Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| A trecut si Anul Nou si parca am pasit acum mult timp in 2015.Zilele trec pe nesimtite si iata ca se apropie vertiginos 1 Martie,8 Martie...... Eu una am inceput anul in note optimiste,dar vad ca pe parcurs se ivesc altele.....Planuri?Am o gramada....De exemplu: -sa mai lucram la casa,caci in ultimpul timp am facut lucruri care in mare,nu se vad,dar ele sunt,exista..... -sa-mi conving baiatul sa-si termine facultatea. -sa-mi gasesc o afacere de acasa -sa petrec cat mai mult timp cu sotul meu -sa am curajul de a-mi schimba viata,sa pot face lucruri pe care o femeie de varsta mea nu le face si sa primesc totul cu mai multa putere. Ar fi multeeee,dar ma limitez la acestea momentan..... Veti sti cu siguranta ce voi face,pt.ca voi sunteti de 8 ani,prietenele mele!
|
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Draga mea ma rog ca toate planurile pe care le ai dd realizat in acest an sa ti se indeplineasca.Hai curaj tu ai o ambitie dd fier si tot ce iti planifici reusesti.Astept vesti bune.Pup. |
|

| shirel wrote:Draga mea ma rog ca toate planurile pe care le ai dd realizat in acest an sa ti se indeplineasca.Hai curaj tu ai o ambitie dd fier si tot ce iti planifici reusesti.Astept vesti bune.Pup. Shirel,iti multumesc din suflet! Curaj,nu prea am....dar sper ca Dumnezeu sa-mi indrume pasii,sa-mi lumineze calea si sa pot face alegerea corecta! Imi doresc sa fac ceva care sa-mi atinga din nou sufletul......Am avut un vis:acela de a lucra cu copiii,de a fi in preajma lor.L-am conturat,s-a concretizat iar acum trebuie sa plec mai departe...sa ma rup de acest vis implinit.Voi gasi oare solutia cea mai buna?Voi gasi oare sa fac ceva care sa-mi unga sufletul?Nu am idei,nu-mi vine nimic in minte ce as putea face.... Cert este ca imi voi schimba viata!Dumnezeu ma pune la incercare....sa vad daca reusesc sa trec cu bine peste incercarea aceasta.... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mari lasa grijile .Dumnezeu sa te indrume.
Eu doresc sa -am mai multe flori in gradina -excursii -mai multe ore de somn |
|

| Miha, daaaaa..... Daaaa,si eu ma gandesc la mai multe flori |
|

| marivic wrote:Miha,  daaaaa.....  Daaaa,si eu ma gandesc la mai multe flori
Imi doresc o curte colorata,anul trecut nu am reusit,sarcina a fost prioritara. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Mari, sper sa reusesti tot ce ti-ai pus in plan. ..sa fii impacata cu tine insati si pe urma vei fii mult mai optimista
Ingerash, sper sa iti vezi curtea colorata anul acesta
Eu, anul acesta am hotarat sa trec pragul fara nici un plan. Sa iau toate lucrurile asa cum imi vor fi date; si bine am facut pt ca acest bb chiar nu ar fi intrat in plan pt anul asta si nu stiu cum ar fi stat lucrurile cu planuri pregatite |
|

| Felicitari sarcina usoara Fluturas! |
|

| Multumesc,Fluturas....sper sa pot face fata situatiei,sper ca Dumnezeu sa-mi dea povata si cale dreapta... |
|
|