Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Of, pentru mine 2013 a fost un an .... sper ca 2014 sa fie bun si in continuare ca inceputul e foarte bun
Imi doresc: - sanatate pentru toti - succes copiilor la examene, Tatiana are licenta si Mihai BAC-ul si Examenul de admitere - sa ajung in UK la festivitatea de absolvire a Tatianei ... as vrea sa ma pot dubla sa fiu in doua locuri in acelasi timp, sa-mi pot sustine amandoi copiii ... stiu ca nu se poate, dar vreau 
Voua va doresc un an bun, realizari si dorinte implinite |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Heiiiiii,bine ai revenit...... Sa ai un an asa cum iti doresti...
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Un an cu impliniri pentru fiecare! Eu imi doresc doar sanatate ca asa le putem face pe toate! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Sa va reuseasca tot ce va doriti !
Am si eu cateva obiective de atins anul acesta si imi doresc din suflet sa se finalizeze victorios.
Si multa sanatate , vorba ta Raly . |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mult succes tuturor in indeplinirea planurilor!Eu nu-mi mai fac planuri pentru ca degeaba imi fac daca Dumnezeu nu mi le binecuvanteaza.Asa ca am hotarat sa traiesc ziua si atat.Ce voi putea face bine, ce nu ...asta e! Imi doresc doar sa fim sanatosi si cumnata mea sa aiba succes cu Fiv-ul. |
|

| Fii optimista Bere. Nimic in afara de sanatatea familiei nu ne poate dobori... peste orice se poate trece in viata , asa ca inainte cu optimism. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Asa este, Taty, sanatate sa fie! Eu sunt o fire optimista, dar refuz sa-mi mai fac planuri din motive si experiente personale. |
|

| Pup. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| marivic wrote:Heiiiiii,bine ai revenit......  Sa ai un an asa cum iti doresti... Bine v-am regasit  Ma bucur ca nu m-ati uitat, nu prea am asa mult timp, dar macar de cateva ori pe saptamana tot o sa trec sa vad ce mai faceti Va imbratisez cu drag |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu imi doresc sanatate pt 2014. multa sanatate pt mine si toti ai mei. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu - ... am mai zis-o -... imi doresc sa fiu multumita. Daca la sfarsit de an trag linie si simt ca e ok, atunci inseamna ca am avut un an super.
Si-mi mai doresc sa reusesc - anul asta mai mult ca inainte - sa vad intotdeauna partea pozitiva/buna a lucrurilor, sa insist cu optimismul si cu starea de bine, ca pana la urma asta e cel mai important. Imi mai doresc sa nu mai dau importanta chiar fiecarui fleac, sa continui sa iubesc si sa ma las iubita si sa-mi fac zilele frumoase.
... Deci toate legate de mine, ca e singurul lucru pe care-l pot influienta. Sunt in perfectionare anul asta. Sanatatea, norocul si banii nu stau in puterea noastra, deci... fie ce-o fi!... Numai sanatosi sa fim! ... si sa ne bucuram unii de altii... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Nici pentru mine 2013 nu a fost un an prea bun, desi s-au intamplat si multe lucruri pe care mi le doream de mult...
ianuarie 2013 - pneumonie Andrei, cu internare spital februarie 2013 - streptococ betahemolitic si Andrei si Alice, tratament cu antibiotic martie 2013 - pneumonie Alice - cu internare in spital aprilie 2013 - operatie Andrei - internare in spital mai 2013 - fractura deget picior - eu iunie 2013 - pneumonie alice iulie 2013 - rino-faringo-traheita cu angina acuta eritematoasa Andrei - cu internare in spital august 2013 - rino-faringo-traheita Andrei septembrie 2013 - rino-faringo-traheita + asrm bronsic alergic Alice octombrie 2013 - traheobronsita acuta si angina acuta eritematoasa Andrei noiembrie 2013 - rino-faringo-laringo-traheita eu, tratament antibiotic decembrie 2013 - laringita acuta, rinoadenoidita acuta si torticolis drept instalat acut in context infectios - Andrei, cu internare in spital
Deci luna de luna a fost cineva bolnav...
Pe de alta parte in 2013 am avut si cateva realizari majore: 1. Am mers la Paris (imi doream asta de 13 ani) 2. Am cumparat casuta (ne doream de mult timp) 3. Mi-am luat un pui de Golden Retriever (pe care mi-l doream de vreo 5 ani) 4. Am reusit in ciuda tuturor problemelor de sanatate sa ne facem si un concediu frumusel la mare cu cortul cu copiii, in premiera, si la munte... 5. Am reusit sa ii trimitem pe copii individual in cate o tabara si s-au descurcat si s-au intors sanatosi
Planuri pentru 2014
1. Sa fim sanatosi, mai ales copiii, care ne-au cam dat de furca anul trecut 2. Sa slabim (mai putin Andrei care e in grafic ) 3. Sa ne mutam in primavara la casuta 4. Sa gasim o solutie cu scoala copiilor 5. Sa imi fac curaj sa ma reapuc de condus 6. Sa plecam macar intr-un concediu la vara  7. Alice sa faca progrese la pictura si germana 8. Andrei sa inceapa meditatii la engleza si sa se descurce foarte bine si sa invete sa inoate la vara 9. Pentru mine imi doresc sa fiu mai linistita si sa am mai mult timp pentru mine si familia mea 10. Sa reusesc sa ma ocup de afacerea mea 11. Sa ma las de fumat 12. Pentru Tzepii imi doresc sa reuseasca sa isi indeplineasca tot ce si-a propus pentru anul acesta 
|
|

| Oana,Alexandra multa sanatate si iubire cat se poate .
Adriana, chiar ati avut multe probleme anul trecut. E destul de serioasa problema copiilor , prea multe afectiuni la nivelul ap.respirator in acelasi an. Nu te-ai gandit sa consulti alti medici, sa insisti mai mult pe dezvoltarea imunitatii lor? Nu am mai auzit de asa ceva ... Doamne fereste ! Acum voi stiti mai bine ce aveti de facut, ce ati facut ... eu imi dau doar cu parerea. Va doresc multa sanatate si realizarea a tot ce v-ati propus. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 131
| Anul acesta mi am propus sa ma ocup un pic mai mult de sanatea mea ,pe care am negijat o(mi am facut analizele si nu stau bine),sa nu ma mai supar pe anumite persoane(care de la natura sunt setate sa faca zile fripte la altele)si sa lucrez ptr ca asta imi da o stare de bine (mai ales daca imi iese modelul de pe net),va doresc numai bine sa vi se intample anul acesta si spor in toate sa aveti |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu am atatea planuri in minte...... - sa fac scoala de soferi si sa-mi iau carnetul. - sa am propria afacere. - sa-l inscriem pe Victor la o scoala particulara... - sa pot sa-mi ating alt tel si anume acela de a face fotografii profesionale pt evenimente. Si in final am in plan sa merg in vara cu familia in cateva locuri minunate..... |
|
|