|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| marivic wrote:Si eu am atatea planuri in minte...... - sa fac scoala de soferi si sa-mi iau carnetul. - sa am propria afacere. - sa-l inscriem pe Victor la o scoala particulara... - sa pot sa-mi ating alt tel si anume acela de a face fotografii profesionale pt evenimente. Si in final am in plan sa merg in vara cu familia in cateva locuri minunate.....
Mult succes ! Frumoase dorinte !
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc mult TATY Sa te auda Dumnezeu |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| AdrianaC wrote:... Planuri pentru 20141. Sa fim sanatosi, mai ales copiii, care ne-au cam dat de furca anul trecut 2. Sa slabim (mai putin Andrei care e in grafic ) 3. Sa ne mutam in primavara la casuta 4. Sa gasim o solutie cu scoala copiilor 5. Sa imi fac curaj sa ma reapuc de condus 6. Sa plecam macar intr-un concediu la vara 7. Alice sa faca progrese la pictura si germana 8. Andrei sa inceapa meditatii la engleza si sa se descurce foarte bine si sa invete sa inoate la vara 9. Pentru mine imi doresc sa fiu mai linistita si sa am mai mult timp pentru mine si familia mea 10. Sa reusesc sa ma ocup de afacerea mea 11. Sa ma las de fumat 12. Pentru Tzepii imi doresc sa reuseasca sa isi indeplineasca tot ce si-a propus pentru anul acesta
1. Deocamdata nu am avut probleme majore de sanatate, doar a contactat Andrei un streptococ beta-hemolitic prin primavara de care am scapat cu antibiotic ospen la 6 ore, timp de 1 saptamana. 2. Alice a reusit sa slabeasca deocamdata cam 5 kg, eu nu ... 3. Ne-am mutat la casuta (desi mai avem multe de facut...) 4. Scoala - deocamdata pana termina ALice clasa a 8-a vor merge la aceeasi scoala ca pana acum... 5. Am reinceput sa conduc de cca 3 luni 6. Sper sa plecam cu cortul la mare 1 saptamana in vara 7. Alice a progresat la pictura... cu germana am renuntat... 8. Andrei nu face inca meditatii la engleza, dar sper sa reusim sa il ducem undeva la inot vara asta 9. La mine inca nu s-au linistit lucrurile... 10. Nu am timp sa ma ocup de afacerea mea inca... 11. M-am lasat de fumat din 12 februarie 2014 12. Sper sa isi indeplineasca si el ce isi doreste
In concluzie, ce este cu verde, am reusit, cu rosu - inca nu, cu albastru - e incert
Cum e mai mult verde, zic ca e destul de bine pentru jumatatea anului |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Adriana,pot spune ca ai realizat multe....felicitari si mult succes in continuare...anul nu s-a terminat inca
marivic wrote:Si eu am atatea planuri in minte...... - sa fac scoala de soferi si sa-mi iau carnetul. - sa am propria afacere. - sa-l inscriem pe Victor la o scoala particulara... - sa pot sa-mi ating alt tel si anume acela de a face fotografii profesionale pt evenimente. Si in final am in plan sa merg in vara cu familia in cateva locuri minunate..... Nici la mine,momentan nu s-au concretizat foarte multe,ci mai degraba sunt incepute Scoala nu am inceput-o pt ca nu am avut timp liber pt mine dar avansez.... Propria afacere o am--cea cu tricourile si sunt tare mandra de ea.....mai ramane sa o pun in practica pe cea cu fotografiatul la nunti si evenimente Am decis sa nu-l mutam pe Vic la o scoala particulara ci sa-l mai lasam un an aici....si sa vedem cum se comporta profesorii la clasa a Va Am inceput sa scriu o carte,.....de fapt momentan sunt schite,dar as vrea sa pot face mai mult de atat..... Iar in vacanta voi pleca cu familia....si cred ca este cel mai important lucru..... Bineanteles ca mai aveam si alte planuri,pe care nu le-am scris aici,dar care s-au concretizat si sunt tare bucuroasa.... |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| mhldvrc wrote:Of, pentru mine 2013 a fost un an .... sper ca 2014 sa fie bun si in continuare ca inceputul e foarte bun Imi doresc: - sanatate pentru toti - succes copiilor la examene, Tatiana are licenta si Mihai BAC-ul si Examenul de admitere - sa ajung in UK la festivitatea de absolvire a Tatianei ... as vrea sa ma pot dubla sa fiu in doua locuri in acelasi timp, sa-mi pot sustine amandoi copiii ... stiu ca nu se poate, dar vreau Voua va doresc un an bun, realizari si dorinte implinite
