Planuri 2011
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Thursday, October 27, 2011 10:09 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Pentru noi a fost si este un an bun.
Mela, cred ca decizia depinde de ce intentionati sa faceti pe viitor. Daca nu vreti sa va mai intoarceti in tara, nu vad rostul de a va lua casa aici.
bulibuli
Scris: Thursday, October 27, 2011 10:21 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
oanamaria wrote:
A trecut mai bine de jumatate din anul 2011-cum stati cu indeplinirea planurilor peopuse pentru anul acesta?

eu ma laud anul asta cu indeplinirea planurilor in proportie de 100% yes :

bulibuli wrote:
anul trecut mi-am dorit multe... in mare parte s-au implinit, am avut un an bun...

anul asta imi doresc un singur lucru... UNUL!!! atat!!! e prea mult oare?

ma consider norocoasa si cu adevarat implinita... mai mult nici nu mi-as putea dori!!
oanamaria
Scris: Thursday, October 27, 2011 10:23 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Buli UNUL -s-a implinit !Nici nu-ti inchipui cat ma bucur pentru tine!computerlove
La mine daca se implineste si UNUL -este un an perfect.
Anelise
Scris: Thursday, October 27, 2011 10:39 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Nu pot sa spun ca imi fac neaparat planuri, dar normal ca exista niste dorinte in linii mari. angel Anul acesta (ca si ultimii 3 de altfel) a fost unul bun in care am realizat foarte multe, poate mai mult decat am visat. Bine, exceptand piedicile, nervii, stresul si oboseala. Astea sunt lucruri inevitabile, cred. Plus probleme de sanatate la toti 3. pale Pana la urma s-au rezolvat intr-un fel sau altul. Vedem ce ne mai aduce anul viitor! thumright In primul si in primul rand, sper sa fim sanatosi!
monica irimia
Scris: Thursday, October 27, 2011 11:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Mela, sa va ajute DD sa luati decizia cea mai buna pentru voi. computerlove Mult noroc sa aveti cu banca. majoreta
Buli, ma bucur ca s-au indeplinit dorintele, mai ales cea mai speciala dintre ele. angel
Kali, asa sa fie toti anii, buni si norocosi! Si asta va doresc tuturor! majoreta
Anelise, exemplul tau mi se potriveste cel mai bine. angel Cu diferenta ca la noi incep sa se indeplineasca si dorintele pe care nu le-am pus pentru anul acesta. Dar in ansamblu, a fost un an bun. thumright Doamne Doamne sa ne aia in paza si sa ne dea sanatate. angel
mikaela
Scris: Saturday, October 29, 2011 6:50 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Felicitari pentru realizari, fetelor ! newclap

Si eu consider ca am avut un an bun, da' sa stiti ca tot trec in 2012 cu unele proiecte nerealizate...ca de exemplu, goblenul ala din dulap, pantalonii croiti si aruncati intr-o punga pe undeva, etc etc, asteapta sa fie toate terminate...2012, 2013 sau cine stie de ce urmas hohot hohot Iar eu inca mai astept sa castig la loto sa-mi cumpar inca un set de maini hohot fool
mhldvrc
Scris: Friday, November 4, 2011 9:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
mhldvrc wrote:
In 2011 imi doresc
* sanatate pentru intreaga familie
* Tatiana sa aiba rezultate la fel de bune si la urmatoarele eseuri, lucrari si examene, yes mi-ar place sa-i intreaca iarasi pe englezi yes
* Mihai sa fie la fel de ascultator, sa invete bine incontinuare si sa nu aiba probeme in turele speo
* armonie in familie si multa liniste sufleteasca

Voua va doresc implinirea tuturor dorintelor!

*Tatiana a terminat anul I foarte bine si pana acum s-a descurcat excelent firstprize
*Mihai mi-a devenit un prieten foarte bun, cu scoala nu-s probleme, este ascultator si in ture n-au fost incidente yes
*Armonie in familie si liniste sufletesca avem, ce mai pot zice ras
*La capitolul sanatate eu nu am cu ce ma lauda, e chiar mai rau cry, dar ei sunt sanatosi si asta-i foarte important pentru mine majoreta

Ei vom vedea, n-au intrat zilele-n sac, pana in decembrie mai este si sper ca se vor rezolva macar o parte din problemele mele de sanatate angel
bereea
Scris: Sunday, January 1, 2012 3:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Ma bucur ca s-a terminat cel ami rau an din viata mea.sper in unul mult, mult mai bun
bulibuli
Scris: Sunday, January 1, 2012 5:44 PM

bereea wrote:
Ma bucur ca s-a terminat cel ami rau an din viata mea.sper in unul mult, mult mai bun

sunt sigura ca te asteapta muuuulti ani frumosi si fericiti de-acum inainte alaturi de familia ta pupici pupici
Katrina
Scris: Sunday, January 1, 2012 6:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Katrina wrote:
Fie ca dorintele voastre sa se implineasca si sa va bucurati de realizari!

