Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| insanatosire grabnica lui alice.....!!!
acelasi diagnostic a primit di baietelul meu de 5ani (pneumonie interstitiala si insuficienta respiratorie acuta) si am stat internati in spital 7 zile timp im care a facut tratament injectabil cu gentamicina +ampicilina,revigrip, pufuri cu ventolin si a primit aproape toata noaptea oxigen.
Ce m-a "uimit" este ca,nu a facut deloc febra,am mers cu el la spital deoarece mi-a spus ca il doare inima si avea o tuse usoara seaca iar pe parcursul zilei imi spunea ca se simte putin anetit. Am ramas blocata cand am auzit diagnosticul mai ales ca se jucase toate ziua iar ameteala am pus-o pe seama caldurii de afara.
Dupa externare a facut tratament cu azitromicina, Acc si mi s-a recomandat sirop Ventolin( ATENTIE MARE !!! la baietelul meu a avut reactii adverse: ii tremurau mainile si avea palpitatii).
Acum urmeaza pe 2 sept sa mergem la control.
Am cateva nelamuriri: medicul mi-a recomandat sirop ACC ca copilul sa elimine secretii.....el nu a mai tusit deloc din spital si nici nu a eliminat nimic...este normal?? Se simte foarte bine si chiar are pofta de mancare. |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Pentru eliminarea secretiilor noi luam Erdomed. ACC nu mi l-a recomandat.
La Ventolin daca are palpitatii si tremura inseamna ca e doza prea mare. Mie asa mi-a spus medicul, sa am grija, ca daca gresesc doza, ii dau un puf si mi se pare ca nu s-a dus cum trebuie si ii mai dau inca unul, poate incepe sa aiba tremuraturi, palpitatii, etc, dar ca daca il administrez corect, nu ar trebui sa am surprize.
Noi il luam de joi, de 4 ori pe zi cate 1 puf, si nu am avut probleme pana acum.
Sanatate multa ! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| Adriana,nici bebicu meu nu a avut probleme de la ventolin spray....dar acasa i-a dat sirop si am citit pe net ca are mai multe reactii adverse.iar doza era de 5ml de doua ori pe zi. Nu cred k doza e de vina.
|