Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| katy_lumika wrote: ...... Elena, sanatate maxima mami draga!
Te pup, Katy si iti multumesc din suflet!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| sa fim sanatosi |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| mhldvrc,multumesc.Si tie sa-ti indeplineasca Dumnezeu toate dorintele! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sa fim sanatosi .Asta imi doresc pentru anul ce doar a inceput.Restul vin de la sine.Ce putem -facem,ce nu putem-amanam.Important e sa fim sanatosi si multumiti de realizari.Si multa iubire imi doresc.Ca si pana acum.
Fetelor sa vi se indeplineasca dorintele.Si va doresc sanatate maxima tuturor. |
|
| marivic wrote:Planuri,ca si anul trecut sunt multe,Doamne rau Mi-as dori: -sa aiba sotul de munca,sa mai facem si la casa cate ceva,dar si sa strangem bani ca sa stea mai mult pe acasa. -sa ma iubeasca si sa nu mai avem parte de clipe triste -sa iau examenul de titularizare din vara. -sa ma inscriu la canto in vara. -sa am mult mai mult timp pt.mine si copii -sa pot sa-mi reorganizez gradina cu legume asa cum o aveam cu ani de zile in urma. -sa plec impreuna cu sotul in Italia,la Brandusa si in Israel,la Shirel. -sa fim sanatosi cu totii,avand in vedere ca la mine in familie toti avem probleme mari,mai rar sa ne ocoleasca boala Cred ca cer cam mult,dar daca ma gandesc mai gasesc cateva Am uitat sa trec pe lista planurilor un mare plan:Sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi si sa ne sarbatorim nunta de argint,in 16 iunie.Atunci vom implini 25 de ani de la nunta si sper sa pot gasi nasi pana atunci si sa avem bani sa ne organizam ceva. |
|
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| sper ca toate dorintele voastre sa se implineasca eu nu-mi doresc mai mult decat sanatate pentru toti si poate poate iese si romania sin criza sa o ducem mai bine si inca ceva, sa nu vina sf lumii |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu imi doresc in 2012 numai sanatate ,pentru familia mea si pentru toata lumea ,in rest am de toate. Aaa si imi mai doresc ca D-zeu sa-mi dea puterea si invatatura de a ajuta si pe cei din jur care au nevoie de mine.
Fetelor va doresc ca tot ce va doriti sa vi se implineasca !! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si eu as avea muuulte dorinte,unele mai arzatoare,altele mai putin In primul rand imi doresc sanatate mie si intregii familii,tuturor cunoscutilor si voua fete dragi de pe forum pentru ca sanatatea e cea mai de pret dintre toate! As vrea sa reusim cumva anul acesta sa ne achitam de toate datoriile,as vrea sa facem tot posibilul sa se termine cu procese si tribunale sa putem sa ne luam o casa a noastra,ca sa nu ma mai tot cert cu tata,sa putem sa stam si noi linistiti!Si daca se poate as vrea si io o vizita la Shirel la caldura ca m-am saturat de frig si zgribuleala!(fac ce fac da tot la concediu ajung ca dupa atata lucru mai meritam si o mica relaxare ) |
|
| Planuri,ca si anul trecut sunt multe,Doamne rau Mi-as dori: -sa aiba sotul de munca,sa mai facem si la casa cate ceva,dar si sa strangem bani ca sa stea mai mult pe acasa. -sa ma iubeasca si sa nu mai avem parte de clipe triste -sa iau examenul de titularizare din vara. -sa ma inscriu la canto in vara. -sa am mult mai mult timp pt.mine si copii -sa pot sa-mi reorganizez gradina cu legume asa cum o aveam cu ani de zile in urma. -sa plec impreuna cu sotul in Italia,la Brandusa si in Israel,la Shirel. -sa fim sanatosi cu totii,avand in vedere ca la mine in familie toti avem probleme mari,mai rar sa ne ocoleasca boala Cred ca cer cam mult,dar daca ma gandesc mai gasesc cateva
Am uitat sa trec pe lista planurilor un mare plan:Sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi si sa ne sarbatorim nunta de argint,in 16 iunie.Atunci vom implini 25 de ani de la nunta si sper sa pot gasi nasi pana atunci si sa avem bani sa ne organizam ceva.
Acestea erau dorintele mele,.....O parte s-au indeplinit,....o parte nu..... Sotul ae de munca,..chiar mult prea mult,...nu a mai stat mult acasa,......ma iubeste si ma apreciaza mai mult,gradina de legume nu am putt sa o reorganizez,dar am facut un solar in care am pus de toate si care si la ora actuala are rosii in el,..din care mancam ,am timp pt copii caci ma mai ajuta tata,am facut multe la casa si nu in ultimul rand ,am facut si Nunta de Argint,cu ajutorul lui Dumnezeu .....dar,NU am luat examenul de titularizare,nu m-am inscris inca la canto,nu am ajuns la Berre si la Shirel,deocamdata In rest sunt foarte multumita! |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Felicitari Mari!
Eu tot n-am castigat la loto da' nici n-am jucat
|
|
| Mersi,Mikaela Esti tare |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bravo, Mari!! Si mie mi s-a indeplinit dorinta. Sunt multumita de anul care se termina. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul acestui an, incerc sa trag si eu o linie pana acum si sa vad ce mai am in plan nerealizat (sunt sigura ca mai sunt inca muuuulte)
1. Alice - sa fie sanatoasa si fericita - Sanatoasa ... nu stiu ce sa zic, era cat pe ce sa o facem de oaie cu problema cu urechea... In rest, nu prea a avut probleme grave de sanatate. De fericita... cred ca mai e loc intotdeauna pentru mai mult...
