Nivel: Avansat
Intrat: 11/18/2006 Postari: 3674
| Andismom wrote:offf... dragutul de el!  da' noi pupam posteriorul micutz si scump ca sa nu il mai doara!
|
|

Intrat: 11/2/2007 Postari: 2320 Locatia: RO
| Insanatosire grabnica lui Mihaita... un pupu si de la noi |
|
| Multumim mult, Ira! Pupici si de la noi! |
|
 Nivel: Senior
Intrat: 1/10/2007 Postari: 5597
| Miru wrote:Taty, Ely, Alina, Miha, Oanalaurisa, Kiki, multumim pentru ca ne sunteti alaturi! Zinatul il uraste, i l-am dat in suc, ceai, iaurt... chiar si in puding de ciocolata si a fost refuzat sau scuipat. Acum ii dam Ceclodyne, care are un gust mult mai bun si pe care l-a luat cu un Danonino. I-am facut deja si doua injectii cu Gentamicina si nu l-au durut decat putin, pe moment, dupa aceea revine repede la zambete cu gropite. Speram sa se faca bine repede, luni mergem din nou la control. Va pupam!
Tucu-i sufletelul lui micut! Si eu am luat injectii cand am fost mica si il inteleg,dragul de el,cam cat de suparat e el,dar o sa treaca si asta. Pup si zambetelul si gropitele! |
|
| Oanalaurisa, multumim si pupacim! Am si eu o intrebare: Zinat si Ceclodyn sunt cam in aceeasi grupa de antibiotice? |
|
Intrat: 1/10/2007 Postari: 5597
| Miru wrote:Oanalaurisa, multumim si pupacim! Am si eu o intrebare: Zinat si Ceclodyn sunt cam in aceeasi grupa de antibiotice?
Ceclodyne-ul are la baza ca substanta activa CEFACLORUL,care face parte din grupa cefalosporinelor de generatia a 2-a, iar Zinnat-ul are la baza CEFUROXIMUL si face parte din aceeasi grupa ca si primul. |
|

Nivel: TOP TEAM
Intrat: 2/14/2006 Postari: 36610 Locatia: In casuta cu pitici
| oanalaurisa wrote:
Ceclodyne-ul are la baza ca substanta activa CEFACLORUL,care face parte din grupa cefalosporinelor de generatia a 2-a, iar Zinnat-ul are la baza CEFUROXIMUL si face parte din aceeasi grupa ca si primul.
OK |
|
| oanalaurisa wrote:
Ceclodyne-ul are la baza ca substanta activa CEFACLORUL,care face parte din grupa cefalosporinelor de generatia a 2-a, iar Zinnat-ul are la baza CEFUROXIMUL si face parte din aceeasi grupa ca si primul.
Multumesc mult! |
|
 Nivel: Maestru
Intrat: 11/22/2006 Postari: 9778 Locatia: o casa,care nu este facuta de mana,ci este vesnica
| miru,imi pare rau ca ati ajuns la injectii din cauza ca nu vroia medicamentul noi anul trecut am facut injectii pentru ca nu ii trecea de la medicamente si sincer sa spun,desi pe vremea aia mi-a fost mila de el,dar prefer injectiile,care la el,au fost ca o minune.tot gentamicina...avea o haraiala in piept de un an,care cu niciun medicament nu ii trecea.dupa cele 8 injectii pentru pneumonie,a scapat si de haraiala aceea urata,care ma innebunea cand il auzeam mihaita,sa te faci bine cat mai repede.pupam funduletul plin de intepaturi |
|
| Butterfly, multumim mult! Exact asta este si simptomul principal la Mihaita: o haraiala foarte urata in piept. |
|

Intrat: 2/18/2006 Postari: 7688
| Multa sanatate Mihaita, ce rau ne pare ca ai ajuns la injectii...dar va trece, nu=i asa? Un pupic dulce de la noi |
|
| Sousourel, intoarcem pupicii! |
|

Nivel: SAFIR
Intrat: 2/26/2006 Postari: 16505 Locatia: pe o margine de lume...
| Pupici multi si de la noi, sa va faceti bine! |
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 3/23/2007 Postari: 12042
| oanalaurisa wrote:
oana, please, ne zapacesti cu termeni, eu una is total afoana, explica pe intelesul meu
Mihaita multa sanatate puiut mic! Miru! |
|

Nivel: SAFIR
Intrat: 2/26/2006 Postari: 16505 Locatia: pe o margine de lume...
| Oana vroia sa spuna ca ambele medicamente sunt cefalosporine, din aceeasi grupa, dar ca substanta activa din ele difera! Adica "alta Marie...cu aceeasi palarie"!Aproape! |
|
|