Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Am deschis acest topic mai mult sa ma pot plange decat sa cer sfaturi De luni marg la munca si trebuie sa-mi las piticul cu bunicii. Sunt atat de ingrijorata desi nu prea am motiv. Intr-un fel imi pare bine pentru ca imi era tare dor de colectivitate dar sunt ingrijorata pentru ca Matei nu a mai stat atata timp departe de mine
Nu stiu cui ii va fimai greu, mie sau lui Matei mai ales ca el isi iubeste atat de mult bunicii incat uita de mine si de tatal lui |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mami, bucura-te ca ai cu cine sa il lasi, de incredere ! Ai baiat mare ! E independent ! Serviciu usor iti dorim ! |
|
| Da el e independent dar eu nu sunt |
|
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| te cred.eu nu l-am last mai mult de 2 ore cu nimeni.si asta doar de vreo 2 ori.cu tati al las nu e problema dar tot cu gandul la el sunt.oricum e bine ca ai bunicii ca care sa al lasi si vorba lui Maria & Mario ca sunt de incredere.eu mai am pana in decembrie de stat acasa si apoi cu cine o sa al las oare?noi vorbim cu el doar romaneste si nu intelege pe nimeni . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| miorita cred ca ar trebui sa incepeti sa vorbiti cu el limba tarii in care sunteti,ii va fi si copilului mai usor cand va trebui sa stea cu altcineva sau va merge la gradi. am o verisoara in germania si ea de la inceput a vorbit cu copilul si romaneste si germana si copilul vorbeste amandoua limbile si are 2 ani jumate si o prietena care si-a invatat copilul romaneste ,germana pt ca traiesc in germania si engleza ca sotul ei e dintr-o tara de unde se vorbeste engleza . sa sti ca un copil invata f repede. |
|
| pai nici noi nu vorbim foarte bine germana.ca in austria suntem de la 3 ani o sa mearga la gradi .la inceput ai mai citeam in carticele obiecte animale dar acum ori imi ia cartea ori imi zice nu.ca taci inca nu stie |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Servici usor,ai sa vezi ca totul va veni de la sine!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| miorita vin eu sa ii dau ore de germana
|
|
| vino |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Tiramisu sunt sigura ca o sa fie bine!Copii se adapteaza rapid! A...by the way...mai era un topic despre asa ceva aici
http://forum.7p.ro/Intoarcerea-la-serviciu.aspx?g=posts&t=1135&p=18
|
|
| Multumesc pentru incurajari fetelor
Raly, stiam ca am vazut pe undeva un topic asemanator doar ca nu l-am mai gasit acum. Nu m-am gangit ca tine de legizlatie . Oricum doream sa vorbim despre copii mai mici de doi ani cum e al meu.
Maine dimineata trebuie sa ma trezesc la ora 5AM, ceea ca nu am mai facut de mult, sotul il va duce pe matei la socrii pe la ora 7, iar eu il voi lua acasa pe la ora 16. Am putine emotii, dar vom trece prste Sunt destul de ingrijorata si ca trebuie sa conduc pana la socrii si inapoi, mai ales ca nu am condus prea mult in oras |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mult succes! |
|
| In sfarsit am ajuns acasa.Parca nu a fost asa greu In afarade condus pana am iesit din oras la o ora destul de aglomerata, totul a fost in rregula.
Ma cam dor sanii pentru ca de obicei sugea piticul si la amiaza. Sper ca ne vom obijnui |
|
| inca mai suge?e aproape ca al meu de mare. nu poti sa lucrezi jumatate de norma ca sa fii totusi mai mult cu el? |
|
| Am incercat si cu jumatate de norma dar ca nu prea am gasit nimic. Acum lucrez 10 ore. |
|
|