Chestionar intrebare: Plecarea la scoala - Calvar sau nu?
Alegere Voturi Statistici
Un adevarat calvar 0 0%
Este putina agitatie, dar per total e OK 5 45%
Suntem bine organizati, totul e OK 6 54%
Alt raspuns 0 0%

Plecarea la scoala - Calvar sau nu?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Thursday, May 10, 2012 2:48 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Plecarea la scoala - Calvar sau nu?

Cum va descurcati dimineata cu toata agitatia si toata pregatirea pentru plecat la scoala, la munca, etc, etc?
bereea
Scris: Thursday, June 21, 2012 8:38 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
In general e ok, poate putina agitatie inainte de a iesi din casa pentru ca sa nu uitam una alta.Ale se trezeste relativ usor, chiar daca sunt dimineti in care imi zice ca vrea sa chiuleasca ras Ghiozdanul e facut de cu seara, doar merenda o pregatesc dimineata.
petronela_gav
Scris: Friday, June 22, 2012 6:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/5/2009
La mine e o "nebuneala" totala. disputa1
ingerash
Scris: Friday, June 22, 2012 11:01 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Suntem bine organizati, totul e OK!Le place la scoala,abia asteapta sa mearga.
bereea
Scris: Sunday, October 7, 2012 9:48 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Anul acesta se trezeste la 6.30 si e greu pana ajunge la baie, apoi totul intra in normal.Deci e ok.
giulia_mamik
Scris: Sunday, October 7, 2012 9:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
La noi e ok cu trezitul dimineata.Doar ca mandra ar mai vrea sa stea putin in pat si asta daca se culca aproape de ora 10,seara.Daca se culca pe la 9 si ceva,sare imediat in picioareLa imbracat mai face mofturi dar ne descurcam.Drumul la scoala e cam lung.Facem 7-8 minute pe jos.Ne am obisnuit cu gradinita care este pe aceeasi straduta cu noi.Practic nici un minut nu faceam pana in cladire.
kali
Scris: Monday, October 8, 2012 9:08 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si la noi e ok dimineata. Din fericire cei mari incep la 8.30, deci avem timp de toate... inclusiv sa-i ducem pe cei mici la gradi.
Cris-DL
Scris: Monday, October 8, 2012 9:35 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
...putina agitatie, insa totul este ok. Noi suntem organizati pe doua echipe... eu "arunc" fata in masina si la scoala in jur de 7.45-7.50, apoi merg la serviciu, mereu cu intarziere (am program de la 7.30), insa nu-i problema ca am pileras si chiar nu pot duce fata mai devreme la scoala, ca ar fi singura prin curtea scolii -ea intra la 8. Baietii merg la gradi cand vor ei/sunt gata, dupa 8.
shirel
Scris: Monday, October 8, 2012 11:35 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Noi avem scoala la 5 minute deci mergem pe jos .Eden se trezeste singurica ,se imbraca singura ,numai la aranjatul parului stau 10 minute cu ea ras alcool in rest fix,chiar isi bea si shoko si apuca sa si manance putin.cu Oshry nu ma grabesc dar de obicei este si el trezit si pregatit de gradi.Plus ca intre timp o schimb si pe Shiraz si-i dau sa bea lapte in patutz.Nu avem deloc probleme cu organizarea ajungem mereu la timp .Sa vedem acuma cand vor incepe ploile cred ca vom merge mai mult cu masina.
giulia_mamik
Scris: Monday, October 8, 2012 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Azi dimineata a plouat cu galeata!Va dati seama ce calvar sa mergi 7 minute pe jos.Cu masina nici nu poti pleca la scoala.E asa aglomerata strada asta care face legatura cu centrul orasului...As face 15 minute lejer cu masinabanghead .Culmea ca dupa 8,pe la 8 si 10 e libera,numai bine de circulat!
Shirel si noi ne chinuim putin cu parul.Daria are parul lung pe spate,aproape de fund.Nici nu ma incumet sa o tund dar cred ca il vom scurta putin saptamana asta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.