pneumonie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danamaria
Scris: Friday, January 16, 2009 1:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
oiffff, chiar sunt foarte debusolata. medicul nostru nu a dat pina acum niciodata gres, sa o faca acum?

parca mi s-a facut si mai teama. offff, oricum iti multumesc ingerash
kali
Scris: Friday, January 16, 2009 1:05 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
danamaria wrote:
wow, m-am cam speriat citind pe aici. pneumonia se trateaza doar cu injectii? antibiotice pe cale orala nu merg? noua asa ne-a dat. ce sa fac?

Ii dai tratamentul prescris de medic.
Noi suntem campioane la pneumonii ( 2-3/ sezonul rece) si numai o data in 3 ani a facut injectii. De cele mai multe ori i-a trecut cu Klacid sau Augmentin, insa cu tratament indelungat ( cate 10 zile ).
Oricum, nu i-a dat din prima injectii, ci doar cand a vazut ca nu se imbunatateste starea sub tratament cu sirop.
Vezi cum evolueaza, nu te panica.
ingerash
Scris: Friday, January 16, 2009 1:06 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
danamaria wrote:
oiffff, chiar sunt foarte debusolata. medicul nostru nu a dat pina acum niciodata gres, sa o faca acum?

parca mi s-a facut si mai teama. offff, oricum iti multumesc ingerash

pupici cu placere,in cazul lui Ionut,facea febra 39 si...haraiala ingrozitoare,cu voma,tuse pana se ineca.
danamaria multa sanatate micuteiangel hearts hearts hearts pupici
ingerash
Scris: Friday, January 16, 2009 1:09 PM
Nivel

kali wrote:

Ii dai tratamentul prescris de medic.
Noi suntem campioane la pneumonii ( 2-3/ sezonul rece) si numai o data in 3 ani a facut injectii. De cele mai multe ori i-a trecut cu Klacid sau Augmentin, insa cu tratament indelungat ( cate 10 zile ).

Da ,dureaza mai mult tratamentul oral .
Boala asta nu-mi place delocuff rambo
danamaria
Scris: Friday, January 16, 2009 1:09 PM
Nivel

da, draga Kali si noua tot asa ne-a spus doctorul sa nu oprim tratamentul pina nu terminam sticluta de klacid, dupa care o vede din nou. cred ca sunt mai agitata si din cauza ca doctorul nostru pleaca 5 zile in concediu si cind nu e pe aici, chiar intru in panica. multumesc mult Kali pentru cele ce mi-ai spus.computerlove
kali
Scris: Friday, January 16, 2009 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
danamaria wrote:
da, draga Kali si noua tot asa ne-a spus doctorul sa nu oprim tratamentul pina nu terminat sticluta de klacid, dupa care o vede din nou. cred ca sunt mai agitata si din cauza ca doctorul nostru pleaca 5 zile in concediu si cind nu e pe aici, chiar intru in panica. multumesc mult Kali pentru cele ce mi-ai spus.computerlove

computerlove
Stiu cum e cand ti-e bolnav copilul.
Nu-ti spun ce panicata eram cat era Alexia mai mica... acum m-am mai "calit". Stau in tensiune dar nu mai disper cum o faceam.
Sanatate multa!
Fluturas
Scris: Friday, January 16, 2009 1:28 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
dana,si la noi prima data ceva sirop antibiotic ne-a dat(nu mai tin minte cum se numea) si nu i-a folosit.abea atunci s-a hotarat doctorita la injectii,si sa stii ca s-a vazut diferenta.eu una in caz de pneumonie prefer injectiile,cel putin la copii mei
Kiki
Scris: Friday, January 16, 2009 2:24 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Dana, nu te panica! Sanatate multa Andreei! computerlove
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, January 16, 2009 5:57 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Dana, va dorim si noi multa sanatate si multa putere sa treceti si peste asta!pupici pupici pupici pupici
danamaria
Scris: Friday, January 16, 2009 6:11 PM
Nivel

offf, fluturash, Kiki, cute ce pot sa va spun decit ca va multumesc pentru gindurile voastre bune. chiar nu stiu ce sa zic. deci in afara faptului, ca din cind in cind mai face cite un "hm" ca sa nu-i zic tuse, fiica mea e toata in verva, maninca, e plina de initiativa, vesela.ce-i drept, ieri era mai mai apatica si tusea mai mereu. nu cred ca doctorul sa fi gresit diagnosticul, nici in ruptul capului. este cel mai grozav doctor pe care l-am cunoscut pina acum. ori, andreea are o faza usoara de pneumonie, ori pur si simplu e foarte rezistanta, sau poate si una si alta. se pare ca nici febra nu mai face si i-am dat deocamdata doar doua doze de antibiotic. oricum nu-l vom intrerupe pina nu spune doctorul :"stop". sper maine sa va dam vesti si mai bune. va imbratisam si va multumim ca ne sunteti alaturi.iloveyou iloveyou iloveyou
ingerash
Scris: Friday, January 16, 2009 6:41 PM
Nivel

danamaria wrote:
offf, fluturash, Kiki, cute ce pot sa va spun decit ca va multumesc pentru gindurile voastre bune. chiar nu stiu ce sa zic. deci in afara faptului, ca din cind in cind mai face cite un "hm" ca sa nu-i zic tuse, fiica mea e toata in verva, maninca, e plina de initiativa, vesela.ce-i drept, ieri era mai mai apatica si tusea mai mereu. nu cred ca doctorul sa fi gresit diagnosticul, nici in ruptul capului. este cel mai grozav doctor pe care l-am cunoscut pina acum. ori, andreea are o faza usoara de pneumonie, ori pur si simplu e foarte rezistanta, sau poate si una si alta. se pare ca nici febra nu mai face si i-am dat deocamdata doar doua doze de antibiotic. oricum nu-l vom intrerupe pina nu spune doctorul :"stop". sper maine sa va dam vesti si mai bune. va imbratisam si va multumim ca ne sunteti alaturi.iloveyou iloveyou iloveyou

E semn bun ca e vioaieangel Insanatosire grabnica!pupici pupici pupici pupici si ceai de soc,e tare bun.
danamaria
Scris: Friday, January 16, 2009 7:10 PM
Nivel

ceai de soc? chiar nu stiam. chiar am niste soc prin casa, ii voi face un ceai si cred ca daca ii pun si putina miere si lamaie, va fi foarte bine. saru-mina ingerashcomputerlove
ingerash
Scris: Friday, January 16, 2009 7:40 PM
Nivel

danamaria wrote:
ceai de soc? chiar nu stiam. chiar am niste soc prin casa, ii voi face un ceai si cred ca daca ii pun si putina miere si lamaie, va fi foarte bine. saru-mina ingerashcomputerlove

Da e bun thumright la afectiuni,de la gat la plamani.Caile respiratorii.
Laura&Alfonso
Scris: Friday, January 16, 2009 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
danamaria wrote:

Dana continua cu tratamentul, noi in noiembrie si decembrie am trecut prin asa ceva, prima data a avut multa temperatura , tusea intruna, iar cand a recazut fiind mai sensibil dupa tratament a era ca o raceala usoara cu muci, nici macar nu tusea , si a avut doar tratament oral, daca e vioaie inseamna ca tratamentul isi face efectul si ca e doar o forma usoara , la noi a fost o mica infiltrare in plamanul stang si ca tratament cu amoxicilina si un dilatant , multi pupici si insanatosire grabnica pupici pupici pupici
Sfefania_Johansson
Scris: Friday, January 16, 2009 9:32 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
Dana, multa sanatate micutei Andreeaangel pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.