- sa invete sa danseze (o voi inscrie la cursuri de dans) - Realizat !
- sa invete sa patineze (deja a facut progrese mari, dar as vrea sa o inscriu si la un instructor) - Realizat ! Nu a mai fost nevoie de instructor, se pare ca eu am fost un instructor destul de bun
- sa fie mai sociabila si mai comunicativa (singura ei problema de fapt este ca gandeste si se comporta ca un adult, nu ca un copil de 10 ani; ea nu intelege de ce colegii ei alearga si urla ca turbatii in pauze si astfel nu prea reuseste sa se integreze si sa isi faca prieteni) - Realizat !
- sa ajunga sa isi faca temele si sa invete de placere (acum a terminat cu FB, dar trebuie sa stai pe capul ei si sa o pui sa lucreze in plus; chiar si atunci e o adevarata tragedie si nu intelege de ce trebuie sa lucreze ea mai mult decat ceilalti ) - Realizat partial... in sensul ca isi face singura temele, dar de invatat invata doar pentru ca trebuie si in continuare avem discutii cand vine vorba de lucrat in plus, mai ales la matematica...
- sa se inteleaga mai bine cu Andrei - Realizat ! Desi mai e loc si de mai bine, pot spune ca e o mare diferenta fata de anul trecut. Il ia de la scoala, are grija de el... il mai ajuta la teme, se mai si joaca impreuna uneori... chiar daca are momentele ei cand il mai si repede...
- sa faca mari progrese la engleza (intentionez sa ii iau meditator) - Realizat !
2. Andrei - sa fie sanatos si fericit - Cu sanatatea nu prea ne-a iesit anul acesta, am avut cateva episoade mai uratele, unul chiar s-a lasat cu internare in spital vreo 4 zile in martie... De fericit, este foarte fericit, cel putin asa spune el
- sa fie mai putin suparacios - Realizat !
- sa nu mai fie perfectionist (acum daca nu ii iese ceva perfect se enerveaza si spune ca nu e bun de nimic ) - Realizat, in sensul ca este in continuare perfectionist, dar isi canalizeaza eforturile astfel incat sa ii iasa lucrurile bine. In loc sa planga si sa se enerveze ca nu e bun de nimic, se straduieste sa fie din ce in ce mai bun.
- sa inceapa bine anul scolar 2012-2013 (asta prin septembrie ) - Realizat ! Pana acum are numai note de FB
- sa invete sa schieze (deja in vacanta de iarna a reusit o foarte mare performanta; dupa numai 3 zile de instructaj cu monitorul, a reusit sa coboare impreuna cu acesta partia rosie din Paltinis) - Realizat
- sa continue cursurile de karate si sa isi ia centura galbena - Inca nu am reluat cursurile...
- sa se mai dezvolte (ca acum tot mititel mi se pare ) - Realizat, partial... Acum are cam 23 kg si 119cm inaltime...
- sa inceapa engleza (meditatii) - Deocamdata nu am inceput (am avut o tentativa prin primavara, dar era prea mult pentru el...)
3. Pentru mine... imi doresc - in primul rand sa reusesc anul acesta sa slabesc muuuult de tot (stiu ca mi-am mai propus asta si anul trecut, si acum 2-3-4-5 ani si nu mi-a reusit, insa de data aceasta chiar imi doresc din tot sufletul acest lucru si voi face tot ce imi sta in putinta sa reusesc). Mult de tot inseamna cam ... 30 kg. - Nu mi-a iesit nici de data aceasta...
- sa fiu sanatoasa si sa gasesc un raspuns la problemele mele cu ochii...- Nu am reusit...
- sa am mai mult timp pentru mine si pentru familia mea- Nu am reusit...
- sa reusim sa ne cumparam o casuta si un Golden Retriever - Nu am reusit...
- sa fac un curs de dans si sa merg la sala macar de 2 ori / saptamana - Nu am reusit...
- sa fac engleza (meditatii) - Realizat, partial (am facut doar cateva luni, pana in vacanta copiilor, apoi am renuntat...
- sa am un job mai bun, dar care totusi sa imi permita sa imi pastrez timpul pe care il am acum pentru familie - Realizat...
- sa nu ma reapuc de fumat (m-am lasat de fumat de ceva timp...) - Nu am reusit...
Se pare ca la mine... nu prea stau pe roze... Bine macar ca la copiii e mai aproape de planul initial |
|
| Kali,multumesc/multumim! Felicitari ,Adriana,si succes pe mai departe! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| ingerash wrote:Sa fim sanatosi. Sa reamenajam camerele copiilor. Sa am timp de crosetat si de "casuta verde".
S-au implinit!Am avut o vara frumoasa de acum facem planuri de iarna..sa fim sanatosi,sa cumparam hainute calduroase la copilasi si incaltaminte,sa termin paturile de crosetat,Madalina sa persevereze la pian(ii aduce mosu`o pianina pentru acasa a depozitat-o deja in debara );David sa nu traga de brad Ionut sa inscris in brigada baietilor,sport si activitati ....ii plac dinozaurii si vom vorbi cu mosu` sa-i aduca unul mare asa cum ii place...noi parintii,nu avem mari dorinte decat sa fie copii fericiti si sanatosi. |
|
|