Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Foaie verde , batz, N-ai de treaba, fatz Va prezint proiectul saptamanii, playground pentru copii (si adulti de ce nu ) |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Vreau si eu |
|
| Vrei, no problem.Ai nevoie de: -un weekend liber -doi barbati priceputi (sau care se dau mari priceputi dar sa nu ii crezi , stai pe langa ei si inspecteaza ) -lemnarie si surubaraie - o idee cat de cat, chiar daca nu iese pana la urma la fix, ideea e bine sa fie Atat. |
|

| Arata super!!!!! Pe langa cele enumerate este nevoie de o curte,a noastra e mica,inclinta,crescatorie de fragute mai degraba. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
|
Da, asa este, ai nevoie de curte. Mi-ar placea sa am si eu posibilitatea. Mihaela, esti o norocoasa. Spor la joaca! |
|
| URL=http://s27.photobucket.com/user/miha75/media/20140810_190242_zps8giwsjpx.jpg.html] [/URL]
Multumesc frumos,inca niste pozici.Ne mai trebuieinca un weekend sa terminam dar deocamdata se pot juca si asa.
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Super a iesit ! Sa va zvapaiati in voie la aer curat va dorim !!
|
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ce super!!!! Chiar o idee geniala, la ditai spatiul care-l ai, Miha...  |
|

| Minunat!Spor a joaca va doresc(de la mic la mare) |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| O idee excelenta! Spor mesterilor priceputi si distractie placuta copiilor! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Buna idee, mai ales ca ai si spatiu generos. |
|
| Multumesc frumos.Spatiu este ca de asta am fugit din Toronto.Insa din pacate a ajuns si aici dezvoltarea urbana,cum iesi de pe strada noastra e un santier ,se construiesc 5000 de townhouses ,case dinastea mici ,eu le zic "boxes".Norocul nostru e ca ne invecinam cu o ferma si avem cer albastru cat cuprinde.Fermierii de obicei nu vand asa usor dar daca inebuneste omul si vinde ferma ,plecam si noi. Sa revin la playset...toata lumea in zona asta are,adica cei cu copii.Ai mei saracii nu au prieteni ,se au doar unul pe altul pana invep scoala.Asa ca unloc de joaca era prioritatea nr 1. Mi e tare mila de ei..noroc ca s mici si ii pacalesc cu jucarii Weekendul viitor terminam ,abia astept,sanatosi sa fim
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Asa e Miha, e greu cu cei mici care nu pot iesi neinsotiti! Super! Spor sa aveti! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Mihaela ai proiecte mari ! Bravo si sa sti ca ma bucur sincer de tot ce faci ! |
|
| Am noroc si de tata,munceste ca nebunul ,ii place sa o faca pe Superman.Tre sa stau cu ochii pe el ca acu e jos acu e sus pe schela .Dimineata m-am speriat,statea ca o pasare tocmai pe barele de sus , surubarea.L-am dat jos ,i-am pus scara...of cica nu e copil,de ce ma iau de el . Dar asta e alta poveste si e lunga tare |
|
|