Eu de la 2011 imi doresc :
-sa ma ajute sa am bebelusul mult dorit ;
-sanatate multa la toata familia;
-o situatie financiara stabila;
-multa liniste si pace;
-o lume mai buna,intelegatoare;
-multa putere sa pot ajuta pe cei ce au nevoie de mine;
-si imi mai doresc sa botez o fetita.

Mult ,putin,vom vedea la final ce am reusit .

Impliniri.....
-Cu sanatatea am stat bine;
-situatia financiara a fost buna,mai buna ca-n 2010,deci foarte buna;
-Liniste si pace sufleteasca am avut si nu prea .Am fost si eu uimita uneori ,cat de calma am fost in anumite situatii si mult,prea mult toleranta in unele cazuri.
-De ajutat alte persoane,am ajutat .Mult ...putin...dupa posibilitati,dar eu sunt multumita ca n-a trecut anul pe langa mine degeaba.

Neimpliniri.....
-Nu a venit bebelusul mult dorit;
-De lume buna si intelegatoare e loc de muuuult mai bine.Am avut multe suparari de la persoane pe care le-am ajutat mult in ultimii ani si pe care i-am considerat prieteni.M-am inselat si nu-i judec,dar consider ca Dumnezeu vede pe fiecare si stie El ce are de facut.
-N-am reusit sa fiu nasa de botez ca n-am avut pentru cine.Un an sarac la capitolul bebelusi nou nascuti,insa am promis unui tanar cuplu ca le voi fi nasa de cununie,atunci cand vor fi pregatiti sa-si uneasca destinele.

Cam atat pentru 2011.
marivic
Scris: Sunday, January 1, 2012 6:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
marivic wrote:
Anul acesta imi doresc:
-sanatate sotului,copiilor,tatalui meu si mie.
-sa aiba de munca ,ca sa putem termina casa.
-sa-mi iau examenele,licenta,si titularizarea.
-sa ma iubeasca la fel de mult sotul,si sa ma poata duce in locuri minunate.
-sa fiu mai linistita,mai optimista,mai increzatoare in mine .
-sa am puterea sa-i rabd pe cei mai prosti ca mine si sa ma bucur ca nu sunt ca ei.
-sa-mi de Dumnezeu,putere,rabdare,minte luminata,un strop de reusita si sa ma ocroteasca,pe mine si familia mea.
Cred ca am cam multe dorinte,....oare uff Cred ca cer prea mult de la 2011pale

Asta este ce mi-am dorit.In proportie de 80% am realizat,sau mi-i s-au realizat dorintele.Adica,sanatatea asa si asa la toti,dar asta este,....
-sotul,a prins un contract de munca din august 2011 si are pana in prezent;
-mi-am luat examenele anului 3 de facultate si am terminat cu examenul de licenta cu medie mare(zic euras )
-am devenit mai rabdatoare,putin mai pasiva si mai nesimtita,altfel spus;putin mai optimista,....
-am avut puterea sa-i rabd pe cei mai prosti ca mine.
-si am simtit ca suntem ocrotiti de Dumnezeu eu si familia mea.
NU am reusit sa iau titularizarea,nu am reusit sa ma inscriu la master in pedagogie,nu am reusit sa ma inscriu la lectiile de canto si de perfectionarea lb.italiene si a lb engleze,asa cum planuisem si nu am terminat casa,dar am facut pasi uriasi,mutandu-ne si sarbatorind primul Craciun in eayes yes yes
bereea
Scris: Sunday, January 1, 2012 7:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
bulibuli wrote:

sunt sigura ca te asteapta muuuulti ani frumosi si fericiti de-acum inainte alaturi de familia ta pupici pupici

Buli, sa te auda dumnezeupupici pupici
petronela_gav
Scris: Sunday, January 1, 2012 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
petronela_gav wrote:
anabella, niciodata nu e prea mult sic
eu vreau ca in 2011, sa am rabdare, muuuulta rabdare sa le pot face pe toate. si vreau un servicu bun, fara stres, cu salariu mare, si mai vreau o vraja ceva sa putem face casa.

realizari zerobataus
bulibuli
Scris: Sunday, January 1, 2012 10:04 PM

fetele, dupa cum vad eu lucrurile nu exista realizari zero atunci cand ai copii... copilul tau a crescut cu un an, a evoluat, ai mai pus o caramida la educatia lui, sa fiti mandre de asta!! nu a trecut degeaba un an.. ai realizat atat de multe prin copilul tau... va spun eu cum e sa treaca anii repede si degeaba...

eh.. cred ca am cazut in butoiul cu hormoni alcool hohot dar am asteptari asa mari de la 2012, presimt ca va fi un an minunat!! coeur
ingerash
Scris: Sunday, January 1, 2012 10:15 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
bulibuli wrote:
presimt ca va fi un an minunat!! coeur

Cu siguranta,va fi!computerlove pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.