Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Cat de periculoasa e pneumonia la copii? Aproximativ de 2 saptamani ma plangeam ca darius face febra si nu ii scade....in sfarsit febra ii scazuse,racela i-a trecut si am inceput sa ne linistim ca a trecut totul,pana sambata seara(acum o saptamana) cand a inceput din nou sa faca febra.pana luni dimineata am tras-o tot asa,cu febra peste 38,5.ne-am dus la dr si ne-a spus ca darius a facut pneumonie si o bronsita,cu care am venit din spania.ne-a dat augmentin si salbutamol.joi ne-am dus in control si doctorita a spus ca nu se vindeca deloc,doar ca nu mai avea febra si ne-a spus ca incepem cu injectii,asa ca de joi seara facem 2 injectii pe zi.e f greu,pt ca plange si se zbate f tare si facem si asta doar sa stiu ca se vindeca.luni mergem iar in control sa vedem cum va fi
ce spuneti despre boala asta?pe mine m-a speriat f tare cand auzisem la stiri ca au murit cativa copii din cauza acestei boli. Care sunt simptomele dupa care recunoastem pneumonia si cum o putem diagnostica sigur ? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mami, multa santate micutului Darius! Sa va faceti bine, da?
 |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Butterfly, linististe-te. Nu te gandi la asa ceva. Probabil sarmanii copii au murit din cauza faptului ca nu au fost tratati. Multa sanatate lui Darius. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multa sanatate la Darius
Cu tratamentul potrivit o sa vedeti ca o sa se vindece repede! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Offff! Multa sanatate puiului! Incearca pe cat posibil sa nu-ti faci ganduri negre. Se va face bine... cum zicea si Ema, cu tratamentul potrivit va fi ok. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Darius, multa sanatate iti dorim! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Darius, multa sanantate, pui! Imediat dupa ce faci injectie, pupa mami locul si nu mai doare!Te imbratisam si te pupam dulce |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| si noi va dorim muuuuuuulta sanatate si, mami, sa fii optimista si sa te rogi la Dumnezeu sa fie bine puisorul tau! urmati exact indicatiile medicului si va fi bine puiul! |
|
| va multumim mult fetelor ca sunteti alaturi de noi,sa speram ca intr-adevar va fi bine si nu vom mai avea astfel de probleme.acum trebuie sa vina asistenta pt a cincea intepatura |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| multa sanatate darius si pupici pe buba |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mami, atata vreme cat puiul nu mai face febra, inseamna ca boala e in remisie,asa ca nu are rost sa iti faci griji inutile! Multa sanatate! |
|
| Miri wrote:Mami, atata vreme cat puiul nu mai face febra, inseamna ca boala e in remisie,asa ca nu are rost sa iti faci griji inutile! Multa sanatate!
febra nu mai facea inca din prima zi in care am inceput cu antibiotic,dar tanti doctor ne-a spus ca desi febra nu face,se aude tare urat la plamani si pt asta ne-a pus pe injectii |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Multa sanatate iti dorim Darius |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Multa sanatate Darius si pupam pe bubita sa treaca repede
|
|
| am fost astazi in control si a spus doctorita ca e bine darius,dar ca sa fie tratamentul complet(sa nu intimpinam alte probleme)ne-a mai dat ceclodyne 7 zile |
|
|