Nivel: Membru
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 66
| Ne confruntam si noi cu o problema. De vreo cateva zile puiul meu a fost cam deranjat la burtica dar nu foarte rau. L-am tratat cu hydrasec, biotics si entorol si sumetrolim la 12 ore. Bine ca nu am reusit decat sa-i dau o doza, la sfatul medicului pediatru. Aseara mi-a facut febra 38,3 si am fost cu el la urgenta. Medicul mi-a dat tratament cu Fortum 2ml/12ore avand Pneumonie interstitiala. S-a mai confruntat cineva o o astfel de problema? |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Noi am avut pneumonie, de 2 ori. Puiul tau nu a facut febra mare din cate vad... daca si mai cedeaza usor, inseamna ca are o forma foarte usoara si ar trebui sa raspunda repede la tratament. De obicei, bolile cu febra moderata sunt de origine virala; adimistreaza-i medicatie data de medic si mai ajuta-l cu leacuri babesti- au functionat in cazul nostru. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Adelinad, cum mai sinteti?
Multa sanatate lui George! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 66
| Kali, Miri, Ema multumim mult pentru incurajari. Acum suntem mai bine, ne-am revenit cu kk, suntem la mancarica de regim, mai avem doua intepaturi, adica mai vine albinuta de doua ori apoi mergem la control. Si-a facut bine efectul tratamentul recomandat. Adica din punctul meu de vedere tratamentul injectabil, chiar daca este dureros, este mai eficace decat cel oral. Sanatate multa si voua mamicilor si puiutilor vostri, eu m-am speriat destul de rau. Dar ce sa facem cu virusii astia care nu ne dau pace? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Multa sanatate George |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Adelinad, bine ca-i mai bine!
Sa treaca rapid, multa sanatate!
|