Pleaca mama la servici si piticul la bunici
Subiectul anterior · Subiectul urmator
tiramisu
Scris: Saturday, March 6, 2010 1:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
Am deschis acest topic mai mult sa ma pot plange decat sa cer sfaturiras De luni marg la munca si trebuie sa-mi las piticul cu bunicii. Sunt atat de ingrijorata desi nu prea am motiv. Intr-un fel imi pare bine pentru ca imi era tare dor de colectivitate dar sunt ingrijorata pentru ca Matei nu a mai stat atata timp departe de mineuff

Nu stiu cui ii va fimai greu, mie sau lui Matei mai ales ca el isi iubeste atat de mult bunicii incat uita de mine si de tatal luiceee
Maria & Mario
Scris: Saturday, March 6, 2010 1:59 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mami, bucura-te ca ai cu cine sa il lasi, de incredere ! Ai baiat mare ! E independent ! Serviciu usor iti dorim ! firstprize
tiramisu
Scris: Saturday, March 6, 2010 2:02 PM
Nivel

Da el e independent dar eu nu suntfool
miorita02
Scris: Saturday, March 6, 2010 7:19 PM
Nivel

Inregistrat: 11/12/2009
ras te cred.eu nu l-am last mai mult de 2 ore cu nimeni.si asta doar de vreo 2 ori.cu tati al las nu e problema dar tot cu gandul la el sunt.oricum e bine ca ai bunicii ca care sa al lasi si vorba lui Maria & Mario ca sunt de incredere.eu mai am pana in decembrie de stat acasa si apoi cu cine o sa al las oare?noi vorbim cu el doar romaneste si nu intelege pe nimenibanghead banghead .
sweet angel
Scris: Saturday, March 6, 2010 9:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
miorita cred ca ar trebui sa incepeti sa vorbiti cu el limba tarii in care sunteti,ii va fi si copilului mai usor cand va trebui sa stea cu altcineva sau va merge la gradi.
am o verisoara in germania si ea de la inceput a vorbit cu copilul si romaneste si germana si copilul vorbeste amandoua limbile si are 2 ani jumate
si o prietena care si-a invatat copilul romaneste ,germana pt ca traiesc in germania si engleza ca sotul ei e dintr-o tara de unde se vorbeste engleza . sa sti ca un copil invata f repede.
miorita02
Scris: Saturday, March 6, 2010 10:08 PM
Nivel

pai nici noi nu vorbim foarte bine germana.ca in austria suntem
de la 3 ani o sa mearga la gradi .la inceput ai mai citeam in carticele obiecte animale dar acum ori imi ia cartea ori imi zice nu.ca taci inca nu stiehohot
Ana
Scris: Saturday, March 6, 2010 10:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Servici usor,ai sa vezi ca totul va veni de la sine!!!computerlove computerlove
sweet angel
Scris: Saturday, March 6, 2010 11:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
miorita vin eu sa ii dau ore de germanasic
miorita02
Scris: Sunday, March 7, 2010 7:17 AM
Nivel

vinoras
raly
Scris: Sunday, March 7, 2010 7:55 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
tiramisu
Scris: Sunday, March 7, 2010 9:20 AM
Nivel

Multumesc pentru incurajari feteloriloveyou

Raly, stiam ca am vazut pe undeva un topic asemanator doar ca nu l-am mai gasit acum. Nu m-am gangit ca tine de legizlatienervi . Oricum doream sa vorbim despre copii mai mici de doi ani cum e al meu.

Maine dimineata trebuie sa ma trezesc la ora 5AM, ceea ca nu am mai facut de mult, sotul il va duce pe matei la socrii pe la ora 7, iar eu il voi lua acasa pe la ora 16. Am putine emotii, dar vom trece prstenervi Sunt destul de ingrijorata si ca trebuie sa conduc pana la socrii si inapoi, mai ales ca nu am condus prea mult in orassofer
raly
Scris: Sunday, March 7, 2010 8:17 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mult succes!hearts
tiramisu
Scris: Monday, March 8, 2010 4:50 PM
Nivel

In sfarsit am ajuns acasa.Parca nu a fost asa greusic In afarade condussofer pana am iesit din oras la o ora destul de aglomerata, totul a fost in rregula.

Ma cam dor sanii pentru ca de obicei sugea piticul si la amiaza. Sper ca ne vom obijnuialbinita
miorita02
Scris: Monday, March 8, 2010 8:46 PM
Nivel

inca mai suge?e aproape ca al meu de mare.
nu poti sa lucrezi jumatate de norma ca sa fii totusi mai mult cu el?
tiramisu
Scris: Sunday, March 14, 2010 10:02 AM
Nivel

Am incercat si cu jumatate de norma dar ca nu prea am gasit nimic. Acum lucrez 10 ore.sorry1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.