Deocamdata nu au fost mari probleme de sanatate, deci ok pana acum Tatiana a luat licenta si a terminat foarte bine - Second Class Honours First Division with Diploma of Professional Archaeological Studies with Distinction Mihai e inca in examenul de BAC, a luat maxim la engleza(B2) si Experimentat la competente, la romana a facut bine si la matematica unde chiar are probleme s-a descurcat binisor , ii doresc succes icontinuare si bafta la admitere. La festivitatea de absolvire am sa ajung, am deja biletul de avion cumparat si rezervarea la hotel facuta Parca cineva mi-a ascultat rugamintea si a iesit pe sufletul meu, sunt alaturi de Mihai la BAC, de Tatiana la festivitate si la o zi dupa ce ma intorc din UK se da examenul la Geologie, deci se poate. Pana acum este super, aproape ca mi s-au indeplinit dorintele, au mai ramas doua, sa ia BAC-ul si Examenul de admitere la Geologie |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Succes in indeplinirea planurilor tuturor! Eu pentru anul acesta imi doresc multa sanatate. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| mhldvrc wrote:Deocamdata nu au fost mari probleme de sanatate, deci ok pana acum Tatiana a luat licenta si a terminat foarte bine - Second Class Honours First Division with Diploma of Professional Archaeological Studies with Distinction Mihai e inca in examenul de BAC, a luat maxim la engleza(B2) si Experimentat la competente, la romana a facut bine si la matematica unde chiar are probleme s-a descurcat binisor , ii doresc succes icontinuare si bafta la admitere. La festivitatea de absolvire am sa ajung, am deja biletul de avion cumparat si rezervarea la hotel facuta Parca cineva mi-a ascultat rugamintea si a iesit pe sufletul meu, sunt alaturi de Mihai la BAC, de Tatiana la festivitate si la o zi dupa ce ma intorc din UK se da examenul la Geologie, deci se poate. Pana acum este super, aproape ca mi s-au indeplinit dorintele, au mai ramas doua, sa ia BAC-ul si Examenul de admitere la Geologie Am fost in UK 5 zile, unele dintre cele mai fericite, in care m-am simtit binecuvantata , realizata si implinita Celelalte 2 dorinte nu mi s-au indeplinit , Mihai n-a luat la matematica nici intr-a doua sesiune , poate anul viitor nu le putem avea chiar pe toate. Am fost dezamagita, dar ma asteptam, acum a vazut si el ca fara BAC nu poate face nimic si sper sa puna osul la treaba si sa lucreze la matematica, altfel nu-si poate realiza visele. |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| AdrianaC wrote:Planuri pentru 2014 1. Sa fim sanatosi, mai ales copiii, care ne-au cam dat de furca anul trecut 2. Sa slabim (mai putin Andrei care e in grafic ras) 3. Sa ne mutam in primavara la casuta 4. Sa gasim o solutie cu scoala copiilor 5. Sa imi fac curaj sa ma reapuc de condus 6. Sa plecam macar intr-un concediu la vara ras 7. Alice sa faca progrese la pictura si germana 8. Andrei sa inceapa meditatii la engleza si sa se descurce foarte bine si sa invete sa inoate la vara 9. Pentru mine imi doresc sa fiu mai linistita si sa am mai mult timp pentru mine si familia mea 10. Sa reusesc sa ma ocup de afacerea mea 11. Sa ma las de fumat 12. Pentru Tzepii imi doresc sa reuseasca sa isi indeplineasca tot ce si-a propus pentru anul acesta ras 1. Deocamdata nu am avut probleme majore de sanatate, doar a contactat Andrei un streptococ beta-hemolitic prin primavara de care am scapat cu antibiotic ospen la 6 ore, timp de 1 saptamana.2. Alice a reusit sa slabeasca deocamdata cam 5 kg, eu nu ... 3. Ne-am mutat la casuta (desi mai avem multe de facut...)4. Scoala - deocamdata pana termina ALice clasa a 8-a vor merge la aceeasi scoala ca pana acum... 5. Am reinceput sa conduc de cca 3 luni6. Sper sa plecam cu cortul la mare 1 saptamana in vara7. Alice a progresat la pictura... cu germana am renuntat... 8. Andrei nu face inca meditatii la engleza, dar sper sa reusim sa il ducem undeva la inot vara asta9. La mine inca nu s-au linistit lucrurile... 10. Nu am timp sa ma ocup de afacerea mea inca...11. M-am lasat de fumat din 12 februarie 201412. Sper sa isi indeplineasca si el ce isi doresteIn concluzie, ce este cu verde, am reusit, cu rosu - inca nu, cu albastru - e incert Cum e mai mult verde, zic ca e destul de bine pentru jumatatea anului
1. In continuare ne mentinem sanatosi (eu am fost racita o saptamana prin septembrie, Alice e cu rinita alergica de cand a inceput scoala si orele de sport, dar in rest suntem OK) 2. Culmea... Andrei a slabit, noi initial am slabit, apoi ne-am ingrasat la loc 3. Cu mutatul chiar ne-a iesit miscarea si suntem extrem de incantati 4. Am gasit o solutie deocamdata, merg la aceeasi scoala pentru ca era cel mai comod pentru copii 5. Inca mai conduc, ba chiar am si masinuta mea din 7 august 2014 6. Concediu am avut, dar nu am mai plecat nicaieri... am facut plaja in curte, am mers la piscina la vecini si la un restaurant din zona... ceva parcuri aventura si cam atat.. ramane sa ne luam revansa anul viitor 7. Alice a facut progrese si la pictura si la germana, iar de engleza ce sa mai zic... se descurca excelent si asta numai prin propriile puteri, pentru ca nu i-am pus inca meditator... 8. Andrei face engleza cu mine siiiiii.... a invatat sa inoate !!!! 9. Eu nu sunt deloc linistita, am o problema care nu imi da pace de ceva timp... si nici cu timpul nu stau prea bine, dar fac eforturi... 10. De afacerea mea inca nu ma ocup... 11. Cu fumatul stau bine... inca nu m-am reapucat de fumat 12. Sper sa isi indeplineasca si el ce isi doreste |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| planurile mele pt 2014 prind contur ....sau mai bine zis sunt in derulare |
|
|