mult! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ce bine ca sunteti mai bine |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Nici n am crezut ca vom ajunge vreodata la acest topic,dar iata ne.Sunt cam debusolata si ma sperie ziua de maine .Totul a inceput acum 12 zile(intr o sambata)cand Daria a facut o usoara febra:38,2 si o tuse seaca.A continuat si duminica la fel+frisoane.Luni am mers la doctor ne a prescris ceclodyne(daca nu ma isnel)si Eurespal si bineinteles antiermice.Cu temepratura am tinut o pana miercuri(deci cam 5 zile ) dar tusea s a cam agravat.Am mers joi inapoi la doctor, ne a spus ca plamnasul drept nu se aude deloc bine si sa trecem pe augmentin.Zis si facut.Am continuat cu augmentin si cand am fost luni acum la consultatie ne a trimsi direct la pediatrie in spital fiindca dupa o saptamana tratament nu se imbunatatise situatia plamanului afectat!Acolo ajunse ne au trimsi la raza.Radiologic,plamnul drept nu se vede in totalitate.Doar trei sferturi din el si cel stang are niste urme albe pe el.Offf mi a cazut cerul in cap cand mi a zis ca ma interneaza,cu toate ca Daria era vioaie,nu avea febra doar tusea din cand in cand.Diagnosticul a fost:face pneumonie pe partea dreapta!Am refuzat internarea pe propria semnatura!Ar fi trebuit sa stam cate doi in pat,fiindca spitalul era plin.Deci pe langa pneumonie,ma mai intorceam cu nspe mii de boli si virusi .Mi au dat sa fac un set de analize fetei,pe care abia in 14 februarie le va face fiindca nu sunt fonduri pana atunci!iar analize ar costa 250 lei iar doctora de familie spune ca nu e o graba si sa asteptam data de 14.Apoi ni s a dat 6 ml de Klacid la 12 ore,Salbutamol 5 ml x 3 ori pe zi,osteocare 5 ml x2 ori zi si niste vitaminute.Maine mergem iar la doctor(la cel de familie).Daria se prezinta maibine .Nu mai tuseste aproape deloc.Sunt obsedata ii tot ascult plamanii cu urechea dar nu stiu ce sa spun.De mancat,mananca binisor,e vioaie,nu are temepratura nimic.Sunt ptuin panicata(sau poate mai mult?!) caci Daria nu a avut niciodata asa ceva.Daca si maine imi va zice ca plamnul inca harcaie,voi merge direct la un bun-renumit pediatru din oras,in spital nu mai vreau sa ajung.Care ati mai trecut prin asa ceva cu copilasii,imi puteti spune cat de grav e plamanasul ala care pe un sfert nu se vede?Am inteles ca de obicei la viroze,plamanii nu se vad in totalitate?Este adevarat?Offf,pana maine stau ca pe ace.= |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Giulia pot sa-ti spun doar ca te sustin si va doresc multa sanatate .Nu ma pricep sa-ti raspund la intrebarile puse,dar sper ca o sa gasesti raspunsurile care sa te linisteasca la dr. |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Giulia,imi pare tare rau pentru fetiza ta! Eu am tras mult cu fiul meu cel mare cu pneumoniile, spitalizari si n tratamente. Problema cea mai mare este tentativa de recidiva chiar in cazul unor "raceli" usoare. Acolo va ramane o sensibilitate de care va trebui sa tii seama in viitor. Pneumonia nu se aude de fiecare data la stetoscop, uneori se vede doar pe radiografie. Nu este cazul sa-ti faci temeri exagerate, trebuie insa, sa ai un medic curant care sa fie la curent cu problemele fetitzei si care sa stie cum sa intervina cand va fi cazul. Fiul meu a facut multe pneumonii, insa de pe la 16 ani a devenit mult mai rezistent. A contribuit mult (zic eu) un tratament de imunizare cu Orostim, dar, din pacate, nu se mai fabrica (sper sa revina asupra acestei decizii conducerea de la Cantacuzino) El a facut si face sport in regim normal dar, la primul semn de raceala, oprim "motoarele", il tinem acasa pana i se stabilizeaza starea. Cam asta ar fi ce-mi amintesc acum. Daca te mai pot ajuta cu vreo parere, sunt pe-aici |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| oanamaria wrote:Giulia pot sa-ti spun doar ca te sustin si va doresc multa sanatate .Nu ma pricep sa-ti raspund la intrebarile puse,dar sper ca o sa gasesti raspunsurile care sa te linisteasca la dr.
subscriu, multa muuuuuuuuuuuuuuuuuuulta saatate Dariei! |
|
|