Planuri pentru 2013!!!!!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, January 2, 2013 11:18 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
eu nu am nici un plan ....nu vreau sa imi fac planuri pt ca nu vreau sa fiu dezamagita. dar imi doresc din suflet sanatate mai multa, in special pt mine, si apoi pt toti cei dragi mie. imi doresc sa imi dea Dumnezeu intelepciune sa fac ceea ce e mai bine pt familia mea ....imi doresc sa fiu un om mai bun si o mama mai buna. 2013 sa fie macar la fel ca si 2012. si imi mai doresc sa ma impac cu mine insumi .... ca sa fiu un om fericit
petronela_gav
Scris: Wednesday, January 9, 2013 7:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/5/2009
Va doresc sa va indepliniti toate dorintele!

Eu imi doresc sa nu mai am un an ca 2012, a fost cel mai groaznic!
iasmina_ioana
Scris: Wednesday, January 9, 2013 7:48 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Vreau sa fim sanatosi , si sa facem macar cat am facut in anul 2012 si poate sfarsitul lui 2013 ne aduce si o veste buna cu privire la un fratior pentru Iasmina.
marivic
Scris: Tuesday, December 17, 2013 1:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Nu am avut cereri speciale,....de fapt nu stiu pe unde si ce am scris,dar stiu sigur ca anul 2013 a fost un an plin din toate punctele de vedere.....
Excursii si vacante in afara,lucruri la care doar visam,propria noastra masina,....acoperisul casei.....ferestre la mansarda...plimbari prin tara,lemnele necesare pt iarna care sunt destul de costisitoare....examenulb meu si al lui bogdan......un aparat foto la care doar am visat......toate acestea sunt miracole si realizari.....bineinteles ca Dumnezeu ne mai da si palme ca sa deschidem bine ochii si sa vedem clar drumul vietii....
Concluzia:un an minunat,superb,special....angel angel angel ii multumesc Domnului pt astaangel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.